FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj o čemu vi raspravljate
Imas na temi, utakmice kojih se sjecamo.extazy je napisao/la:ako mi se dadne slikat cu ja iz knjige vremena, al mi nije neka kamera na mobu pa cu postatiMortemHz je napisao/la:Vrlo, vrlo teško je tu sliku naći iz razloga što je slika, ako se ne varam, sklonjena. Ja sam tu sliku davno sačuvao u folder.extazy je napisao/la:Iko ima sliku glavnom transparenta manijaka medju HZ prije rata ? Ne mogu naci na internetu dok je u knjizi vremena o HZ ima slika, onu standardnu od UF kad im je otet nalazim ovu kad je HZ oteo ne mogu naci na internetu
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
belosevic28
- Kontakt:
SJB, Pantelija, Skoro, Joker, vidim svi ste pametni, a niko covjeku da odgovori na sustinsko pitanje koje je postavio
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
e to hvalaImas na temi, utakmice kojih se sjecamo
Na današnji dan 2002. godine prestalo je da kuca srce Ismira Pintola, četrnaestogodišnjeg navijača FK Sarajevo, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću.
Ismir Pintol je bio nasmijani dječak, koji se od ostalih svojih vršnjaka razlikovao po neizmjernoj ljubavi prema FK Sarajevo. Čak i kada ga je stigla teška bolest, Ismir je bio svim srcem uz svoj klub. Do posljednjeg daha na sebi je nosio šal i kačket Sarajeva, a njegova teška borba za život bila je inspiracija navijačkoj grupi UNFKS - "Horde zla" da na kraju svake takmičarske sezone dodijeli trofej za najborbenijeg fudbalera Sarajeva koji je nazvan po njemu "Trofej Ismir Pintol".
Od sezone 2002./03. Horde zla tradicionalno uoči posljednje domaće utakmice u sezoni dodjeljuju trofej, a potom u sjećanje na Ismira ne navijaju u prvih 14 minuta, nakon čega se transparentom "Koševo će pamtiti tvoje ime Ismire" i sa 14 upaljenih baklji sjete ovog hrabrog dječaka.
Izvor: Bordo vremeplov

Ismir Pintol je bio nasmijani dječak, koji se od ostalih svojih vršnjaka razlikovao po neizmjernoj ljubavi prema FK Sarajevo. Čak i kada ga je stigla teška bolest, Ismir je bio svim srcem uz svoj klub. Do posljednjeg daha na sebi je nosio šal i kačket Sarajeva, a njegova teška borba za život bila je inspiracija navijačkoj grupi UNFKS - "Horde zla" da na kraju svake takmičarske sezone dodijeli trofej za najborbenijeg fudbalera Sarajeva koji je nazvan po njemu "Trofej Ismir Pintol".
Od sezone 2002./03. Horde zla tradicionalno uoči posljednje domaće utakmice u sezoni dodjeljuju trofej, a potom u sjećanje na Ismira ne navijaju u prvih 14 minuta, nakon čega se transparentom "Koševo će pamtiti tvoje ime Ismire" i sa 14 upaljenih baklji sjete ovog hrabrog dječaka.
Istina za Vedrana!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kuknjavaAliG je napisao/la:Na današnji dan 2002. godine prestalo je da kuca srce Ismira Pintola, četrnaestogodišnjeg navijača FK Sarajevo, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Borac dovodi odlicnog stopera, kad bi se samo mogli kako umijesati i okrenuti ga put Sarajeva 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Ma dosta nam 1 milanovicNapapijri je napisao/la:Borac dovodi odlicnog stopera, kad bi se samo mogli kako umijesati i okrenuti ga put Sarajeva
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba vratit ovih sto po 2 godine nisu nidje igrali. 'ta ce nam igraci u takmicarskoj formi. PaJel
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dje Cassano?
On bi to sve posamaro
On bi to sve posamaro
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ne odgovori niko, zna li neko sta je s onim englezom sto je bio na pripremama, jel jos sa nama ili?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nije ga bilo na spisku za Sloveniju , e da li je ostao u Sarajevu da sam trenira ne znam ...AngelDiMaria je napisao/la:Ne odgovori niko, zna li neko sta je s onim englezom sto je bio na pripremama, jel jos sa nama ili?
-
kraljlavova
- Kontakt:
Vratili ga odakle je i dosaoAngelDiMaria je napisao/la:Ne odgovori niko, zna li neko sta je s onim englezom sto je bio na pripremama, jel jos sa nama ili?
Celtic se pojacava vise no mi , idemo u 3 kolo ako ispadnemo ima prolaznih ekipa al ne bez stopera beka i tupavog dmf a a sa obzitom da je to sad Velkovski , ne znam , i nije samo to , mislim da liga ce bit duplo jaca od prosle , ne za vrh al sve ekipe su dobre slabo sta je talaska , Borac dovede iz lige prvaka halfa , mi od pocetka najavljujemo tu pojacanja i nista
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Imam osjecaj da ovi sto su dovedeni nisu pojacanja vez zamjene poslije Evrope , jer sta ces dovodit soica krilo i AMF a a donji dio ti tanak
-
kraljlavova
- Kontakt:
Razlika izmedju nas i ostalih ekipa sto mi ciljamo malo veci nivo igraca a ne da se broji da smo doveli igraca samo malo strpljenja bice ovo sve okpaulus je napisao/la:Celtic se pojacava vise no mi , idemo u 3 kolo ako ispadnemo ima prolaznih ekipa al ne bez stopera beka i tupavog dmf a a sa obzitom da je to sad Velkovski , ne znam , i nije samo to , mislim da liga ce bit duplo jaca od prosle , ne za vrh al sve ekipe su dobre slabo sta je talaska , Borac dovede iz lige prvaka halfa , mi od pocetka najavljujemo tu pojacanja i nista
To je super i tako treba, samo da na kraju nebi bilo da nikog ne dovedmo i da se moramo krpiti ovim sto imamo ili dovedemo smece neko zato sto nismo na vrijeme reagovali, ili da ne ciljamo previdoko "namjerno"kraljlavova je napisao/la:Razlika izmedju nas i ostalih ekipa sto mi ciljamo malo veci nivo igraca a ne da se broji da smo doveli igraca samo malo strpljenja bice ovo sve okpaulus je napisao/la:Celtic se pojacava vise no mi , idemo u 3 kolo ako ispadnemo ima prolaznih ekipa al ne bez stopera beka i tupavog dmf a a sa obzitom da je to sad Velkovski , ne znam , i nije samo to , mislim da liga ce bit duplo jaca od prosle , ne za vrh al sve ekipe su dobre slabo sta je talaska , Borac dovede iz lige prvaka halfa , mi od pocetka najavljujemo tu pojacanja i nista
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Tako i treba! Samo da se javno kaze da nemamo cilj nikakav u Evropi. Jer da ganjamo Evropu, pojacanja bi trebala biti tu jos na zimu. I imat uigrani sistem.kraljlavova je napisao/la:Razlika izmedju nas i ostalih ekipa sto mi ciljamo malo veci nivo igraca a ne da se broji da smo doveli igraca samo malo strpljenja bice ovo sve okpaulus je napisao/la:Celtic se pojacava vise no mi , idemo u 3 kolo ako ispadnemo ima prolaznih ekipa al ne bez stopera beka i tupavog dmf a a sa obzitom da je to sad Velkovski , ne znam , i nije samo to , mislim da liga ce bit duplo jaca od prosle , ne za vrh al sve ekipe su dobre slabo sta je talaska , Borac dovede iz lige prvaka halfa , mi od pocetka najavljujemo tu pojacanja i nista
Ovako nam preostaje titula i kup, ja zadovoljan
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ja se nadam al nestaje vremena slobodne tesko da cemo naletit klase Lazic to se desilo jednom momak zdrav jak profi , al nadam se opet , pricali su eto o Leticu Mjesec u nas su oba beka tanana al aj makar ovaj sto visi bas a ako nece dovest zamjenu za stanojevica idi ba sa mladim skolovanim dmf om pa ne moze Velkovski , njega vuce gore , ja sam gledo protiv slovackog , stisli nas ljudi , covjek nijednom se nije spustio uu ravan halfova da bes pokrene
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Hamagara, johntravolta123, kogmagie46, perodeformero, Sazg, Seipronto, Serha, Uvijeknapravojstrani, Venom, zagorski i 81 gost.