Snalazljivi*
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sretno oske !!!
Sto se tice protesta slazem se sa plavcem,jedino to moze pomoci.
Sto se tice protesta slazem se sa plavcem,jedino to moze pomoci.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Osime sretno.
Plavac tako je samo sutiti i govoriti kako su ovi iz uprave zlatni.
Nek nas nastave findrati svi redom.
Plavac tako je samo sutiti i govoriti kako su ovi iz uprave zlatni.
Nek nas nastave findrati svi redom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Daleko od zlatnog, ali vidis li ti volju nekog da ih zamjeni? Ja iskreno ne. Da imaju nekog trazili bi vandrednu Skupstinu ili isli preko medija odnosno intervjua gdje ce vrsiti pritisak. Nije ih nemoguce izvaditi iz fotelja samo u te fotelje mora neko drugi sjesti. Tu lezi problem.
Pa ako nam je ovo realnost i buducnost onda smo mi **** jeza u ledja.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Nema sta uprave jedna za drugom a klub zbog tih neznalica tone.
Boli me briga ko koga ima u upravi, prijasnjoj-sadasnjoj.
dajte nam halida genjca u upravu zna covjek kako je dvadeset godina sjediti u fotelji a nista ne raditi jos doktor za pussy nema boljeg kandidata za nasu upravu hahahahah 

To je to Muhoni,ti u upravi osim Jaska nemas realno jakog covjeka,sve uhljebi stranacki,smijesno je ovo majke mi .MocMahale444 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 00:02Nema sta uprave jedna za drugom a klub zbog tih neznalica tone.
Ljoze je mlad pa ne zna neka bolja vremena i sta je ovaj klub bio i kakve je utakmice igrao,mislim nije imao taj osjecaj da dozivi bas,pa zato mozda i ne razumije jer je nekako navikao na ove stvari na neki prosjek.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
U svim upravama do sad bilo je par postenih i radnih insana.delinjo je napisao/la: ↑11 jun 2020, 00:04To je to Muhoni,ti u upravi osim Jaska nemas realno jakog covjeka,sve uhljebi stranacki,smijesno je ovo majke mi .MocMahale444 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 00:02Nema sta uprave jedna za drugom a klub zbog tih neznalica tone.
Samo zbog nekih ispastamo svi.
Yebo te zar nije raji zao kako nas godinama pljackaju iz saveza + ovi nasi.
Izgubila repka svaku tekmu inshAllah
Dobra kombinacija bi se mogla napraviti npr. od Vukotica, Badzaka i slicno. Problem je sto ne mozes to sastaviti kad neko ne zeli da bude u klubu. Vjerujte da dodju ljudi u klub, a da su profil navedena dva lika ne bi mozda prvu godinu osjetio neki pomak veliki, ali poslije bi. Bio bi bar miran jer su ljudi Zeljovci 100%, a sposobni. Ne bi ti trebao nikakav investitor niti bilo sta slicno. Nama trebaju takvi likovi u Upravi. Da njih bude 5-6 takvih i onda si miran.
Ljoze investitor je neminovnost brate moj,pa ne mozes se sa rogatim bosti,treba para brate,nece Amar biti 100 godina na klupi da pravi od prosjecnih igraca dobru ekipu,pazi trljamo mi nekako u vrhu ali to je sve,ali vidis da imas situaciju da ce Zrinjski dovoditi sve ozbiljnije igrace,Tuzla,pitari jbg...plus ne placaju porez pa mogu puno kesa izvaliti za igraca.Nema sanse da se to moze pratiti.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vukotic ne zeli da bude u klubu, to je ono sto sam ja cuo. Nije zelio ni sa Misimovicem a ne zeli ni sa Amarom. On je potegnuo prvi pricu o investitorima, da se tako klub digne na veci nivo. Da se statut prilagodi da mogu ljudi uloziti novac u klub. U tom periodu Misimovic je bio protiv toga jer je smatrao da se klub moze dici i ovako. Razisli se u razmisljanjima i Vukotic je napustio klub, gospodski i bez puno pompe je to uradio.LjoZee je napisao/la: ↑11 jun 2020, 00:09Dobra kombinacija bi se mogla napraviti npr. od Vukotica, Badzaka i slicno. Problem je sto ne mozes to sastaviti kad neko ne zeli da bude u klubu. Vjerujte da dodju ljudi u klub, a da su profil navedena dva lika ne bi mozda prvu godinu osjetio neki pomak veliki, ali poslije bi. Bio bi bar miran jer su ljudi Zeljovci 100%, a sposobni. Ne bi ti trebao nikakav investitor niti bilo sta slicno. Nama trebaju takvi likovi u Upravi. Da njih bude 5-6 takvih i onda si miran.
Ono sto me nerviralo kod Vukotica je to sto njegovu pricu vezanu za investitore nisu pratila djela. Ok, zelis investitore, zelis sa takvim modelom da dignes klub, gdje su ti investitori? Najlakse je reci zelim ovo, pa ako zelis onda valjda imas spremne ljude, spreman plan, sve si poslozio, sve drugo je za mene suplja prica..
Kad sjednes i razmislis da bi navijaci prihvatili da neko udje kao investitor to mora biti model gdje taj neko nece biti vlasnik cijelog kluba. Evo kod Sarajeva imas ta dva covjeka koji drze cijeli klub. Kod nas to veci dio navijaca ne bi prihvatio, a da ne nastane lom. Toga se mora biti svjesno. Model neki mora postojati, a da ti “ne das” cijeli klub nekom pa kad mu doqurci da kaze: “Hajde cao, ako ne mogu naci nekog da vas tusnem tuzit cu vas da mi vratite ulozeno na bilo koji nacin.”
Mi mozemo i bez tog investitora, ali sa ljudima u Upravi kako sam rekao koji su profil Badzaka i Vukotica ili slicno. Mirni, sposobni, nije im ego do neba, a Zeljovci do kosti. Treba dosta vremena da se napravi jedan sistem u nasem klubu, ali nije nemoguce.
Mi mozemo i bez tog investitora, ali sa ljudima u Upravi kako sam rekao koji su profil Badzaka i Vukotica ili slicno. Mirni, sposobni, nije im ego do neba, a Zeljovci do kosti. Treba dosta vremena da se napravi jedan sistem u nasem klubu, ali nije nemoguce.
Ja cu i umrijeti uz tu cuvenu "treba vremena" ...Lako je tebi pricati treba vremena kad si najmladji ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela, ko da si dedo pricas. 
@1921boy tricu znamo, a jeko 35?
@1921boy tricu znamo, a jeko 35?
I kad budem dedo voljet cu te Zeljo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma dobro nije bas do toga doslo ali ...ako nastavimo ovo sto ti pises i toga me strah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.