Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal

Nema frajer sreće sa nama, nikako
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Boas :'' Why always me ? '' 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
- vedofeelgood
- Kontakt:
Bitno je da je Cazorla prezivio logor, hebo dušmane

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
https://twitter.com/m8arteta" onclick="window.open(this.href);return false;
Arteta ima twitter, udrite po followu
Arteta ima twitter, udrite po followu
"@AFCCOMING: Cavani's agent said that Cavani agreed to open talks ONLY with Liverpool and Arsenal ! #AFC"
"Aston Villa striker Christian Benteke says he wants to play for Arsenal one day. - Sky Sports."
- vedofeelgood
- Kontakt:
AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJSheyi je napisao/la:"@AFCCOMING: Cavani's agent said that Cavani agreed to open talks ONLY with Liverpool and Arsenal ! #AFC"
Što meeeeeee citiraš ovdje i kopiraš moje tweetove
Al jest smijesno ovo

Arsene Wenger
Arsene Wenger
hahahahah opakah 
Znaci to si ti!
Znaci to si ti!
Ako dođe Cavani i ako bude i pola onog igrača kakav je meni na FM12........bice najbolji strijelac lige 10 ak sezona i mi ćemo osvojiti sve živo..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Nije da osporavam Ibrahimovica, al ovo se zove IGRACINA
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Nema ga se zasto osporavat ..
Ibrahimovic i Henry su 2 razlicita napadaca.
Po meni je Henry bolji jer je brzi i ima odlican taj prvi korak.
Ibrahimovic ima vjerovatno nesto bolji sut i lucidniji je pa ce prije dati neki ludi gol, tipa onaj skaricama.
Obojica su vrhunski tehnicari i dribleri, ali francuz je nekako konkretniji i direktniji te ne koci napade.
Henry je bolji i zbog toga sto se moze podrediti timu za razliku od Ibre.
Uglavnom, to je ta klasa.
Ne moze se reci ko je bolji ali ja bi uvijek prije izabrao Henrya.
Ibrahimovic i Henry su 2 razlicita napadaca.
Po meni je Henry bolji jer je brzi i ima odlican taj prvi korak.
Ibrahimovic ima vjerovatno nesto bolji sut i lucidniji je pa ce prije dati neki ludi gol, tipa onaj skaricama.
Obojica su vrhunski tehnicari i dribleri, ali francuz je nekako konkretniji i direktniji te ne koci napade.
Henry je bolji i zbog toga sto se moze podrediti timu za razliku od Ibre.
Uglavnom, to je ta klasa.
Ne moze se reci ko je bolji ali ja bi uvijek prije izabrao Henrya.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Odgledo sam prošlogodišnju utakmicu protiv Tottenhama maloprije i igra se nevjerovatno razlikuje, ponajviše zbog Songa.
Gledam obično Song vuče loptu duboko u protivnički dio terena i čitavo težište igre se prebacuje na taj dio, te Rosicky i Arteta, samo prema naprijed igra. Mnogo smo šansi stvarali.
Naravno zaplatili smo primljenim golovima debelo zbog toga.
Sad me baš živčira, što se Cazorla nešto dodaje sa štoperima i Arteta i nikako ne misle krenut naprijed.
Zato bi bilo dobro da se dovede jedan pravi DMF da ovi imaju prostora da rade ono što najbolje znaju
Gledam obično Song vuče loptu duboko u protivnički dio terena i čitavo težište igre se prebacuje na taj dio, te Rosicky i Arteta, samo prema naprijed igra. Mnogo smo šansi stvarali.
Sad me baš živčira, što se Cazorla nešto dodaje sa štoperima i Arteta i nikako ne misle krenut naprijed.
Zato bi bilo dobro da se dovede jedan pravi DMF da ovi imaju prostora da rade ono što najbolje znaju
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Hvala Bogu pa je neko skontao ono sta sam ja pricaonedim1993 je napisao/la:Odgledo sam prošlogodišnju utakmicu protiv Tottenhama maloprije i igra se nevjerovatno razlikuje, ponajviše zbog Songa.
To je uloga CMF igraca, mi igramo bukvalno ako cemo tako gledati, sa Artetom na DMF (iako je bolji na CMF i odlican kod prenosenja lopti gore kada mu Wenger da taj zadatak) i sa Jackom i Santijem kao AMFovima, jer nijedan ni drugi ne uzimaju loptu da je prenesu gore gdje treba. Ako ih je stavio obojicu na AMF onda nam treba promjena i da neko igra CMF i da je prenosi gore. A ako ja grijesim za njihove pozicije, pa ako npr. Jack igra CMF onda ne radi ono sto se od njega ocekuje, a to je taj prenos lopte duboko na protivnicku polovinu eto to je nas problem, kad toga ne bude, mozemo se nadati puno konstantnijim i boljim rezultatima
Napokon neko ko shvata problem igre Arsenala i ko misli da je ovo problem kao i ja
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Londonarsenal
- Kontakt:
Očigledno je da nam fali klasični igrači za poziciju defanzivnog veznog i lijevog beka.
Defanzivni vezni nije Arteta, nije Diaby, Coquelin možda i jeste ali nije ni on onaj klasični. Frimpong ima sve karakteristike koje ima zadnji vezni ali on je još kvalitetom daleko od igara na toj poziciji.
Gibs je dobar lijevi bek, vjerovatno će biti i odličan ali ga povrede previše udaljavaju od terena što znači da trebamo imati alternativu. Trebali bi da je imamo u Santosu ali to on nije. Vermalen je bolji od njega iako to nije njegova pozicija.
Ako gledamo igru najviše i škripi na tim pozicijama lijevog beka i defanzivnog veznog jer nemamo prirodne igrače za te pozicije. Koliko god da su dobri Arteta i Vermalen to nije to. To je prvo što treba mijenjati odnosno pojačavati uz dovođenje još jednog napadača.
Defanzivni vezni nije Arteta, nije Diaby, Coquelin možda i jeste ali nije ni on onaj klasični. Frimpong ima sve karakteristike koje ima zadnji vezni ali on je još kvalitetom daleko od igara na toj poziciji.
Gibs je dobar lijevi bek, vjerovatno će biti i odličan ali ga povrede previše udaljavaju od terena što znači da trebamo imati alternativu. Trebali bi da je imamo u Santosu ali to on nije. Vermalen je bolji od njega iako to nije njegova pozicija.
Ako gledamo igru najviše i škripi na tim pozicijama lijevog beka i defanzivnog veznog jer nemamo prirodne igrače za te pozicije. Koliko god da su dobri Arteta i Vermalen to nije to. To je prvo što treba mijenjati odnosno pojačavati uz dovođenje još jednog napadača.
Pa sta vi mislite da taj zadnji vezni mora imat 2 metra i 90 kila i samo znati krsiti i razbijati protivnike.
Slazem se da Arteta nije za te pozicije al Arsenal trenutno nema nikog drugog.
Mozda taj Pingpong al ne vjerujem ja da ce Wenger sad nesto rizikovat s mladicima .. sto je i razumljivo.
Diaby ce kad se vrati ( ako se ikako i vrati ) vjerovatno igrati zadnjeg veznog i on je veoma dobar na toj poziciji jer ima i tehniku i zna iznijeti loptu ( ima dug korak ) a i veoma je jak u duelu za razliku od Artete.
Samo ne znam ko ce onda na klupu.
Il Jack ili Arteta.
Vjerovatno spanac, ali buduci da ce Diaby svaku drugu tekmu biti povrijedjen, svi ce imat solidnu minutazu.
I treba se rijesiti onih koji samo bezveze kupe pare.
Sve osim Arshavina ..
Slazem se da Arteta nije za te pozicije al Arsenal trenutno nema nikog drugog.
Mozda taj Pingpong al ne vjerujem ja da ce Wenger sad nesto rizikovat s mladicima .. sto je i razumljivo.
Diaby ce kad se vrati ( ako se ikako i vrati ) vjerovatno igrati zadnjeg veznog i on je veoma dobar na toj poziciji jer ima i tehniku i zna iznijeti loptu ( ima dug korak ) a i veoma je jak u duelu za razliku od Artete.
Samo ne znam ko ce onda na klupu.
Il Jack ili Arteta.
Vjerovatno spanac, ali buduci da ce Diaby svaku drugu tekmu biti povrijedjen, svi ce imat solidnu minutazu.
I treba se rijesiti onih koji samo bezveze kupe pare.
Sve osim Arshavina ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma neće nijedan ni drugi. ja bi ih najradje sve 4. gledo zajedno u drugoj formaciji, al ništa od tog znajući Wengera.
Samo me zanima šta će uradit kad se Rosicky vrati i Diaby, a uz to ima i Coquelina ...
Samo me zanima šta će uradit kad se Rosicky vrati i Diaby, a uz to ima i Coquelina ...
Vođa zna.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Neko tipa Songa ili Viere, ovi svi što sada igraju su više napadački orjentisani i vidi se da to nije njihova pozicija. Ja samo za to da dovedemo nekoga novog pa neka Wenger odluči koga hoće, vjerujem da ne bi pogriješio uz razvijanje ovih mladih. Mada ako gledamo imamo Coquelina i Frimponga na toj poziciji od mladih još Diaby i Arteta koji mogu tu da igraju onda je realnije očekivati da ne dođe pojačanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.