Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la pinoglavi » 26 nov 2016, 18:58

“Kontaktiran sam od ljudi iz reprezentacije BiH, ali još uvijek nisam donio odluku o eventualnom nastupu”, riječi su Nastića za medije u Belgiji.

Jos jedna reakcija na vrijeme od naseg tima. Nadam se da ce odabrati nasu reprezentaciju :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 26 nov 2016, 20:10

pinoglavi je napisao/la:“Kontaktiran sam od ljudi iz reprezentacije BiH, ali još uvijek nisam donio odluku o eventualnom nastupu”, riječi su Nastića za medije u Belgiji.

Jos jedna reakcija na vrijeme od naseg tima. Nadam se da ce odabrati nasu reprezentaciju :bih:
Evo bruje srpski portali...al ne vjerujem da ce Muslin ga zvat...ja mislim da i on sam vec zna da ce morat igrat za BIH,iako je Hrgovic klasicni bit ce odlicno pojacanje na lijevom beku,probit ce se on u neku jacu ligu

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 26 nov 2016, 20:24

Memisevica nisam gledao nikako..malo me nalozili nasi portali sa tamo nekim ocjenama i briljantnim partijama a covjek evo preseli na klupu zadnjih par tekmi..
Valja nama spahu gledati jos koju godinu:-)

Dumicevi neki dan peticu primise
Bicakcic standardno klupa kako obnovi ugovor..
Sunjic klupa u cvajti
Cocalic sinoc brojao do 6 protiv briza koji je u rangu dinama u evropi..
Anicic, onih par tekmi koje sam gledao, spor prilicno..
Horic redovno ulazi u 90-oj u antalyiji..
Ima li jos koji?

Spaha i zuka trenutno nemaju konkurenciju!
Spaha neovisno o formi u klubu jer je jos uvjek ispred svih, daleko..

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 26 nov 2016, 20:38

PrinceofVeresija je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:“Kontaktiran sam od ljudi iz reprezentacije BiH, ali još uvijek nisam donio odluku o eventualnom nastupu”, riječi su Nastića za medije u Belgiji.

Evo bruje srpski portali...al ne vjerujem da ce Muslin ga zvat...ja mislim da i on sam vec zna da ce morat igrat za BIH,iako je Hrgovic klasicni bit ce odlicno pojacanje na lijevom beku,probit ce se on u neku jacu ligu
Odlicno, nadam se da ce Mesa i malog Ristica iz CZ zaganjati koji je takodjer porijeklom iz BIH , extra talenat i igrac . Tu je jos i Daniel Pavlovic iz Sampdorie koji je odlican igrac . Trenutno je povrijeden ali mislim da ce biti u prvih 11 cim se oporavi. Bio bi super zamjena Kolasincu na beku. Milan Rodic je isto jedan kandidat, clan Zenita na posudbu u Samaru trenutno .
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 26 nov 2016, 20:48, ukupno mijenjano 3 puta.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 nov 2016, 20:40

PrinceofVeresija je napisao/la:

I bolje sto bruje, nek se sto prije odluci za koga ce. Ako nas odabere mozda bi mogao do Gibraltara imati gotove papire. Lijeva strana nam je uzas sto se zamjena tice, za Lulica nemamo zamjene a za Kolasinca je tu Zukanovic koji je los na beku, a onda smo tek losi kad neko uleti na stopersku poziciju. Ima sigurnu opciju prve zamjene bez konkurencije za tu poziciju tj. zagarantovan poziv za svaki spisak, pa nek izvoli ako hoce.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 nov 2016, 20:53

Ne bi me uopste cudilo da se Nastić odluci za BiH. Objektivno, nema mjesta u A selekciji Srbije, ali on ne dobija poziv ni za U21 ekipu i u tom grmu lezi zec! Kvalitetom ima sigurno mjesta u mladoj reprezentaciji (iako je konkurencija i tu jaka), ali ga ovaj Sivonja - kvazi strucnjak ne zove... :facepalm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 26 nov 2016, 21:49

marconato je napisao/la:Ne bi me uopste cudilo da se Nastić odluci za BiH. Objektivno, nema mjesta u A selekciji Srbije, ali on ne dobija poziv ni za U21 ekipu i u tom grmu lezi zec! Kvalitetom ima sigurno mjesta u mladoj reprezentaciji (iako je konkurencija i tu jaka), ali ga ovaj Sivonja - kvazi strucnjak ne zove... :facepalm:
Ko u Srbiji igra lijevog beka osim Kolarova i Obradovica?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 nov 2016, 21:55

Pivopija je napisao/la:
Mladenović, moze i Duško Tošić...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 nov 2016, 22:00

Pivopija je napisao/la:
marconato je napisao/la:Ne bi me uopste cudilo da se Nastić odluci za BiH. Objektivno, nema mjesta u A selekciji Srbije, ali on ne dobija poziv ni za U21 ekipu i u tom grmu lezi zec! Kvalitetom ima sigurno mjesta u mladoj reprezentaciji (iako je konkurencija i tu jaka), ali ga ovaj Sivonja - kvazi strucnjak ne zove... :facepalm:

Mladenović koji grije klupu u Kelnu, a u mladoj reprezentaciji je Nemanja Antonov, član Grashopersa i u-20 repke koja je prošle godine postala svjetski prvak. Momak obećava.

Može i Tošić, evo napisao je @Marconato.

Što se Nastića tiče, ne znam koji su to srpski portali koji bruje o njegovim igrama. :think:
Koga god da izabere, ja mu želim sve najbolje u karijeri.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 nov 2016, 00:41

Halilovic je pogrijesio sa odabirom kluba i to je sve. Smijesno je pricati kako je propao i slicno, prvo tek mu je 20 godina, a drugo, do prije nekoliko mjeseci bio je ponajbolji igrac ekipe iz Primere. Presao je u klub koji je pun turbulencija, plus nova sredina itd. Najbolje bi mu bilo sto prije nazad u Primeru, jer mu tamo vise odgovara.... Sto se tice nase repke, ako mi je ikog iskreno zao sto ne igra za nas, to je upravo on. Smijesno je pricati da nam ne bi valjao....

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 27 nov 2016, 02:29

slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 nov 2016, 02:56

SlevinKelevra je napisao/la:Halilovic je pogrijesio sa odabirom kluba i to je sve. Smijesno je pricati kako je propao i slicno, prvo tek mu je 20 godina, a drugo, do prije nekoliko mjeseci bio je ponajbolji igrac ekipe iz Primere. Presao je u klub koji je pun turbulencija, plus nova sredina itd. Najbolje bi mu bilo sto prije nazad u Primeru, jer mu tamo vise odgovara.... Sto se tice nase repke, ako mi je ikog iskreno zao sto ne igra za nas, to je upravo on. Smijesno je pricati da nam ne bi valjao....
Za njega su u ovom trenutku idealne sredine klubovi poput Salzburga ili Basela gdje ce se naigrati, vratiti samopouzdanje, vjerovatno i dominirati te na kraju kad stasa kako treba bez problema prodati nazad u Primeru ili Bundesku. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 nov 2016, 06:35

Sabinho je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Halilovic je pogrijesio sa odabirom kluba i to je sve. Smijesno je pricati kako je propao i slicno, prvo tek mu je 20 godina, a drugo, do prije nekoliko mjeseci bio je ponajbolji igrac ekipe iz Primere. Presao je u klub koji je pun turbulencija, plus nova sredina itd. Najbolje bi mu bilo sto prije nazad u Primeru, jer mu tamo vise odgovara.... Sto se tice nase repke, ako mi je ikog iskreno zao sto ne igra za nas, to je upravo on. Smijesno je pricati da nam ne bi valjao....
Za njega su u ovom trenutku idealne sredine klubovi poput Salzburga ili Basela gdje ce se naigrati, vratiti samopouzdanje, vjerovatno i dominirati te na kraju kad stasa kako treba bez problema prodati nazad u Primeru ili Bundesku. ;)
On mi lici na Bojana Krkica i onoga Santosa i slicne mladjahne igrace kojih se Barcelona rijesila i na kraju nista aman zaman u karijerama nisu pokazali, postigli...stavise, jedan Bojan Krkic mi je bolji igrac od Alena jer je recimo mnogo brzi i okretniji od njega, a tehnicki nista slabiji...Alen je poprilicno spor za poziciju koju igra.

Dumic - momak haman napreduje, a ni golovi mu nisu strani...nisam ga gledao tako da ne mogu suditi, ali ako bi zaista presao u Newcastle ili neki sl.klub mogao bi mozda biti pojacanje za reprezentaciju...otici ce nam Spaha dogodine.
Memisevic - sta se desi s tim najboljim stoperom lige i zamjenom Spahe? :mrgreen: laksa povreda, posteda?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 nov 2016, 07:29

Ama pustite Nastica s milim bogom, treba nam za klupe.
I nije "Sivonja" nego razuman covjek. :D

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 nov 2016, 10:43

PerryFred je napisao/la:

slika
Go u stilu rasnih strijelaca. :crazy:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 nov 2016, 11:07

"Vidio sam da se u belgijskim medijima piše da sam imao kontakta sa N/FSBiH, ali u tome nema istine. Niko me nije zvao. Doduše, ima još vremena", kazao nam je Nastić.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nastic-n ... ena/215483

Jos jedna sapunica u najavi :D

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 27 nov 2016, 11:36

Amer Ordagic mora biti na slijedecem spisku, a zatim i biti gurnut u prvi tim. Juzna Koreja, sala nije..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 nov 2016, 11:55

Thetraphak1921 je napisao/la:Amer Ordagic mora biti na slijedecem spisku, a zatim i biti gurnut u prvi tim. Juzna Koreja, sala nije..
:rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot] i 22 gosta.