Jest za osnovce od 5-8 razreda.. Nego se meni čini da je interes skroz slab, tj. da se škole ne angažuju dovoljno oko toga.. U Hrvatskoj učestvuje oko 50 hiljada djece na SIM, baš se pitam koliko će kod nas biti.alacious je napisao/la:Ali to je samo za djecu do '96 godista,kako sam ja skont'o
za ove igre mladih
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma kakve igre mladih, ovo je Bosna, koga to ovdje interesuje...spielführer_21 je napisao/la:Jest za osnovce od 5-8 razreda.. Nego se meni čini da je interes skroz slab, tj. da se škole ne angažuju dovoljno oko toga.. U Hrvatskoj učestvuje oko 50 hiljada djece na SIM, baš se pitam koliko će kod nas biti.alacious je napisao/la:Ali to je samo za djecu do '96 godista,kako sam ja skont'o
za ove igre mladih
U nas se drugacije shvata taj pojam 'igre mladih'

Joint_fc
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma fakultet je zakon, pogotovo vannastavne aktivnostiamEl_rooB je napisao/la:hvala vam![]()
hehe izgleda da cu ipak ove godine icisvi mi govore da sad upisem

Joint_fc
- DAVID VILLA
- Kontakt:
villa ja bih samo da ti se izvinem sto sam onako reagov`o na onom pdf kad si pis`o za alfu i njegova 2 nicka. e sorry nisam nesto dobar ovih dana. sorry jos jednom.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- legenda reala
- Kontakt:
evo čitam da bi se i kod nas trebale održati neke kvalifikacijespielführer_21 je napisao/la:
Je li čuo ko za ove Sportske igre mladih što se trebaju održavati ove godine i u BiH?
http://gorazdeonline.com/index.php?opti ... Itemid=458
joj pa ja sam učestvovo na ovom nekad davno u osnovnoj ,takmičenaj se održavala pred Zetrom išo moj razred ,takmičenaja u košarci(ono pucanje ideš slobodno ,za dva pa za tri poena) fudbalu (rupe na golu i pucaš kroz rupe ima 1,2 i 3 poena se dobijaju )i neko takmičenje na kompijuterima bilo nešta .
Trebali smo da očistimo grad od smeća i da saberemo 500 kg papira i prodamo ,morali smo imat račun da bi mogli učestvovat .To je bio uslov za učestvovanje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@legendo cuo sam da je @Magica u posjeti BANovicima 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- spielführer_21
- Kontakt:
@legendo
ovo je sad malo drugačije, ima desetak sportova timski i pojedinačno.. Najbolje ekipe idu u Split 10 nada, sve plaćeno. Sponzori igara su FIFA i Olimpijski komitet, a promotori Beckham, Figo, Šuker, Mijatović itd.. Super da su u Goraždu to podržali..
A što je magica popio ban?
ovo je sad malo drugačije, ima desetak sportova timski i pojedinačno.. Najbolje ekipe idu u Split 10 nada, sve plaćeno. Sponzori igara su FIFA i Olimpijski komitet, a promotori Beckham, Figo, Šuker, Mijatović itd.. Super da su u Goraždu to podržali..
A što je magica popio ban?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
najvjerovatnije zbog prepirke na pdf-u NBAA što je magica popio ban?
da budem iskren, nisam ni siguran 100 posto da je banovan (nema sluzbene potvrde

Call the coroner!
Koncert Cole na Uscu veceras,koji se odrzava pred vise od 70.000 ljudi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Megamon
- Kontakt:
Hocemo li festu praviti
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
to je nepravednoPuma je napisao/la:@legendo cuo sam da je @Magica u posjeti BANovicima

Haryyyyyyyyyyyyyyyyy pa odkle tebeee jbt
Spilfuhrer
ma bilo je ono prije super mi kad smo išli bilo je to podavno bogami ima sigurno jedno 7 godina
Megamoj hoćemo tu smo do sabaha

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Ma bjezi otislo ovo sve u qrac,treba malo razdrmati sve
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dosao i ja malooo
@Megamon
Svaka cast za pjesmu !

@Megamon
Svaka cast za pjesmu !

- legenda reala
- Kontakt:
tako i treba ,nemoj nas napuštati ovaj forum nije isti bez tebe pajdoharry_90 je napisao/la:Dosao i ja malooo![]()
@Megamon
Svaka cast za pjesmu !

Megamoj
kakva je situacija s malom čujete li se

- Megamon
- Kontakt:
@legedno
pomalo.
Samo sam odlucio da vise nema patnje.Od veceras sam novi,necu se vise zaljubljivati.Dajte neku da se moze piti uz nju
pomalo.
Samo sam odlucio da vise nema patnje.Od veceras sam novi,necu se vise zaljubljivati.Dajte neku da se moze piti uz nju

Idemo jedno za mene
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
eto vam jedna od mene kad ste krenuli ,dok se Šaban ne pojavi i počne sa pjesmama

eto vam jedna od mene kad ste krenuli ,dok se Šaban ne pojavi i počne sa pjesmama

- Megamon
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Idemo jedno za mene
[youtube][/youtube]
To harry ljub brat
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.