Grokok je napisao/la:
Ma buraz nema šanse. Koliko god je Marin u formi, ne može on s Andy nema šanse. Mislim može se lupati, pa ako prođe, prođe, ali šanse su nikakve.

zar na kladionici nije sve lupanje pa ako prode, prode, ili postoje sigurne opklade??
s druge strane, koji su kolega po tebi argumenti zasto tipovat na Murraya osim sta je po atp ljestvici vec pobjednik?
ako se gleda forma, zdravlje, momentum, onda je jednostavno value bet odigrat na Marina, nemoj shvatit osobno, cist pitam, jer najlakse je ovako kao ti, sad si napisao bubnit na Marina pa ako prode prode al ja bi Murraya a nisi rekao ni jesi li odigrao, ni zasto bi odigrao, nista...
ono, sta se tebe tice nisi dao nikakvu prognozu, nikakve argumente, ali kako god da zavrsi ti na forumu imas win win situaciju, ako dobije Murray reci ces rekao sam, ako Marin, i corava koko ubode zrne, jbga, ako vec pises, obrazlozit malo ZASTO tipovat i ulozit lovu na Murraya u ovom slucaju, ti i svi ostali, najlakse je samo rec nema sanse i poklon dana!
// recimo i ja prije kolege zgmiky a i on, bome smo dali svoje razloge zasto tipujem na Marina, kako god, neka padnem ali bar sam iznio razloge za koje nitko ne moze rec da ne stoje?!