Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Krokodil
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Krokodil » 14 feb 2014, 01:10

Krokodil je napisao/la:
primaju go u 92' iz penala.
Sreća u nesreći je da sam ig'o prolaz Lyona. :roll:
slika

Pa o čemu mi ovdje pričamo uopšte? :lol:

I još samo da se zahvalim momku
jozinho je napisao/la:
jozinho je napisao/la:DiamantidD(-10,5+)-Uni-Pan 1,85 manje
Jankunas P.(-8,5+)-Žal-Par 1,85 više
WIN
Kontra mraku kontra kladionici.
Svaka čast.
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 14 feb 2014, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 feb 2014, 01:39

Ibaka vise
Durant manje
Noah vise
Gibbson vise
Pierce vise
Teletovic manje

Nek nam je sretno :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 14 feb 2014, 03:18

Jao mrtvog Lanusa. :evil:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 feb 2014, 03:30

Ajde Noah jos i ti koju ubaci :evil: :evil:
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 feb 2014, 04:19

Noah ajde samo 1 kos samo

BAYERN MUNCHEN

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 feb 2014, 04:31

van gall je napisao/la:Noah ajde samo 1 kos samo
Bravo momcino,zadnji kos dao :lol: :lol: :lol:

BAYERN MUNCHEN

nikadnedobijam
Kontakt:

Post Postao/la nikadnedobijam » 14 feb 2014, 11:21

zgmiky je napisao/la:SKIJANJE, kombinacija muški

Kostelić 1. 6.00

Kostelić 1-3. 1.80

Za Ivicu je ovo sad ili nikad, ne ide ga ove sezone nikako, muči se ali svjetski kup mu je ionako služio samo da ostane u treningu da ne izgubi startne pozicije, u glavi mu je samo olimpijada i olimpijsko zlato koje toliko želi, odličan je bio na treningu spusta, jučer 11 sa relativno malim zaostatkom a danas još bolji šesti, slalom ionako omiljena mu disciplina i stazu postavlja njegov otac tako da mislim da će Ivica iskoristiti to barem za medalju a vjerujem da ide i po zlato, to je njegov veliki san i mogao bi ga i ostvariti sutra ujutro u Rusiji.
Kvota je fantastična i ja ću pokušati, a ako netko isprati sretno nam i sretno Ivica !!

Ivica je sedmi nakon spusta sa 93 stotinke zaostatka za vodećim Jansrudom koji nije slalomaš, niti jedan skijaš ispred Ivice nije slalomaš tako da je zlato nadomak ruke, obavljeno je pola posla a rekao bih i više, još slalom da odradi kako zna na stazi koju je postavio gips i eto povijesnog zlata za hrvatsko muško skijanje i naravno parice u džepenku :D ako je netko ispratio navijajmo skupa, op op op :D ajmo Ivicaaa !!
@Miky,sta mislis ima li sanse Zrnčić da zavrsi medu prvih sest?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 feb 2014, 11:23

nikadnedobijam je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:SKIJANJE, kombinacija muški

Kostelić 1. 6.00

Kostelić 1-3. 1.80

Za Ivicu je ovo sad ili nikad, ne ide ga ove sezone nikako, muči se ali svjetski kup mu je ionako služio samo da ostane u treningu da ne izgubi startne pozicije, u glavi mu je samo olimpijada i olimpijsko zlato koje toliko želi, odličan je bio na treningu spusta, jučer 11 sa relativno malim zaostatkom a danas još bolji šesti, slalom ionako omiljena mu disciplina i stazu postavlja njegov otac tako da mislim da će Ivica iskoristiti to barem za medalju a vjerujem da ide i po zlato, to je njegov veliki san i mogao bi ga i ostvariti sutra ujutro u Rusiji.
Kvota je fantastična i ja ću pokušati, a ako netko isprati sretno nam i sretno Ivica !!

Ivica je sedmi nakon spusta sa 93 stotinke zaostatka za vodećim Jansrudom koji nije slalomaš, niti jedan skijaš ispred Ivice nije slalomaš tako da je zlato nadomak ruke, obavljeno je pola posla a rekao bih i više, još slalom da odradi kako zna na stazi koju je postavio gips i eto povijesnog zlata za hrvatsko muško skijanje i naravno parice u džepenku :D ako je netko ispratio navijajmo skupa, op op op :D ajmo Ivicaaa !!
@Miky,sta mislis ima li sanse Zrnčić da zavrsi medu prvih sest?
ima on šansu da uzme i medalju ako se poslože stvari njemu u korist, popadanje amerikanaca te loše vožnje Pinturaulta i Feutza, vjerujem da će biti u top 6

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 14 feb 2014, 13:17

Da li se može na wwin račun uplatit preko paysafe kartice? Da li je to prepaid bon?

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 14 feb 2014, 14:57

Grokok je napisao/la: Ma buraz nema šanse. Koliko god je Marin u formi, ne može on s Andy nema šanse. Mislim može se lupati, pa ako prođe, prođe, ali šanse su nikakve. :arrow:
zar na kladionici nije sve lupanje pa ako prode, prode, ili postoje sigurne opklade??

s druge strane, koji su kolega po tebi argumenti zasto tipovat na Murraya osim sta je po atp ljestvici vec pobjednik?

ako se gleda forma, zdravlje, momentum, onda je jednostavno value bet odigrat na Marina, nemoj shvatit osobno, cist pitam, jer najlakse je ovako kao ti, sad si napisao bubnit na Marina pa ako prode prode al ja bi Murraya a nisi rekao ni jesi li odigrao, ni zasto bi odigrao, nista...

ono, sta se tebe tice nisi dao nikakvu prognozu, nikakve argumente, ali kako god da zavrsi ti na forumu imas win win situaciju, ako dobije Murray reci ces rekao sam, ako Marin, i corava koko ubode zrne, jbga, ako vec pises, obrazlozit malo ZASTO tipovat i ulozit lovu na Murraya u ovom slucaju, ti i svi ostali, najlakse je samo rec nema sanse i poklon dana! ;)

// recimo i ja prije kolege zgmiky a i on, bome smo dali svoje razloge zasto tipujem na Marina, kako god, neka padnem ali bar sam iznio razloge za koje nitko ne moze rec da ne stoje?!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 feb 2014, 15:03

j00k3r je napisao/la:
Grokok je napisao/la: Ma buraz nema šanse. Koliko god je Marin u formi, ne može on s Andy nema šanse. Mislim može se lupati, pa ako prođe, prođe, ali šanse su nikakve. :arrow:
zar na kladionici nije sve lupanje pa ako prode, prode, ili postoje sigurne opklade??

s druge strane, koji su kolega po tebi argumenti zasto tipovat na Murraya osim sta je po atp ljestvici vec pobjednik?

ako se gleda forma, zdravlje, momentum, onda je jednostavno value bet odigrat na Marina, nemoj shvatit osobno, cist pitam, jer najlakse je ovako kao ti, sad si napisao bubnit na Marina pa ako prode prode al ja bi Murraya a nisi rekao ni jesi li odigrao, ni zasto bi odigrao, nista...

ono, sta se tebe tice nisi dao nikakvu prognozu, nikakve argumente, ali kako god da zavrsi ti na forumu imas win win situaciju, ako dobije Murray reci ces rekao sam, ako Marin, i corava koko ubode zrne, jbga, ako vec pises, obrazlozit malo ZASTO tipovat i ulozit lovu na Murraya u ovom slucaju, ti i svi ostali, najlakse je samo rec nema sanse i poklon dana! ;)

// recimo i ja prije kolege zgmiky a i on, bome smo dali svoje razloge zasto tipujem na Marina, kako god, neka padnem ali bar sam iznio razloge za koje nitko ne moze rec da ne stoje?!
tako je +1

da se razumijemo većina nas ovdje "ne lupa" kako kolega kaže, iznesu se argumenti a ako se neki puta i ne iznesu postoje razlozi zašto se igra, nije to nikakvo lupanje, a dapače volim da mi neko kaže čuj stari griješiš tako i tako zog toga i toga ja mislim da neće to proći itd...kao kolega jozinho koji me zna ispraviti argumentima i cijenim ga...

bit foruma je raspravljati o parovima i super ako se nekom ne sviđa neki tip onda neka kaže zašto i objasni i onda će netko treći ili četvrti odigrati po svome kako on misli

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 14 feb 2014, 15:04

aa ove karinaske kladionice od wwina, cuj minimalna uplata preko kartice 20 eura, pa to nigdje nema osim kod njih

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 14 feb 2014, 15:48

Koji zavrsi Ivica, sinoc mi bilo mrsko ici uplatiti a nisam imao na racunu nista para ?
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 feb 2014, 15:55

HaHu1x2 je napisao/la:Koji zavrsi Ivica, sinoc mi bilo mrsko ici uplatiti a nisam imao na racunu nista para ?
srebro uzeo

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 14 feb 2014, 15:58

slika

Sta reci nakon ovoga,
Zheijang-DongGuan rezultat 105:117 (18:23) (23:22) (24:26) (40:46)

juce Lyon- Lens, bukvalno u posljednjoj sekundi Penal i gool, naravno padam!! :oops:

Ako ko ima sta "sigurno" za danas neka pise, da vratimo samopouzdanje,,,
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2014, 16:09

strašno majke mi, cuj 90 poena da padne u jednoj cetvrtini :roll:
nema potpisa

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 14 feb 2014, 16:13

Admir_Sa je napisao/la:strašno majke mi, cuj 90 poena da padne u jednoj cetvrtini :roll:

za evropsku kosarku, reklo bi se jako efikasno poluvrijeme
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 14 feb 2014, 16:22

Bravo Del Potro majmune

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 feb 2014, 16:24

Ja budala jucer gledam Del Potra i vidim kako lik igra preko ku rca i vidim da mu se ne igra ovaj turnir i danas opet odigram na njega iakoo igra s igracem koji je u najboljoj formi ovde na turniru ccc

BAYERN MUNCHEN

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 14 feb 2014, 16:29

van gall je napisao/la:Ja budala jucer gledam Del Potra i vidim kako lik igra preko ku rca i vidim da mu se ne igra ovaj turnir i danas opet odigram na njega iakoo igra s igracem koji je u najboljoj formi ovde na turniru ccc
Onda sam ja dobar, ja sam samo prepis'o :)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.