FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://hotfile.com/dl/56197333/103f2ef/ ... 6.pdf.html
http://hotfile.com/dl/56195810/d193fdd/ ... 1.pdf.html
Linkovi sa orga,hvala uploaderu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- blueman-TM87
- Kontakt:
E hvala puno i tebi i ovom što je uploadovobistrikboy je napisao/la:http://hotfile.com/dl/56197333/103f2ef/ ... 6.pdf.html

- theprodigy
- Kontakt:
nesto mi poznato ovo..jel ovo copy pasteblueman-TM87 je napisao/la:

Evo komsije iz prve ruke,tj. mogucnost da se to vidi
Hapoel upravo ima trening,mjere sigurnosti velike,usli su na trening autobusom drito kroz ulaz za vatrogasce kod Zetre. Autobus "kulturno" parkiran na atletskoj stazi,a oni trckaraju po terenu
Ovo jos nisam vidio da bilo koja ekipa do sada,a bilo ih je desetine ovih inostranih (sto vasih ,sto nasih) uleti na trening drito busom

Hapoel upravo ima trening,mjere sigurnosti velike,usli su na trening autobusom drito kroz ulaz za vatrogasce kod Zetre. Autobus "kulturno" parkiran na atletskoj stazi,a oni trckaraju po terenu

Ovo jos nisam vidio da bilo koja ekipa do sada,a bilo ih je desetine ovih inostranih (sto vasih ,sto nasih) uleti na trening drito busom

Neces to vise nigdje ni vidjeti osim ako opet ne dodje neka izraelska ekipa-A- je napisao/la:Evo komsije iz prve ruke,tj. mogucnost da se to vidi![]()
Hapoel upravo ima trening,mjere sigurnosti velike,usli su na trening autobusom drito kroz ulaz za vatrogasce kod Zetre. Autobus "kulturno" parkiran na atletskoj stazi,a oni trckaraju po terenu![]()
Ovo jos nisam vidio da bilo koja ekipa do sada,a bilo ih je desetine ovih inostranih (sto vasih ,sto nasih) uleti na trening drito busom![]()
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
I ja sad sa treninga. Fakat niko nije vjerovao, fol sa busom ulaze na atletsku stazu i parkiraju kod tunela za ulaz u svlacionice. Guso dolazi i govori nama kako to nema smisla jer njima nisu dali ni da pljunu tamo i jako su losi bili. Oni fol ulaze jos dok mi treniramo a tacno ima vrijeme kad oni treniraju a kad mi i nebi smijeli ranije biti tu. Doslo i oko 20tak njihovih navijaca a sad ne znam jeli jos doslo. Eno ih navijaju sa bubnjevima. A mi ko obicno trenirali. Culum bio u drugoj ekipi pa valjda sutra nece zaigrat i Gancev ce umjesto njega. A Lazara nije ni bilo valjda zbog povrede. Uglavnom meni se cinila druga ekipa i bolja od prve kad su igrali jedni protiv drugih al eto. Ma eto nista novo, standarno. Sutra se sigurno ocekuje par golova u pocetku susreta jer takva je Hapoelova igra. Jedino mi trebamo grublje igrat i da im ne dopustimo da daju gol. Sutra treba da napunimo JUG pa onda ostalo...
A bas se vidi razlika njihovih i nasih igraca, ulaze Hapoelovi na teren, to misici, noge nema dalje, ma bas ono... a nasi da ne pricam hehe. Ali to je ta razlika i zasto izgubimo 5-0 tamo.
A bas se vidi razlika njihovih i nasih igraca, ulaze Hapoelovi na teren, to misici, noge nema dalje, ma bas ono... a nasi da ne pricam hehe. Ali to je ta razlika i zasto izgubimo 5-0 tamo.
E jsu li na treningu bili onaj brazilac i onaj djelmić?
-
- Kontakt:
BIO SAM NA TRENINGU ZELJE I VIDIO SAM DA OSIM ZELI DA ZELJEZNICAR PRODJE...BGM
A JA SMA BIO MA 4 JARANA PA KADA JE HAPOEL BIO MALO SMO IH PROVOCIRALI...IMAO SAM JEDNU TRUBU I TRUBIO NJIMA

A JA SMA BIO MA 4 JARANA PA KADA JE HAPOEL BIO MALO SMO IH PROVOCIRALI...IMAO SAM JEDNU TRUBU I TRUBIO NJIMA

brazilac ja mislim da nije bio a za drugog nisam siguran
-
- Kontakt:
droba je napisao/la:E jsu li na treningu bili onaj brazilac i onaj djelmić?
nije bio brazilac a onoga djelmića nisma ga vidio mozda i jeste ali ga ja nisma vidio a za brazila nije sigurno bio
-
- Kontakt:
Cuj razlika medju igracima, ma daj ba prijatelju nemoj pretjerivati, misici kod nekoga mogu doci vrlo lahko do izrazaja ali to nije presudno i ne cini razliku, jer da su nasi u izraelu odigrali muski onako kako to znaju i rade redovno ovdje sa ovim nasim premieligasima, direktno u koljena, s jednom ili dvije noge a ne pustiti da se manekeni setaju po nasem sesnaestercu i oko njega, da nam prosipaju neke fore i driblinge kakve smo mi kao djeca pred zgradom radili nebi sugirno izgubili sa vise od gola do dva maximalno razlike. Budimo realni prepali su se bili, izgubili su ali nema veze... Ruku na srce u ovoj ekipi samo Beslija ima neko inostrano iskustvo tako da je nesto bolje bilo tesko i ocekivati. Sutra ako bog da svi na jug... nadam se da ce se sutra okuraziti i odigrati onako za nas, hrabro mangupski... Rezultat je sada najmanje bitan. PozdravDove87 je napisao/la:I ja sad sa treninga. Fakat niko nije vjerovao, fol sa busom ulaze na atletsku stazu i parkiraju kod tunela za ulaz u svlacionice. Guso dolazi i govori nama kako to nema smisla jer njima nisu dali ni da pljunu tamo i jako su losi bili. Oni fol ulaze jos dok mi treniramo a tacno ima vrijeme kad oni treniraju a kad mi i nebi smijeli ranije biti tu. Doslo i oko 20tak njihovih navijaca a sad ne znam jeli jos doslo. Eno ih navijaju sa bubnjevima. A mi ko obicno trenirali. Culum bio u drugoj ekipi pa valjda sutra nece zaigrat i Gancev ce umjesto njega. A Lazara nije ni bilo valjda zbog povrede. Uglavnom meni se cinila druga ekipa i bolja od prve kad su igrali jedni protiv drugih al eto. Ma eto nista novo, standarno. Sutra se sigurno ocekuje par golova u pocetku susreta jer takva je Hapoelova igra. Jedino mi trebamo grublje igrat i da im ne dopustimo da daju gol. Sutra treba da napunimo JUG pa onda ostalo...
- samir_tm87
- Kontakt:
trebo ih je osim stavit da treniraju penale 

- RagazziDelSud
- Kontakt:
Ima li neko tačnu informaciju za karte?,neki kažu ispred stadiona Koševo,a neki ispred Grbavice!!*?

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
od 9 na grbavici, od 12 na kosevu
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
hoce li biti prenos na tv i kojem hvala i pozzzzzzz

- RagazziDelSud
- Kontakt:
Hayat TVmirza_it je napisao/la:hoce li biti prenos na tv i kojem hvala i pozzzzzzz![]()

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Osim je u par recenica rekao samo istinu koja jeste bolna ali tako je to :
"Hapoel je jednostavno daleko bolja i kvalitetnija ekipa, imaju dosta iskustva u evropskim takmičenja i znali smo da ćemo biti poraženi, ali niko od nas nije očekivao onakav debakl. Zaista to nisam očekivao. Razlika u kvaliteti je bila ogromna. Oni imaju bolji sistem sa mladim igračima, bolji skauting..."
"U ovom trenutku uspjeh je zabiti gol, a naša prednost je i lošiji teren. Što se sastava tiče, pokušat ćemo im se što više prilagoditi."
Nama ne preostaje ništa drugo nego da sutra odemo na koševo i damo podršku igracima, to nam je dužnost.
"Hapoel je jednostavno daleko bolja i kvalitetnija ekipa, imaju dosta iskustva u evropskim takmičenja i znali smo da ćemo biti poraženi, ali niko od nas nije očekivao onakav debakl. Zaista to nisam očekivao. Razlika u kvaliteti je bila ogromna. Oni imaju bolji sistem sa mladim igračima, bolji skauting..."
"U ovom trenutku uspjeh je zabiti gol, a naša prednost je i lošiji teren. Što se sastava tiče, pokušat ćemo im se što više prilagoditi."
Nama ne preostaje ništa drugo nego da sutra odemo na koševo i damo podršku igracima, to nam je dužnost.
hvalaRagazziDelSud je napisao/la:Hayat TVmirza_it je napisao/la:hoce li biti prenos na tv i kojem hvala i pozzzzzzz![]()

Nisam u Sarajevu, a ovde gdje sam nema Hayata 
Moze li neko postaviti kakav stream da i mi ''dijasporci'' gledamo utakmicu ?

Moze li neko postaviti kakav stream da i mi ''dijasporci'' gledamo utakmicu ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.