FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Da hoce Gomez uci u golgetersku formu prije Barce, bilo bi super.
Ovo izleda sasvim dobro na terenu, s obzirom da je samo Ribery uvijek prvotimac
U nastavku bi bilo dobro da izvede i Roberya i da sansu dobije Hojbjerg ( koliko vidim na klupi je ).
Ovo izleda sasvim dobro na terenu, s obzirom da je samo Ribery uvijek prvotimac
U nastavku bi bilo dobro da izvede i Roberya i da sansu dobije Hojbjerg ( koliko vidim na klupi je ).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jaooo.
Kakva asistencija Cana, njegov prvi ucinak u Bundesligi.
Kakva asistencija Cana, njegov prvi ucinak u Bundesligi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
3:0 lagano, do kraja ocekujem jos jedno 4 komada i dosta.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ova jedanaestorka kao da igra zadnja 2-3 mjeseca zajedno
Kao da mi igramo s prvim timom,a Nurnberg s drugim...
Nadam se da ce Jupp odmah sad ostaviti Riberya na klupi i ubaciti Robbena.
Shaqiri masina,taj ce da procvjeta cim mu se dadne vise prilike da igra.
Kao da mi igramo s prvim timom,a Nurnberg s drugim...
Nadam se da ce Jupp odmah sad ostaviti Riberya na klupi i ubaciti Robbena.
Shaqiri masina,taj ce da procvjeta cim mu se dadne vise prilike da igra.
#miasanmia
Gledam BvB, ali igraš sa b sastavom i vodiš 3:0
Napišite poslije utakmice kako je Can odigrao. Ionako će kasnije biti aBd svi golove na Eurosportu II.
Napišite poslije utakmice kako je Can odigrao. Ionako će kasnije biti aBd svi golove na Eurosportu II.
Koja dominacija Bayerna...Tek sada covjek ima predstavu kakvu je ekipu UH potpomognut Sammerom napravio u ljetnom prelaznom roku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Za sad solidan, dobra asistencijaNeutral je napisao/la:Gledam BvB, ali igraš sa b sastavom i vodiš 3:0![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Šačir 4:0, Ribery asistent.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Drago mi je da Jupp odmara igrace ipak sad treba u kupu odigrat
Neuer, Lahm, Dante, Alaba, Svajni, Javi Martinez, Robben, Muller,Mandzo.. Vec povredjeni Kroos i Badstuber, samo pokazuje koliko je i klupa Bayerna jaka 
i sa drugim timom smo nadigrali Nurnberg, drago mi je izuzetno sto sui sanse dobili Emre Can a kasnije i Hojbjerg mali, sigurno ce oni sljedece godine sa Pepom imat jos utakmica
Pozitivno me ponovo iznenadio golman Starke( Jaki ) koji je skinuo onaj penal i odlicno branio
sto kazu NO Manu no Problem
jer je Starke tu 
i sa drugim timom smo nadigrali Nurnberg, drago mi je izuzetno sto sui sanse dobili Emre Can a kasnije i Hojbjerg mali, sigurno ce oni sljedece godine sa Pepom imat jos utakmica
Pozitivno me ponovo iznenadio golman Starke( Jaki ) koji je skinuo onaj penal i odlicno branio
FC Bayern !!!!!
Vidim bavarci previse samouvjereni
Neka, volim ovo
Za Barcelonu je vazno samo da odigra presing kako zna, u zadnje vrijeme kao da nemaju zelje za to, zadnji put su to vrhunski uradili u uzvratnoj utakmici protiv Milana.
Moja prognoza: prva X, u drugoj cemo vas rastavit, zivi bili pa vidjeli
Za Barcelonu je vazno samo da odigra presing kako zna, u zadnje vrijeme kao da nemaju zelje za to, zadnji put su to vrhunski uradili u uzvratnoj utakmici protiv Milana.
27.10.2020
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli.leorey je napisao/la:Vidim bavarci previse samouvjereniNeka, volim ovo
![]()
leorey je napisao/la:Vidim bavarci previse samouvjereniNeka, volim ovo
![]()
Naravno da ćemo biti samouvjereni i puni samopouzdanja jer imamo razloga za takvo nešto.Odlično smo pokriveni na svim pozicijama i u najboljoj formi smo u Europi.
I da se sjetimo rečenice Magatha - "Bayern je trenutno najbolja ekipa Evrope. Ako će Barcelona igrati kao protiv PSG-a u četvrtfinalu, onda nema nikakvih šansi protiv Bayerna"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rutinski.
Cekamo Vukove da ih po ko zna koji put ocerupamo.
Finale i Berlin nam se smijese.
Cekamo Vukove da ih po ko zna koji put ocerupamo.
Finale i Berlin nam se smijese.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem se da ako budemo igrali kao protiv PSG-a ili prvu protiv Milana ispadamo 100 %Saurman je napisao/la:leorey je napisao/la:Vidim bavarci previse samouvjereniNeka, volim ovo
![]()
Naravno da ćemo biti samouvjereni i puni samopouzdanja jer imamo razloga za takvo nešto.Odlično smo pokriveni na svim pozicijama i u najboljoj formi smo u Europi.
I da se sjetimo rečenice Magatha - "Bayern je trenutno najbolja ekipa Evrope. Ako će Barcelona igrati kao protiv PSG-a u četvrtfinalu, onda nema nikakvih šansi protiv Bayerna"
27.10.2020
Igra i Bayern stalni presing ove sezone 
- BavaracZenica
- Kontakt:
Stvarno pojedini navijaci Barcelone su toliko ne znam kak bi opisao.. pa sta sad mi trebamo spustit glavu pisat kak smo losi kak ce nas Barca rastavit, normalno da smo puni samopouzdanja i da nas izbacite kakve veze ima.. nase vrijeme dolazi.. cijenim Barcelonu i vase navijace al znajte da nece samo Barca igrat na terenu vec i Bayern.. nismo Milan ni PSg, nit nas zanima kad ste zadnji put igrali presing il kad je zadnji put Messi nekom dao 4 komada..
Zanima nas Bayern i nasa igra, uz veliku dozu samopouzdanja i srece ( pod ovim srece podrazumjevam srecu sa sudijama da nam nece unistit igru i vama i nama
zivi bili pa vidjeli nek bolja momcad prodje..

Zanima nas Bayern i nasa igra, uz veliku dozu samopouzdanja i srece ( pod ovim srece podrazumjevam srecu sa sudijama da nam nece unistit igru i vama i nama
FC Bayern !!!!!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kao sto smo i ocekivali opet se ide na to da se igra El Classico u finalu, medjutim nece moci.
Bayernu je jednostavno preodredjeno ove godine da osvoji LP, od osmine finala Bayern je klub koji je imao najteze protivnike od svih ucesnika u Lp-u, a opce je poznato kako su u blizoj proslosti upravo Ligu Prvaka osvajali timovi koji su do finala imali najtezi raspored. Bayern je ionako trenutno najjaci tim na svijetu, samo je jedna otezavajuca okolnost ta da se protiv ovako snaznih protivnika dobije dosta zutih kartona, te Bayern zbog toga biva nesto oslabljen.
Hrvata Mandzukica ne volim zbog njegove prgavosti i olakog dobijanja zutih kartona, to je vec iskazao po ko zna koji put, te zbog toga nece moci igrati prvu utakmicu protiv Barcelone. Ko god igrao u spicu, Gomez ili Pizzaro treba da vrse presing na nesigurnu zadnju liniju Barcelone, a u tome ce im uveliko pomagati Muller,Ribery i Robben. Neko je ovdje rekao da se kartoni brisu nakon cetvrtfinalnih susreta, a dobro se sjecam da se prethodnih godina nisu brisali kartoni. Tako je bilo i sada. Bayern je protiv Juventusa jednostavno morao dobiti par kartona, kao i protiv Arsenala dok su ostale ekipe imale laksi raspored od Baye. Bayern je posteno izdominirao Juventusa, steta za Juve sto je morao igrati bas protiv Bayerna, siguran sam da bi protiv bilo koje druge ekipe puno bolje stajali na terenu, Bayern im ocito posljednjih godina ne lezi. Protiv Barcelone, Bayern ide pokazati sav svoj potencijal i napokon ide po taj toliko zeljeni trofej Lp-a. Nadam se da Dante i cini mi se Lahm nece dobiti kartone jer bi morali propustiti sljedecu utakmicu.
Sto se tice Bundeslige, ostvarila se i 12 uzastopna pobjeda s drugom postavom na terenu koja je odigrala odlicno.
Sada Bayo ide i po preostala dva trofeja protiv Wolfsburga odnosno Barcelone i Dortmunda ili Reala.
Bayernu je jednostavno preodredjeno ove godine da osvoji LP, od osmine finala Bayern je klub koji je imao najteze protivnike od svih ucesnika u Lp-u, a opce je poznato kako su u blizoj proslosti upravo Ligu Prvaka osvajali timovi koji su do finala imali najtezi raspored. Bayern je ionako trenutno najjaci tim na svijetu, samo je jedna otezavajuca okolnost ta da se protiv ovako snaznih protivnika dobije dosta zutih kartona, te Bayern zbog toga biva nesto oslabljen.
Hrvata Mandzukica ne volim zbog njegove prgavosti i olakog dobijanja zutih kartona, to je vec iskazao po ko zna koji put, te zbog toga nece moci igrati prvu utakmicu protiv Barcelone. Ko god igrao u spicu, Gomez ili Pizzaro treba da vrse presing na nesigurnu zadnju liniju Barcelone, a u tome ce im uveliko pomagati Muller,Ribery i Robben. Neko je ovdje rekao da se kartoni brisu nakon cetvrtfinalnih susreta, a dobro se sjecam da se prethodnih godina nisu brisali kartoni. Tako je bilo i sada. Bayern je protiv Juventusa jednostavno morao dobiti par kartona, kao i protiv Arsenala dok su ostale ekipe imale laksi raspored od Baye. Bayern je posteno izdominirao Juventusa, steta za Juve sto je morao igrati bas protiv Bayerna, siguran sam da bi protiv bilo koje druge ekipe puno bolje stajali na terenu, Bayern im ocito posljednjih godina ne lezi. Protiv Barcelone, Bayern ide pokazati sav svoj potencijal i napokon ide po taj toliko zeljeni trofej Lp-a. Nadam se da Dante i cini mi se Lahm nece dobiti kartone jer bi morali propustiti sljedecu utakmicu.
Sto se tice Bundeslige, ostvarila se i 12 uzastopna pobjeda s drugom postavom na terenu koja je odigrala odlicno.
Sada Bayo ide i po preostala dva trofeja protiv Wolfsburga odnosno Barcelone i Dortmunda ili Reala.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.