Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jesmo to svi Delpa igrali 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma igra debil ko polumrtav

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Consigliere
- Kontakt:
Del Potro
Jedan od nadrazih postaje mi najmrzi teniser. Ono sto je uradio na AO, pa danas ovo 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Koje bombe baca ovaj Gulbis, i jucer je ovako bilo protiv Dimitrova a ja idiot igram protiv njega opet 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Consigliere
- Kontakt:
Gulbis je takav igrac koji ce danas dobiti Del potra, a za 3 dana izgubiti od, recimo, Basica. I davno sam rekao da se necu kladiti ni na njega, ni kontra, ali jos jednom se pokazalo koliko covjek sebi moze biti problemTritolone je napisao/la:Koje bombe baca ovaj Gulbis, i jucer je ovako bilo protiv Dimitrova a ja idiot igram protiv njega opet

Fit Tony: I keep my friends close...
kao sta sam i pretpostavio, Dragovoljac kontrolira i masi li masi, samo malo koncetracije i zabijte taj jedan, ajde! 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa predaj Wickmayer neces valjda na ovakvom nebitnom turniru pod povredom igrat i normalno pruzit minimalan otpor a ja budala kontra hendikep 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bravo glupaco gubis 6-1 zato sto si povrijedena a neces da predas mec, eeeh te zene treba im zabranit bilo kakav vid bavljenja sportom 

Alessandro Del Piero !
nije bola povrijedena, to im je prirodno i svaki je misec...10DelPiero je napisao/la:Bravo glupaco gubis 6-1 zato sto si povrijedena a neces da predas mec, eeeh te zene treba im zabranit bilo kakav vid bavljenja sportom

a nu dragovoljca, nemos virovat, bolja momcad a ne mogu gola dat, sad jos 2-0 za Hajduk, ne znaju ni oni kako vode toliko, ccc

ne znam ni koji qrac igras dragovoljac kad ce ih hns izabaciti iz lige u roku 15 dana ..j00k3r je napisao/la:nije bola povrijedena, to im je prirodno i svaki je misec...10DelPiero je napisao/la:Bravo glupaco gubis 6-1 zato sto si povrijedena a neces da predas mec, eeeh te zene treba im zabranit bilo kakav vid bavljenja sportom![]()
a nu dragovoljca, nemos virovat, bolja momcad a ne mogu gola dat, sad jos 2-0 za Hajduk, ne znaju ni oni kako vode toliko, ccc
btw. ako ti je trebao gol samo eto ti ga, 92 ..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- 10DelPiero
- Kontakt:
j00k3r je napisao/la:nije bola povrijedena, to im je prirodno i svaki je misec...10DelPiero je napisao/la:Bravo glupaco gubis 6-1 zato sto si povrijedena a neces da predas mec, eeeh te zene treba im zabranit bilo kakav vid bavljenja sportom![]()

Ma muka gledat vise, upalim sekundu kad vidim previja joj nogu i to pri rezultatu 1-1 pa da je kraj seta ja bi rekao nego sami pocetak i ono nece da preda. A eto Dragovoljac prode, gledao sam i jedne i druge ove sezone, ne ide mi u glavu kako se ovakav Hajduk bori za titulu a jos manje kako je Dragovoljac zadnji pravo tvrda ekipa i pristojan fudbal igraju. Ja sam hvatao manje od 1,5 golova u 1 pol. i 3 i manje gola u mecu po kvotama od 1,55 na dva razlicita listica i na jednom od tih je naravno Wickmayer glupaca.
Alessandro Del Piero !
bravo marej i cilic i zs2 izbise me za 63km

Davno me nije sreća ovako pomazila.. Tiket sam otpisao prije sat i pol, evo sad vidio da je donetsk u zadnjoj četvrtini zabio 34 koša.. Baš sreća. A druga dva para su bile statističke sigurice. Napast će se subota, iz svih oružja izgleda

U desetom selu živi Antuntun!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Tako se to radi Marine! 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Sta je sa Teodosicem? 11 minuta odigrao i nema ga nikako u drugom polvremenu yebem mu mater 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
parissss
B-I-R !
- fanatic1991
- Kontakt:
bravo del potro na 2 tiketa me sjeba i sad na glavnom tiketu marej pa **** ti i tenis i cilica i gulbisa er qw3 rqw3
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Marin da uzme Andy-a ? pa neko kaže pogodi kladionici, ma nema šanse.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.