Ma daj,ti kao navijac liverpoola bi trebao biti realan,a ne "hvaliti" nas.KRIMINALNI SMO BILI.Realno.Ali prvo je kolo,sve je moguce do kraja.Ni prijelazni rok jos nije gotov,svasta se moze desiti do kraja..VolimLiverpool je napisao/la:Rekao sam ja da se u ovom klubu moraju poklopiti mnoge stvari da bi se došlo do neke titule ponovo.Treba se Vidić vratit u staru formu,treba se oporavit Ferdinand,trebaju se uigrati Kagawa i Rooney te RvP i Rooney.
Večeras Manchester nije izgledao toliko loše koliko je samo Everton bio motivisan.Igrači su bukvalno letali po terenu.FellainiDistin,Jagielka,Baines.Strašnooo.
I jedinu šansu koju je United stvorio je bila slučajno nakon što se od Scholesa lopta odbila.
Evra je bio kriminalno loš,nikako nije sarađivao kako treba sa Naniem.Vidiću će trebati bar 10 utakmica da vrati staru formu.Carrick nije igrao svoju poziciju,on ni na svojoj poziciji ne može respektabilno odigrati,a kamoli na štoperu.
Rooney također nije bio nimalo dobar.Jest se izvlačio,tražio loptu kao i uvijek ali vidjelo se koliko nije uigran sa Kagawom.
Djelovat će ovo bolje nakon 5-6 kola.Trebalo bi.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Bravo macke! To je ono hvalisanje pred tekmu, sigurna pobjeda. Znao sam da ce vam biti tesko al nikada nisam pretpostavio da ce everton ovako dobro igrati. Zasluzena je pobjeda, jeste imali onu sansu sto je jagielka il ko vec odbranio. Al kad pogledamo stativu, precku, slobodnjak i onaj volej ( cini mi se ) sto je skinuo de gea dovoljno je reci da ni oni nisu imali srece.
Kikooo41 je napisao/la:
andeSRon
Nismo se mogli jos sramotiti nikakoo :/

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Ovo je sasvim korektan upis i mogu se složiti s ovim. Odbrana nije bila na nivou, jer realno i ne može biti - dva veznjaka igraju na svojim neprirodnim pozicijama, s tim da je Evra (po mom mišljenju kao i obično) bio katastrofalan, a veliku konkurenciju u tom izdanju mu je predstavljao Nani koji kao da je na nekim drogama, pa redovno igra neku "svoju" utakmicu. Rooney je već standardno loš, tu nema ništa novo. Kad se vrati defanzivni red, Valencia na krilo i uz ovako raspoloženog Kagawu, biće to ok.VolimLiverpool je napisao/la:Rekao sam ja da se u ovom klubu moraju poklopiti mnoge stvari da bi se došlo do neke titule ponovo.Treba se Vidić vratit u staru formu,treba se oporavit Ferdinand,trebaju se uigrati Kagawa i Rooney te RvP i Rooney.
Večeras Manchester nije izgledao toliko loše koliko je samo Everton bio motivisan.Igrači su bukvalno letali po terenu.FellainiDistin,Jagielka,Baines.Strašnooo.
I jedinu šansu koju je United stvorio je bila slučajno nakon što se od Scholesa lopta odbila.
Evra je bio kriminalno loš,nikako nije sarađivao kako treba sa Naniem.Vidiću će trebati bar 10 utakmica da vrati staru formu.Carrick nije igrao svoju poziciju,on ni na svojoj poziciji ne može respektabilno odigrati,a kamoli na štoperu.
Rooney također nije bio nimalo dobar.Jest se izvlačio,tražio loptu kao i uvijek ali vidjelo se koliko nije uigran sa Kagawom.
Djelovat će ovo bolje nakon 5-6 kola.Trebalo bi.
ne znam ko je rekao i mislio da ce ovo biti lahka tekma za united..everton je uvijek bio tvrd kuci za sve..usotalom sve je tek pocelo..cijela godina je pred nama 

Unica grande amore
- Marsal
- Kontakt:
Ma mogli ste, šta bi bilo da ste izgubili utakmicu i odigrali preloše. Oh wait....Kikooo41 je napisao/la:
andeSRon
Nismo se mogli jos sramotiti nikakoo :/

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
OMG jel moguce, ne znaju covjeku ni prezime napisati

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
@marsal
Mogao si ti pametan post napisati
Mogao si ti pametan post napisati

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ova tema postala magnet sa trolove..
dobar je van persie...2 kornera je imao
- Londonarsenal
- Kontakt:
Bio bi red da odete na temu Evertona i cestitate im na zasluzenoj pobjedi. Vi koji sebe smatrate najboljim i koji mislite da imate iza sebe sve sto vam treba da se pokazujete na drugim temama kao najbolji i najveci. Ovo je bilo razbijanje Fergusona od Moyesa. I Ferguson je pruzio ruku, trebali bi i vi. Ili bi mozda trebali malo da se rasipate pa kupite Felainija kao sto ste Van Persia, Berbatova, Valensiju i ostale koji vas nadigraju.
jeste pič.ke vi mančesterovci.
Koji qurac su vam uradili arsenalovi navijači da serete tako.
prvi ste vi počeli srat nama u subotu.
šta ste očekivali od pojedinih forumaša Bgt? utjehu, ma daj.
ovde haman djeca sama
ovde haman djeca sama

Vođa zna.
I 20 minuta provedenih u igri, sta ocekujete hattrick?soxx je napisao/la:dobar je van persie...2 kornera je imao
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Bio bi, ali nećemo. Mi smo United, može nam seLondonarsenal je napisao/la:Bio bi red da odete na temu Evertona i cestitate im na zasluzenoj pobjedi. Vi koji sebe smatrate najboljim i koji mislite da imate iza sebe sve sto vam treba da se pokazujete na drugim temama kao najbolji i najveci. Ovo je bilo razbijanje Fergusona od Moyesa. I Ferguson je pruzio ruku, trebali bi i vi. Ili bi mozda trebali malo da se rasipate pa kupite Felainija kao sto ste Van Persia, Berbatova, Valensiju i ostale koji vas nadigraju.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ajd nadji jedan post gdje sam ja provocirao (na cijelom forumu), i kao što sam već rekao, isključujem se sa forumanedim1993 je napisao/la:jeste pič.ke vi mančesterovci.
ovde haman djeca sama

Nemoj generalizirati, već navedi koji su to forumaši poimenice vama zasmetali sa svojim postovima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Po meni se treba što prije riješiti sljedećih igrača:
- Persie - hahahaha, kako je Wenger nalevatio SAF-a malo je reč
AndeSron - otkud ovaj uopšte tu?
Nani - 1 od 6 pokušaja nabačaja uspije, 1/12 pokušaja driblanja uspije
Rooney - prekilav, nešto ko Huseinović u Sarajevu, pa mu reko Sušić smršaj sine igraćeš
Carrick - ovaj nema kalibra ni za Sarajevo, bolji Sesar 18 puta
Evra - pogledaj pod Nani
Scholes - pradedo
Giggs - pogledaj pod Scholes
🔵⚪
Reci mi da se salis ili da je to ironija0oo0 je napisao/la:Po meni se treba što prije riješiti sljedećih igrača:
Rooney - prekilav, nešto ko Huseinović u Sarajevu, pa mu reko Sušić smršaj sine igraćeš
Evra - pogledaj pod Nani
Scholes - pradedo

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Zanimljiv si ti pravo0oo0 je napisao/la:Po meni se treba što prije riješiti sljedećih igrača:
Evra - pogledaj pod Nani
Scholes - pradedo

Ma najbolje da mi citav tim otjeramo..0oo0 je napisao/la:Po meni se treba što prije riješiti sljedećih igrača:
Evra - pogledaj pod Nani
Scholes - pradedo
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ubij se dok te ko nije ubio!0oo0 je napisao/la:Po meni se treba što prije riješiti sljedećih igrača:
Evra - pogledaj pod Nani
Scholes - pradedo
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.