FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E yebem ti familiju
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nikako mi nisu jasni ovi mesari što ovako oštro idu u prijateljskoj tekmi. Da mi uleti ovako, slomio bih ga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebem majku ovom što starta na Oremuša.
Syebo sam se da nije šta ozbiljno, nadam se da nikakvih posljedica neće biti.
Syebo sam se da nije šta ozbiljno, nadam se da nikakvih posljedica neće biti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Milanovic i Oremus odmah prva postava,upgrade haos sa njima dvojicom.Sa Leticem,i dvojcem na CB I na DM ova ekipa ce u sigurno biti jaca od proslogodisnje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Inspiracija
- Kontakt:
Gavric tanak
Gavrić ništa nije pokazao dosad
najgori
ne vidim ni Tatara ni Rahmana u prvih 11 više
ne bi trebao ni Hebib pored Šabanovića živog a i Dule je zapeo opasno...al jbg to je Husrefov miljenik, treba bit realan
najgori
ne vidim ni Tatara ni Rahmana u prvih 11 više
ne bi trebao ni Hebib pored Šabanovića živog a i Dule je zapeo opasno...al jbg to je Husrefov miljenik, treba bit realan
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 jun 2019, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koliko je loš igrač ovaj Gavrić. Prinova, a ne pojačanje!!!!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Dobra tekma, 'šteta' za poraz.
Milanović cijelu tekmu strašno dobro odigrao, Oremuš izdominirao kako je ušao i tad smo dobili pravi vezni red. Oni su strašna pojačanja za nas. Sigurno nam fale još LB (Letić) i štoper, mada ni jedan DMF ne bi bio na odmet. Idemo dalje

Milanović cijelu tekmu strašno dobro odigrao, Oremuš izdominirao kako je ušao i tad smo dobili pravi vezni red. Oni su strašna pojačanja za nas. Sigurno nam fale još LB (Letić) i štoper, mada ni jedan DMF ne bi bio na odmet. Idemo dalje
Mislim da ne treba vise nikog dovoditi. Jer ako dovedemo zadnjeg veznog, lijevog beka i stopera, Krle nece imati sta igrati.
Hajde Hadzija, daj kakvog štopera, samo da ne gledamo Dupovca u odbrani...
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
kraljlavova
- Kontakt:
ja sam govorio za ovog gavrica da nije za nas vidjecemo sta ce da bude sa njim u sustini pristojna tekma nasih naprijed mora se jos odbrana srediti a sa novim igracima i ne sumljam da ce ova ekipa biti top strpite se malo bice novih igraca
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 30 jun 2019, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Za Gavrića su svi govorili da nije za Sarajeva i ne znam zašto ga hadžija uopšte i dovede...
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Prinove su i Milanovic i Guzina, jedino je Mirko došao kao pojacanje. A to što smo pogodili sa Milanovicem, druga je prica. Extra igrac!KrajisnikBosnjak je napisao/la:Koliko je loš igrač ovaj Gavrić. Prinova, a ne pojačanje!!!!!!
Ulaskom Oremusa mi smo proigrali,strašan igrač.Da je imalo još vremena do Seltika barem još 10 dana,da se sve ovo poslozi
Tek se sad vidi koliko smo zakasnili sa pojačanjima.
Tek se sad vidi koliko smo zakasnili sa pojačanjima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po ovom danas vidjenom za Celtic
Kovačević
Hebibovic (Šabanovic)
Lazic
Dupovac
Hodžić - pojacanje
Krste
Oremus
Tatar na krilo
Milanovic
Rahmanovic poluspic
Ahmetovic
Kovačević
Hebibovic (Šabanovic)
Lazic
Dupovac
Hodžić - pojacanje
Krste
Oremus
Tatar na krilo
Milanovic
Rahmanovic poluspic
Ahmetovic
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Al Husref i Hebibović na beku..... nemam riječi više
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Krste među boljima danas, respekt samo za kapitenaVenamaHrabrih je napisao/la:Mislim da ne treba vise nikog dovoditi. Jer ako dovedemo zadnjeg veznog, lijevog beka i stopera, Krle nece imati sta igrati.
Kova-Šabanović-Lazić-Stoper-Letić-Zadnji vezni-Oremuš-Krste-Milanović-Hebib-Ahmet
Keno-Dule-Kurdić-Gavrić-Rahman-Tatar-Kardashian
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A sto ispljuvase gavrica na osnovu 25 min igre
Tako treba, kad proigra bit ce "oni pljuvaci sto su pljuvali"
Tako treba, kad proigra bit ce "oni pljuvaci sto su pljuvali"
To se ne smije kritikovati. Reci ce mnogi "najbolji bek lige"kosevskobrdo je napisao/la:Al Husref i Hebibović na beku..... nemam riječi više
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Milanovic i Oremus na kojoj poziciji su igrali ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Milanović lijevo kriloTesto je napisao/la:Milanovic i Oremus na kojoj poziciji su igrali ?
Oremuš zadnji vezni
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, muhamedhulk i 17 gostiju.