ma za širine doveden svakako, mislim znalo se da nije trkač ni radilica ali frajer od 1m90 neprimjetan na terenu bez učinka, pa malog Salčina ba svi primjete kad uđekosevskobrdo je napisao/la:Za Gavrića su svi govorili da nije za Sarajeva i ne znam zašto ga hadžija uopšte i dovede...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma pogodio bi i ja za Oremusa pa vidiš klubove u kojima je igrao.Vjerovatno je i skup igrač.Ovaj mali iz Krupe dobar,ali imam osjećaj da još igra pod tremom.Dok se vrati Stanoje i Pidro,biće ovo dobra ekipa.
Valjda su naši vidjeli sa Oremusom šta znači dobar igrač,nadam se nekom isto takom jakom stoperu.
Valjda su naši vidjeli sa Oremusom šta znači dobar igrač,nadam se nekom isto takom jakom stoperu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 jun 2019, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treba uzeti u obzir da Milanovic sam igra na lijevoj strani, nadam se da Hodzic nece produziti sa nama, covjek je odron
Super , hvalaDenchi je napisao/la:Milanović lijevo kriloTesto je napisao/la:Milanovic i Oremus na kojoj poziciji su igrali ?
Oremuš zadnji vezni
Milanovic desnjak.
Znači mislim da Tatar ide poslije Celtica.
Ljudi moji ako ostanemo na ovom rosteru , odbrana protiv Celtica nam je 100 % : Hodžić - Dupovac - Lazić - Hebibović. Neka nam je Allah džele šanuhu na pomoći.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
ako ta odbrana istrči, vjerujem da će i Vladan baciti srednjak nakon 10tak primljenihTesto je napisao/la:
Ljudi moji ako ostanemo na ovom rosteru , odbrana protiv Celtica nam je 100 % : Hodžić - Dupovac - Lazić - Hebibović. Neka nam je Allah džele šanuhu na pomoći.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dosta nepovezano. Malo bolje je djelovalo kada je usao oremus. Sisic i hole dva momka koja su zalutala ovdje.
Ofanzivno je dobro, defanzivno gluho i daleko.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ljudi moji mi nemamo destruktivca, odbrana je bila na udaru.Falii nam Stanojevic i presjecanje lopti kad protivnička ekipa krene u napad u kontra.Kad tu dodaš Hebiba koji slabo radi te defanzivne zadatke,ni sa Mujakicem ne bih bolje prošli.
Dupovac i Hebib su jedina 2 zalutala u ovu ekipu, 30 kuka a sve gori i gori....Kamuflazn je napisao/la:Dosta nepovezano. Malo bolje je djelovalo kada je usao oremus. Sisic i hole dva momka koja su zalutala ovdje.
Ovaj plavi sarplaninac evo vec 2 tekme nije se sa loptom sastavio a izgleda trom skroz, po meni za sad totalno bezpotreban transfer. Oremus dobar pravo i onaj iz Krupe nije los.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hebib na beku...To je manje bolno od Krste na zadnjem veznom...
Krsti svaka cast i hvala mu za sve, ne treba da ide,potreban je ekipi, ali ove sezone maksimalan domet je da odigra 50% utakmica racunajuci ligu, kup i evropu. To je u najboljem slucaju da mu se posreci da uskace u igru, vise nam je potreban kao motivacioni faktor.
Krsti svaka cast i hvala mu za sve, ne treba da ide,potreban je ekipi, ali ove sezone maksimalan domet je da odigra 50% utakmica racunajuci ligu, kup i evropu. To je u najboljem slucaju da mu se posreci da uskace u igru, vise nam je potreban kao motivacioni faktor.
Fula s Gavricem 100%, tusnu nam neko polovnjaka još stranca
Al jbg mora ih biti 2 3 da ne valjaju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nije los krste uopste na ovoj pozicije cak sta vise. Ali ne moze igrati sa rahmanom, sa oremusom vec moze.
Oremus brat usao i odma govori holetu i milanovicu gdje su se trebali kretati
Oremus brat usao i odma govori holetu i milanovicu gdje su se trebali kretati
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 30 jun 2019, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ciro ne bi mogao tako brzo Gavrica procjeniti 
Krste i Hebib moraju igrati kod Husrefa pa tamam kad bi po dva autogola davali po tekmi, to su jednostavno njegovi ljubimci, a mozda mu i kanu koju markicu mjesecno nije nemoguce, yebali ga oni a on njih 
Nije stranac. Za klupe on moze dati rukeledesma je napisao/la:Fula s Gavricem 100%, tusnu nam neko polovnjaka još stranca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
niko ga nije vukao za jezik da obećava naku borbu i zalaganje i svaku ko da je zadnja....sam je to rekaoSarajlijica1946 je napisao/la:Ciro ne bi mogao tako brzo Gavrica procjeniti
pioniri se više trude od njega matere mi
Nije stranac ima nas pasosledesma je napisao/la:Fula s Gavricem 100%, tusnu nam neko polovnjaka još stranca
pa dobro mora se na nekome i pogrijesiti, iako ovo dosad nije ni blizu dovoljno utakmica da bi se neka ozbiljnija procjena mogla dati, al eto ovako na prvu Milanovic i Oremus pogotovo su pojacanja, ako dodje i taj Letic, pa i nadam se kakav kvalitetan stoper (ako nista nek bude od Dupovca kvalitetniji) onda nece biti toliki problem ako se Gavric ispostavi kao promasaj s tim sto opet kazem, polahko vrijeme ce najbolje pokazati
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Loparemiky_hz je napisao/la:Nije stranac. Za klupe on moze dati rukeledesma je napisao/la:Fula s Gavricem 100%, tusnu nam neko polovnjaka još stranca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kao sto sam prije nego ce doc govorio da mi je zelja Milanovic danas se vidjelo zasto. Samo ko nije pratio naau ligu koze reci da nije pojacanje.brojjedan je napisao/la:Prinove su i Milanovic i Guzina, jedino je Mirko došao kao pojacanje. A to što smo pogodili sa Milanovicem, druga je prica. Extra igrac!KrajisnikBosnjak je napisao/la:Koliko je loš igrač ovaj Gavrić. Prinova, a ne pojačanje!!!!!!