Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 15:43

drummer je napisao/la:Ja ljudi,sjecate li se vi price da Tinki nece dobit ni minute ovo-ono?
Kad mi tamo a on posljednji dzoker,spasilac :urnebes:
Nesto mi tiho prosao taj skandal.
yoooo....
Momak kao defanzivni vezni zasluzuje da bude spasilac. Jao gore smo mi svi budale sto ovdje diskutujemo. Strah me je zamislit sta bi Ciro uradio sa ovom ekipom na SP. :cry: :cry: Letjeli bi momci po terenu. Kao nekad protiv Belgije. Pa i Sliskovic nas nebi ovo amaterski postavio.
CIRO ne zasluzujemo te. :bih: :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2014, 15:44

Principatus je napisao/la:Henderson i Calcio u utrci za forumsku ludu. Aajmmoo momci, zasad bi cak Hendersonu dao prednost.
You can do it, go go! :lol:
Ovom Hendersonu nisu ravni ni oni iz Sjeverne Koreje. Koji fundamentalista majko draga. Radije bi ziv u grob nego priznao da je Susic nula od trenera. Cak ga ni Harishp vise ne brani, ali ovaj je neumoran.

Kakvu je samo priliku Susic unistio. Bog zna kad cemo ponovo imat ovakvu generaciju i ovako losu grupu (i u kvalifikacijama i na SP). Yebem ti sve Safete.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 jun 2014, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 23 jun 2014, 15:45

Ma vidi Iran sinoc, jbt to je kad postoji red, autoritet, motivacija, koga ce Safet Susic motivisat :?: U stvari motivisao nas je sve ( osim sto se popis'o po nama vodeci samo 2 spica na Svjetsko prvenstvo ) da mu sve po spisku
Rođeni brato

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 jun 2014, 15:45

Claus je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Ćiro kritizirao taktiku i pristup igri protiv Nigerije.

slika
Supić, Berberović, Ibričić, Spahić, Nadarević, Pandža, Jahić, Muratović, Misimović, Muslimović, Džeko.

S tim sastavom je Ćiro demolirao Belgiju u Briselu. Prevara od selektora je s mnogo jačom ekipom gubila od SAD-a, Slovačke, Egipta, Nigerije... :oops:
Treba dodati da je sa tim sastavom gubio od Rijeke, pravio prijelaze i tako te stvari. Da ne brojim dalje, dovoljno je reći N.K. Rijeka.
Možeš li nam baciti i sastav sa kojim je igrao EP? :kafa:

Ako se izabere novi selektor, odbrojavanje do psovanja njegove majke može komotno početi. Takav je narod.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 15:46

Claus je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Ćiro kritizirao taktiku i pristup igri protiv Nigerije.

slika
Supić, Berberović, Ibričić, Spahić, Nadarević, Pandža, Jahić, Muratović, Misimović, Muslimović, Džeko.

S tim sastavom je Ćiro demolirao Belgiju u Briselu. Prevara od selektora je s mnogo jačom ekipom gubila od SAD-a, Slovačke, Egipta, Nigerije... :oops:
Imas li mozda klip one utakmice. Kada Marjan nabraja bez Ibisevica, bez Spahica. Bez Bajramovica ....... Ciro Ciro

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 23 jun 2014, 15:48

Claus je napisao/la:

Pa Mikado i ovaj prevarant se ne mogu staviti u istu rečenicu. Kakav god da je Ćiro, a premazan je svim mogućim i nemogućim mastima, i ovako polusenilan zna bolje postaviti ekipu. Pa da nam je on bio selektor, sad u srijedu (ili kad već igramo protiv Irana) bi odmarali igrače.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 23 jun 2014, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jun 2014, 15:48

Neutral je napisao/la:@Calcio

Je li Safet Sušić glavni krivac za poraz reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Nigerije?
Pa jest jer nije uspio motivisati ekipu tako da smo na terenu imali nekoliko vrlo nezainteresovanih igraca. Sad bi neko rek'o, "pa zar ih treba motivisati na SP", ali izgleda da treba. Na zalost. Tuga je sto je nas kapiten jedan od takvih. I to je mozda jos jedna Susiceva greska, jer je trebao traku dati nekom drugom igracu.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 23 jun 2014, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 15:48

Ne znam ljudi,svakom svacije ali meni definitivno nije nista lakse.Remi nam je trebao hej,samo remi :plac:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 23 jun 2014, 15:49

Džaba sve seljačino jedna ali nikako ne mogu da prežalim i da ti opet ne **** mater u ****.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 23 jun 2014, 15:49

Mozambik je napisao/la:
1988risha je napisao/la:joj ja tebe Hendersone... pa de malo pogledaj... Ko te pita za semafor... DE MALO POGLEDAJ OVAJ KLIP POGOTOVO NA 0:07... Zbog koga je lopta pogodila Kolašinca???
[youtube][/youtube]
A ti pogledaj na 0:04 pa ces vidjet da Bicakcic nije bio ni blizu lopte i da je uopste nije mogao izbiti.

Za ovaj gol se moze kriviti i Spahic, koji je izgubio relativno lagan zracni duel sa argentinskim bekom.
U redu ba... ajde... nek ti bude... ti si ionako sa ovom klapom sto ukiva safeta u zvijezde....
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 23 jun 2014, 15:50

Gov.no jedno staro u suskavcu, konjina jedna, jel on vidio koliko je ljudi trazilo svjetlo na kraju tunela sa ove tri utakmice u sivilu svakodnevnice, koliko je djece s dresovima reprezentacije sanjalo svoje heroje, borbu...20 godina smo cekali ove utakmice da ne moramo simpatisati neke druge reprezentacije jer je nasa prethodno ispala u barazu, gov.vno jedno smrdljivo
Rođeni brato

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 15:50

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 jun 2014, 15:52

bhsport je napisao/la:Germani se konsolidovali. Počeo Sead plaćati dnevnice za branjenje na forumu.

Baksuz došao tobe - bolje ikad nego nikad.

Realnost je da jr većina skontala ono o cu nad par upozorava od SAD - Opancic je na aparatima i zijanio kompas.
Cal je i baksuz shvatio, dečko je tvrd al eto nadodje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da svatio sam ali ode mi dnevnica :clap: :lolno: :lolno: ! Nepali ti ta prica vise!! Pape je udario ocajnu taktiku i krivac je za poraz (kao sto je odgovoran za dobre rezultate...to je normalno u fudbalu)! Ali opet smo mogli do tri boda da je bilo vise zalaganja i ozbiljnosti skoro svih igraca. Zalosno je bolan da je jedan SUNJIC kojeg ste ovdje pljuvali danima bio najbolji pojedinac na terenu (pokraj Begovica, ali on je uvjek na novou)!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 15:52

1988risha je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: A ti pogledaj na 0:04 pa ces vidjet da Bicakcic nije bio ni blizu lopte i da je uopste nije mogao izbiti.

Za ovaj gol se moze kriviti i Spahic, koji je izgubio relativno lagan zracni duel sa argentinskim bekom.
U redu ba... ajde... nek ti bude... ti si ionako sa ovom klapom sto ukiva safeta u zvijezde....
Nije u redu da optuzujete momka da je kriv za gol, za koji nije kriv.

Ja ukivam Safeta :lol: :lol: :lol:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 23 jun 2014, 15:54

Kako su kod njega mogli trčat uvijek,gubilo se,al smo i trčali...slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 15:54

calcio je napisao/la:
Neutral je napisao/la:@Calcio

Je li Safet Sušić glavni krivac za poraz reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Nigerije?
Pa jest jer nije uspio motivisati ekipu tako da smo na terenu imali nekoliko vrlo nezainteresovanih igraca. Sad bi neko rek'o, "pa zar ih treba motivisati na SP", ali izgleda da treba. Na zalost. Tuga je sto je nas kapiten jedan od takvih. I to je mozda jos jedna Susiceva greska, jer je trebao traku dati nekom drugom igracu.
Taktika majstore, nista o taktici a?

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jun 2014, 15:55

Ovaj čovjek il mora drastično promjenit odnos svoj prema igračima il mora kupit prnje, sve mu se može oprostiti, al brate postavka protiv Nigerije ne može, plus dozvolio je klanove u ekipe, pa bolan ti si Safet Sušić i ti sebi dopuštaš da ti neko nešto naredjuje, čovječe imo si pedigre bolji od Platinijevog i zbog svoje sujete ra.zje.beš sve, največi krivac za fijasko na svjetskom je trener jer je dopstio sve što se dešava oko repke, j.ebiga Safete

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 23 jun 2014, 15:55

Neki ovdje treba da shvate da je uspjeh reprezentacije vazniji od pulena Susica,pulena Dzeke i Spahicevih lizaca.
Necu da me ovdje neki nazivaju bolesnikom,zato sto sam ukazao na gresku Safeta.
Necu da me ovdje neki nazivaju misem,zato sto sam rekao da Dzeko treba vise da trci.
Necu da ovdje budem napadan od Spahicevih lizaca,jer sam uvrijedio kapitena,lava kojeg nismo zasluzili,samo zato jer sam ukazao na njegove greske u prethodnim utakmicama.
Ovdje treba na forumu da vlada mir,pa makar do izbora novog selektora,pa onda opet nasavite po starom...
Nastavite s uvredama upucenim neistomisljenicima...
A meni ce i dalje reprezentacija biti na prvom mjestu :bih: :bih:
StarMo nije skutorija...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 15:58

MaksuzBaksuz je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Germani se konsolidovali. Počeo Sead plaćati dnevnice za branjenje na forumu.

Baksuz došao tobe - bolje ikad nego nikad.

Realnost je da jr većina skontala ono o cu nad par upozorava od SAD - Opancic je na aparatima i zijanio kompas.
Cal je i baksuz shvatio, dečko je tvrd al eto nadodje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da svatio sam ali ode mi dnevnica :clap: :lolno: :lolno: ! Nepali ti ta prica vise!! Pape je udario ocajnu taktiku i krivac je za poraz (kao sto je odgovoran za dobre rezultate...to je normalno u fudbalu)! Ali opet smo mogli do tri boda da je bilo vise zalaganja i ozbiljnosti skoro svih igraca. Zalosno je bolan da je jedan SUNJIC kojeg ste ovdje pljuvali danima bio najbolji pojedinac na terenu (pokraj Begovica, ali on je uvjek na novou)!
Ni jedan tim na svijetu kojem Misimovic i Medunjanin kroje igru a igra bez lijevog beka protiv jedne fizicke momcadi ne bi bolje izgledao nego nasa repka te noci. Pogotovu poslje uvodjenja Tina, to je bio zadnji cavo u nas kovceg.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 23 jun 2014, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jun 2014, 15:59

Cuj calcio :roll:

Kakva ti motivacija treba, pogledaš šta je Safet izveo po lijevoj strani i dosta ti bude..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.