Arshavina samo pusta želja i nostalgija mogu uvrstiti u prvih 11.
Taj ako ima kvalitet, ima ga za Vrbanjuše. Gervinho možda ne odskače, nije neka klasa, možda nije klasa za Arsenal, al' je doprinosio koliko toliko ekipi i u odbrani i u napadu, a uz Lukasa je naše krilo, koje najviše radi na terenu. Po meni se u odbrani trudi čak i više od Lukasa.
U svakom slučaju ja mislim da mi dosada nismo vidjeli najbolje od Gervaisa. Može on mnogo, mnogo bolje. Znam da je sposoban.
A priča oko Hotlbya. Ja ne znam, oke mi je samo to što je besplatan, pa i kad ne bi uspio nikom ništa. Nisam puno utakmica Schalkea gled'o ove sezone, vs BVB i vs Arsenal, možda da još koji put ono po minutu-dvije, letimično i sve što sam vidio kod tog momka je da je velika radilica i da se puno trudi. Neke naročite klase, kreativnosti i ostalih kvaliteta vrhunskih plejmejkera ja nisam prepoznao.
Znam takodje za Lewisa, da je navijač Evertona, a da mu je drugi najdraži klub u Engleskoj Arsenal. To je on rekao u jednom intervijuu. Englez je, iako ne onako kako bih ja želio (meni su draži Englezi, koji su odrasli na britanskom tlu makar bili Japanci porijeklom). Pa eto ne bih se bunio kad bi doš'o, iako bi moja oduševljenost bila 0%. Potpuno ravnodušan i čekam da vidim što bi taj momak trebao da predstavlja u Wengerovom planu. Možda miniverziju Hargreavesa.