Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 19 nov 2012, 20:20

Menadžer Arsenala Arsene Wenger istakao je kako krilni napadač Theo Walcott neće napustiti Topnike u januarskom prijelaznom roku, čak i ako ne potpiše novi ugovor sa londonskim klubom.

Walcott je u posljednjoj godini ugovora sa Arsenalom, te još nije odlučio pristati na produženje. Ako mu ugovor istekne, moći će otići iz Arsenala bez obeštećenja idućeg ljeta.

"Nastavljamo pregovore na pozitivan način. On zasigurno ne igra kao neko ko želi ići, pruža odlične partije. A, ja se ne ponašam kao neko ko će ga pustiti da ode", rekao je Wenger.
ko malo se opametili i ne daju tek tako igrače.
Nek ode i za džabe na kraju, nek oni **** ništa ne zarade :twisted: :twisted:
Vođa zna.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 nov 2012, 20:31

Tako je jedno vrijeme govorio i za Robina pa znamo kako je zavrsilo. Ja NE VOLIM United, nikad ih nisam volio ali za 12 miliona godisnje cu istetovirati grb Uniteda, bez razmisljanja. :mrgreen:
Iako je to jedino sto Robinu ne oprastam, sto bas United? Sve drugo mi je normalno i ne zamjeram mu.

DAJTE COVJEKU PARE PA CE POTPISATI. CIGANI!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 nov 2012, 21:04

Arnelinho je napisao/la:slika
Evo vam pa crtajte i križajte. :)

Prvi red :arrow: petorca. Arshavin, Chamakh, Djourou, Coquelin (jbg. bolje da te prodamo nego kalemimo), Diaby (jbg. bolje da te prodamo nego čekamo pa prodamo).
Drugi red :arrow: Niko. Niko opasan po ekipu i rezultate. :mrgreen:
Treći red :arrow: jedan. Aaron Killer Ramsey.
Četvrti red :arrow: Squillaci :lol: :lol: :lol: Izgleda k'o da je pao s Marsa. :mrgreen: Santos. Znači dvojca. :)

Osam (šest) ih je još ostalo. Nikako iŠĆerat. :evil:

Ti Arshavina izbacujes a Gervinha ostavljas..e fkt mi to smijesno xD

Gervinho ima samo brzinu i to koji je to mutavac i ubij me ako frajer zna jednacinu obicnu rijesiti..glupan znaci sto posto, kad prodje zna samo nabit loptu u **** i upropastit sansu, a gledaj Arshavina, udje 2 minute u mec i odmah napravi vise nego Gervinho za citav mec..

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 19 nov 2012, 21:08

Marsal je napisao/la:Vrijedi li čemu taj Holtby? Vidio sam da mu ugovor završava u junu mjesecu 2013. god. a ovaj i nije previše zainteresovan za produživanje. Dakle u januaru bi se mogao prodati za neku relativno pristojnu sumu.
Holtby je genijalac od igraca, ogroman work rate, odlican pregled igre. Prirodna pozicija CAM, doduse veoma lako se snalazi na krilu i na CM poziciji. Samo ne znam gdje bi igrao u arsenalu. Mozda kao zamjena Cazorli ili na krilnim pozicijama, ali vecinski je sve popunjeno. Ne sumnjam da bi Wenger njemu nasao mjesta i prostora jer definitino talenta ima. On i Draxler su dva igraca koje bi definitivno volio vidjeti u Arsenalu.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/anika-uwunikaa-112.html]Anika Uwunikaav[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] [url=https://****.com/girl/clara-blanc-95.html]Clara Blanc[/url] [url=https://****.com/girl/eva-lustful-102.html]Eva LustFul[/url] [url=https://****.com/girl/emmeline-24.html]Emmeline[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Local Meet Private Lady [/url]

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2012, 21:35

Taj ''glupi'' Gervinho nas je nosio kad nije islo. Ali eto nek je Shava koji je zadnji put sprintao jos tamo nekad prije 2-3 godine bolji igrac(u ovo spada sve od truda do kvalitete).
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 nov 2012, 21:37

Ni jdan ni drugi nisu za Arsenal.
Arshavin vec par godina nije igrac za Arsenala a Gervinho nije nikad ni bio.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 nov 2012, 21:58

AllGunsBlazing je napisao/la:Taj ''glupi'' Gervinho nas je nosio kad nije islo. Ali eto nek je Shava koji je zadnji put sprintao jos tamo nekad prije 2-3 godine bolji igrac(u ovo spada sve od truda do kvalitete).
Gervinha ne bi stavio u kukuruze da ptice plaši kamoli na desno krilo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 nov 2012, 22:37

Arshavina samo pusta želja i nostalgija mogu uvrstiti u prvih 11. :mrgreen:

Taj ako ima kvalitet, ima ga za Vrbanjuše. Gervinho možda ne odskače, nije neka klasa, možda nije klasa za Arsenal, al' je doprinosio koliko toliko ekipi i u odbrani i u napadu, a uz Lukasa je naše krilo, koje najviše radi na terenu. Po meni se u odbrani trudi čak i više od Lukasa.

U svakom slučaju ja mislim da mi dosada nismo vidjeli najbolje od Gervaisa. Može on mnogo, mnogo bolje. Znam da je sposoban.

A priča oko Hotlbya. Ja ne znam, oke mi je samo to što je besplatan, pa i kad ne bi uspio nikom ništa. Nisam puno utakmica Schalkea gled'o ove sezone, vs BVB i vs Arsenal, možda da još koji put ono po minutu-dvije, letimično i sve što sam vidio kod tog momka je da je velika radilica i da se puno trudi. Neke naročite klase, kreativnosti i ostalih kvaliteta vrhunskih plejmejkera ja nisam prepoznao.

Znam takodje za Lewisa, da je navijač Evertona, a da mu je drugi najdraži klub u Engleskoj Arsenal. To je on rekao u jednom intervijuu. Englez je, iako ne onako kako bih ja želio (meni su draži Englezi, koji su odrasli na britanskom tlu makar bili Japanci porijeklom). Pa eto ne bih se bunio kad bi doš'o, iako bi moja oduševljenost bila 0%. Potpuno ravnodušan i čekam da vidim što bi taj momak trebao da predstavlja u Wengerovom planu. Možda miniverziju Hargreavesa. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 nov 2012, 23:11

Neces razbojnice!

Walnut ce prije dobiti na bingu, nego sto ce dobiti vise od ponudjenog novca, nikad necemo dati pare koje ta **** od igraca traza, necemo odustati od nasih principa. Ako jedan Bilbao moze opstati da ne smije kupovati igrace koji nisu baskijci i biti u Primeri jos nekad i uspjesan sa takvom politikom, i mi onda mozemo bez preplacivanja igraca.

Victoria Concordia Crescit!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 nov 2012, 23:31

Šta li igrač Arsenala po vama treba da zna radit, i šta treba da radi da bi bio dostojan Arsenala :roll: .
Walcott jedino normalno krilo i radi ono za šta je zadužen, daje golove i asistira, i vi ga prozivate ko da je kanta neka.
ni ja nisam reko da se preplaćuje, ali bi se uprava trebala potrudit da ga zadrži. Ako mogu trpit neke kante od igrača koje godina i godina u timu a ništa nisu doprinijeli i nerijetko su odpomogli, pa mogu onda i walcotta, koji ove sezone dere guzove, što jest jest.
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2012, 23:46

Daj Nedime kao da gledas Arsenal od jucer, pa taj isto Walcott je znao biti ubjedljivo najgori igrac na terenu. Da se ne vidi po 90 minuta, da samo cujes da igra na pocetku ili eventualno kad ga Wenger zamjeni. I covjek uopste nije krilo.
Celik!3,2,2.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 19 nov 2012, 23:55

BigBigBang je napisao/la:Neces razbojnice!

Walnut ce prije dobiti na bingu, nego sto ce dobiti vise od ponudjenog novca, nikad necemo dati pare koje ta **** od igraca traza, necemo odustati od nasih principa. Ako jedan Bilbao moze opstati da ne smije kupovati igrace koji nisu baskijci i biti u Primeri jos nekad i uspjesan sa takvom politikom, i mi onda mozemo bez preplacivanja igraca.

Victoria Concordia Crescit!
HAHAHHAHAHHAHAHHAHA KOJI SI TI BOG HHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHA.......

u svakom slučaju slažem se sa postom,i Walnut nije zaslužio tih famoznih 100k sto traži,preko 75 k u vezi njega ne treba se ići pa ako hoće....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 nov 2012, 00:11

nedim1993 je napisao/la:Šta li igrač Arsenala po vama treba da zna radit, i šta treba da radi da bi bio dostojan Arsenala :roll: .
Walcott jedino normalno krilo i radi ono za šta je zadužen, daje golove i asistira, i vi ga prozivate ko da je kanta neka.
ni ja nisam reko da se preplaćuje, ali bi se uprava trebala potrudit da ga zadrži. Ako mogu trpit neke kante od igrača koje godina i godina u timu a ništa nisu doprinijeli i nerijetko su odpomogli, pa mogu onda i walcotta, koji ove sezone dere guzove, što jest jest.
Kako da se potrudimo da ga zadrzimo kad je frajer odbio novi ugovor, potrudili se isprisli smo se sa 70k funti sedmicno i on odbio, fol zeli igrati napadaca hoce neke garancije, ne ide to tako u ozbiljnom fudbalu, igraj sto bojle i suti ako si dostojan napadacke pozicije onda ces to i biti ne, moze preko noci.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 nov 2012, 00:20

Boli ga K..otiće u neki klub koji se bori barem za neku titulu,imat platu koju oće i igrat poziciju koju oće.ko i svi dosad

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 nov 2012, 00:22

DA evo City jedva ceka da otjera svoja cetiri world class napadaca kako bi im Walcott bio udarna igla navale, Chelsea ce odustati od Falcaa i dovesti Walcotta.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 nov 2012, 00:25

AllGunsBlazing je napisao/la:Daj Nedime kao da gledas Arsenal od jucer, pa taj isto Walcott je znao biti ubjedljivo najgori igrac na terenu. Da se ne vidi po 90 minuta, da samo cujes da igra na pocetku ili eventualno kad ga Wenger zamjeni. I covjek uopste nije krilo.
nije bitno šta si bio, bitno je ša si sad :mrgreen: .
on igra krilo yebiga, pa sad što je on centralni po prirodi to je druga stvar.
čovjek daje golove, asistira. i to ne malo. protiv tottenhama je pokazao i još dosta toga, meni valja uglavnom, vi kako hoćete
Vođa zna.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 nov 2012, 00:30

Siguran sam da će on na kraju sezone završiti u Liverpoolu. :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 nov 2012, 01:14

Henderson je napisao/la:Siguran sam da će on na kraju sezone završiti u Liverpoolu. :)
Što se mene tiče vodite ga odmah, nema potrebe čekat kraj sezone.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 nov 2012, 07:17

Kad Arsenal bude imao boljeg od Walcotta, nek onda ide. Sad za sad ga nema, na njegovoj poziciji sigurno ne.

Ne znam ko je od nas ekonom i ko se toliko razumije u fudbal pa da zna kako Walcott vrijedi 70 hiljada funti ali 100 hiljada ne vrijedi, znam samo da bivsi igraci Arsenala u drugim klubovima vrijede vise.

Ja se ne radujem kad igraci Arsenala odlaze i boli me neka stvar za tih 30 hiljada razlike. Znam da Arsenal ovom politikom postaje sve manji i da ga niko vise ne shvata za ozbiljno. Ambicije Arsenala = NULA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 nov 2012, 11:27

Ne moras biti ekonom da vidis ocigledno, Luis Suarez ima 100k u Liverpoolu, po meni je i on preplacen ali eto on ima tu platu i kako Walcott moze da ima istu platu ko on?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.