FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2014, 18:15

Kad igrate protiv Jedinstva
20 kolo ,početkom aprila ili krajem marta tako nekako.
i jel istina da ce biti na FACE TV-u
Istina je ,ukoliko se ništa ne izjalovi :) .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2014, 18:16

nije da se bunim, al' de vi meni recite gdje će igrati svi ti napadači? :D Krpić, Mujkić i Jusufbašić su golgeteri, koliko sam mogao da pohvatam po forumu :D Kapića sam gledao na treningu, a i malo na klipovima, pa mi djeluje više kao krilni napadač, brz je, prodoran, itd .. valjda je takav i Huseinbašić, reče momak iz Srebrenika da je krilni napadač

sad me baš zanima šta planira Ćiro, koju formaciju i ko će mu igrati, itd :D mislim da će uzeti recept od Smajila, napraviti tim za domaće i gostujuće tekme, zato puno napadača imamo :D neš ti, Smajil Karić unosi revoluciju u nogomet 8-)

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 27 jan 2014, 18:20

Mersudin Ahmetovic je igrac iz agencije Ahmeda Hasanovica koji ga je odveo u Rostov i regularno platio transfer Slobodi , sta su oni uradili sa parama treba pitati Sicu i Sabovice ! Znam da je igrao vrlo malo u Slobodi a da je od tada u Rusiji , poslednju godinu su ga malo povrede mucile ali ima ponuda tako da mislim da nije moguce da dodje ovdje. A vec dugo nismo imali visokog spica !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jan 2014, 18:23

Chinaglia je napisao/la:nije da se bunim, al' de vi meni recite gdje će igrati svi ti napadači? :D Krpić, Mujkić i Jusufbašić su golgeteri, koliko sam mogao da pohvatam po forumu :D Kapića sam gledao na treningu, a i malo na klipovima, pa mi djeluje više kao krilni napadač, brz je, prodoran, itd .. valjda je takav i Huseinbašić, reče momak iz Srebrenika da je krilni napadač

sad me baš zanima šta planira Ćiro, koju formaciju i ko će mu igrati, itd :D mislim da će uzeti recept od Smajila, napraviti tim za domaće i gostujuće tekme, zato puno napadača imamo :D neš ti, Smajil Karić unosi revoluciju u nogomet 8-)
brate mi moramu uci u elitu sta ako se samo jedan od te trojice povrijedi eto te odma u nezavidnoj situaciji :!: ovako smo barem osigurani u slucaju povreda
Sloboda Tuzla

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 27 jan 2014, 18:25

rukfash je napisao/la:Mersudin Ahmetovic je igrac iz agencije Ahmeda Hasanovica koji ga je odveo u Rostov i regularno platio transfer Slobodi , sta su oni uradili sa parama treba pitati Sicu i Sabovice ! Znam da je igrao vrlo malo u Slobodi a da je od tada u Rusiji , poslednju godinu su ga malo povrede mucile ali ima ponuda tako da mislim da nije moguce da dodje ovdje. A vec dugo nismo imali visokog spica !
pravo dugo, jos od galina :D
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2014, 18:29

ma znam, ne bunim se :D nego eto, sve su to igrači koji hoće da igraju u prvih 11, zato kažem :D valjda će to biti plus, jer ako neko bude zabušavao, zamjenit' će ga ovaj drugi, itd .. to bi ih trebalo tjerati da daju sve od sebe!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jan 2014, 18:31

@JTS, napad je najvažniji za ovu ligu. Ako u Italiji pobjeđuje najbolja odbrana, onda je ovdje upravo suprotno. 80% ekipa nije u stanju probiti ni slabije odbrane od naše, ali su u stanju namučiti favorite i otkinuti bod(ove) bunkerom. Prolazak se obezbjeđuje golovima, a za to trebaju klasni golgeteri. Jusufbašić je jedan od najboljih napadača u državi, to sigurno mogu reći, i najefikasnijih. Kao stvoren za nas. To je i Mujka, kojem kvalitet također ne manjka. Krpić je igrao u Dinamu, ali Sarajlije kažu da nije u nekoj formi i na njega se samim tim ne možeš u potpunosti pouzdati. Kapić je također pokazao da će biti od koristi, a ne mora se nužno koristiti na špicu (može na krilu, kao što si rekao). Dolazimo i do ovoga što @fukaratz kaže. Ne smijemo doći u situaciju da zavisimo od jednog igrača. Šta u slučaju povrede :?: Ništa, slikaj se s Premijer ligom. Jedinstvo i Bratstvo neće praštati. Čim čovjek dođe u situaciju da razmatra "ako ovo, ako ono...", znači da je negdje pogriješio. Nama se to ne smije (i neće :!: ) desiti.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 27 jan 2014, 18:35

Postao/la crvenocrnitz dana 27 jan 2014, 18:25
rukfash je napisao/la:Mersudin Ahmetovic je igrac iz agencije Ahmeda Hasanovica koji ga je odveo u Rostov i regularno platio transfer Slobodi , sta su oni uradili sa parama treba pitati Sicu i Sabovice ! Znam da je igrao vrlo malo u Slobodi a da je od tada u Rusiji , poslednju godinu su ga malo povrede mucile ali ima ponuda tako da mislim da nije moguce da dodje ovdje. A vec dugo nismo imali visokog spica !

pravo dugo, jos od galina

Govorim o spicu. Pecelj , Ahmetovic , Mesic ! Galin nije taj kalibar

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jan 2014, 18:41

Krpić je kod nas uglavnom igrao kao desno krilo, iz samo Joviću znanih razloga. Dečko nit ima neki dribling, niti brzinu...i naravno bio je uglavnom katastrofalan. Kao klasični špic, sidraš, vjerujem da bi pružio mnogo više. Stoga njegova epizoda u Sarajevu i nije bogzna kakav lakmus njegove (ne)kvaliteta. Osim ako ga i Ćiro ne planira koristiti na krilu...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 jan 2014, 19:00

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jan 2014, 19:18

Claus je napisao/la:Još Jusufbašić i ja prezadovoljan obavljenim poslom. Igrače koji ne budu zadovoljili slati na posudbe ili raskidati ugovore i završen posao. Mislim da imamo previše igrača, broj ne bi trebao prelaziti 24-25 imena.

Ma to je skoro pa gotova stvar, Husara zavrsava sa njim jos detalji neki ostali. To ce biti extra pojjacanje :D

Husara i Azmir k'o Tan u Sarajevu :mrgreen:

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jan 2014, 19:46

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Claus je napisao/la:Još Jusufbašić i ja prezadovoljan obavljenim poslom. Igrače koji ne budu zadovoljili slati na posudbe ili raskidati ugovore i završen posao. Mislim da imamo previše igrača, broj ne bi trebao prelaziti 24-25 imena.

Ma to je skoro pa gotova stvar, Husara zavrsava sa njim jos detalji neki ostali. To ce biti extra pojjacanje :D

Husara i Azmir k'o Tan u Sarajevu :mrgreen:

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Samo debeeelooo bez to "Husara". Zna se ko je zaslužan za sve ovo, a i ne radi ni Husara za dlake. :)
Zna se ko odvaja svoje slobodno vrijeme, dobru volju i sve ostalo za FK Slobodu ;)
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jan 2014, 19:49

Husara ce nagoviriti svoje igrace da dodju I on je malo lopov treba nam takvih jer ne mozes posteno sve lahko kad su drugi takvi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 20:07

Sta nam je sa @wiena, kakve on marifetluke sprema? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2014, 20:09

Čini mi se da je banovan :? .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 20:12

Zodiac je napisao/la:Čini mi se da je banovan :? .
Nije valjda do Banovica stigao? :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2014, 20:14

Posjeta Smajliju :mrgreen: .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 20:17

Zodiac je napisao/la:Posjeta Smajliju :mrgreen: .
Kada si kod Smjila, zna li neko gdje je sada?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jan 2014, 20:22

Probisvjet je napisao/la:
Ako iko zna - zna @staragarda. :mrgreen: On je bio u dobrim odnosima sa njim... :mrgreen:
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 20:23

TzBulevar87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Ako iko zna - zna @staragarda. :mrgreen: On je bio u dobrim odnosima sa njim... :mrgreen:
@staragarda javi se i reci nam sta je sa tvojim velikim prijateljem?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.