20 kolo ,početkom aprila ili krajem marta tako nekako.Kad igrate protiv Jedinstva
Istina je ,ukoliko se ništa ne izjalovii jel istina da ce biti na FACE TV-u
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
20 kolo ,početkom aprila ili krajem marta tako nekako.Kad igrate protiv Jedinstva
Istina je ,ukoliko se ništa ne izjalovii jel istina da ce biti na FACE TV-u
brate mi moramu uci u elitu sta ako se samo jedan od te trojice povrijedi eto te odma u nezavidnoj situacijiChinaglia je napisao/la:nije da se bunim, al' de vi meni recite gdje će igrati svi ti napadači?Krpić, Mujkić i Jusufbašić su golgeteri, koliko sam mogao da pohvatam po forumu
Kapića sam gledao na treningu, a i malo na klipovima, pa mi djeluje više kao krilni napadač, brz je, prodoran, itd .. valjda je takav i Huseinbašić, reče momak iz Srebrenika da je krilni napadač
sad me baš zanima šta planira Ćiro, koju formaciju i ko će mu igrati, itdmislim da će uzeti recept od Smajila, napraviti tim za domaće i gostujuće tekme, zato puno napadača imamo
neš ti, Smajil Karić unosi revoluciju u nogomet
pravo dugo, jos od galinarukfash je napisao/la:Mersudin Ahmetovic je igrac iz agencije Ahmeda Hasanovica koji ga je odveo u Rostov i regularno platio transfer Slobodi , sta su oni uradili sa parama treba pitati Sicu i Sabovice ! Znam da je igrao vrlo malo u Slobodi a da je od tada u Rusiji , poslednju godinu su ga malo povrede mucile ali ima ponuda tako da mislim da nije moguce da dodje ovdje. A vec dugo nismo imali visokog spica !
Claus je napisao/la:Još Jusufbašić i ja prezadovoljan obavljenim poslom. Igrače koji ne budu zadovoljili slati na posudbe ili raskidati ugovore i završen posao. Mislim da imamo previše igrača, broj ne bi trebao prelaziti 24-25 imena.
Samo debeeelooo bez to "Husara". Zna se ko je zaslužan za sve ovo, a i ne radi ni Husara za dlake.Benjo_AFC86 je napisao/la:Claus je napisao/la:Još Jusufbašić i ja prezadovoljan obavljenim poslom. Igrače koji ne budu zadovoljili slati na posudbe ili raskidati ugovore i završen posao. Mislim da imamo previše igrača, broj ne bi trebao prelaziti 24-25 imena.
Ma to je skoro pa gotova stvar, Husara zavrsava sa njim jos detalji neki ostali. To ce biti extra pojjacanje
Husara i Azmir k'o Tan u Sarajevu
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Nije valjda do Banovica stigao?Zodiac je napisao/la:Čini mi se da je banovan.
Kada si kod Smjila, zna li neko gdje je sada?Zodiac je napisao/la:Posjeta Smajliju.
Ako iko zna - zna @staragarda.Probisvjet je napisao/la:Kada si kod Smjila, zna li neko gdje je sada?Zodiac je napisao/la:Posjeta Smajliju.
TzBulevar87 je napisao/la:Ako iko zna - zna @staragarda.Probisvjet je napisao/la:Kada si kod Smjila, zna li neko gdje je sada?Zodiac je napisao/la:Posjeta Smajliju.
On je bio u dobrim odnosima sa njim...
@staragarda javi se i reci nam sta je sa tvojim velikim prijateljem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.