FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 01 jul 2019, 09:36

Kockoglavi je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Keep Calm and trust Husref in beating 0-8 record.

Koja je svrha akademije, kad ni u prijateljskim nemogu da dobiju sansu, kad Bekic treba da slomi nogu da bi neko mladji dobio sansu
Bekica nema vise.
Ali su zato tu Hebib, Krste, Dupe...

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 01 jul 2019, 09:44

BordoSarajevo je napisao/la:Mene Oremuš za pola sata kupio, fasciniro me. Otkrije se, primi loptu, odma doda ili odma u trku pređe par igrača. Brz, okretan. Uleti pod krampone samo što je ušo' u igru, ne štedi se džaba što je prijateljska. Uze par puta loptu, odmah dobre kontre. Mislim da će biti strašno pojačanje.

I Milanović je ostavio odličan dojam nakon današnje tekme, ima strašan šut i osjećaj, mislim da će biti sve bolji i bolji dok vrijeme bude odmicalo.
Vidis razlike, u nikad gorem Hajduku, Oremus je bio jedan od solidnijih igraca u poslijeratnom periodu, a kod nas je cudo nakon jedne tekme, i divimo se njegovom kretanju prijemu lopte i slicno. Znaci mi smo ispod dna, osnove fudbala nasi igraci ne savladaju kroz mladje kategorije. A tu se vidi i neka razlika u velicini klubova, sta oni traze i sta prave od igraca, a kako to ide kod nas.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 jul 2019, 09:45

Imal hin?

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 jul 2019, 09:47

Idul' :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 jul 2019, 09:48

keno83 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Mene Oremuš za pola sata kupio, fasciniro me. Otkrije se, primi loptu, odma doda ili odma u trku pređe par igrača. Brz, okretan. Uleti pod krampone samo što je ušo' u igru, ne štedi se džaba što je prijateljska. Uze par puta loptu, odmah dobre kontre. Mislim da će biti strašno pojačanje.

I Milanović je ostavio odličan dojam nakon današnje tekme, ima strašan šut i osjećaj, mislim da će biti sve bolji i bolji dok vrijeme bude odmicalo.
Vidis razlike, u nikad gorem Hajduku, Oremus je bio jedan od solidnijih igraca u poslijeratnom periodu, a kod nas je cudo nakon jedne tekme, i divimo se njegovom kretanju prijemu lopte i slicno. Znaci mi smo ispod dna, osnove fudbala nasi igraci ne savladaju kroz mladje kategorije. A tu se vidi i neka razlika u velicini klubova, sta oni traze i sta prave od igraca, a kako to ide kod nas.

Pa ko i Lazic, solidan igrac koji je ovdje realno mocan. Njihova je prednost sto su skolovani i sto dugo igraju vani i znaju zapamtiti sto im trener kaze, kretnje i kako se postaviti. Uprati dupovca npr. lik se ne zna postaviti, konstantno ispada i pravi pometnju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2019, 09:49

Pa ja mislim da nasi tek danas krecu iz Sloveniji,sutra im je slobodan dan jel moraju vize ganjat.Kontam da ce igraci od biti kad se vrate,eventualno ovaj Letic da se danas ozvanici posto je vec sa njima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 jul 2019, 09:54

Ko je Nikola Gulan?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2019, 09:57

Lakoste je napisao/la:Ko je Nikola Gulan?
Krupan zalogaj za nas rekao bih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 01 jul 2019, 09:57

AlfredNobel je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Najbolje se odjaviti do devetog jula.
+1
Ne konta raja i dalje poentu pripremnih/prijateljskih pozicija. Šta me zaboli hoće li probati Tatara na desetci, Krstea na zadnjem veznom i slično. Zato i služe pripremni mečevi, da prije sezone isproba može li recimo Tatar odgovoriti na drugoj poziciji, može li Rahman ili Krste nazad ili ostaviti po istom itd. Ovdje se o Krsteu stvorila fama kao da je bio ne znam ti koliko loš ili maloprije Dupovac napravi grešku, to jedva dočeka da ismijava. Sergi Roberto po prirodi veznjak, u Barci igra beka već nekoliko sezona. To je jedan primjer.

Ovo za sad je jako dobro, a biće još bolje kad tu bude Oremuš, pa Letić, pa stoper novi, a možda još drugih igrača do kraja prijelaznog roka.
Sta ce ograniceni skontat. Daj da se tjera trener i uprava. Tjerac zadnju bio proziv Atalante i izaso u 11 min. Sta ce ograniceni skontat sam. Ja ovdje ozbiljno svatam 6-7 forumasa, ostalo vise i ne citam. Pa imas duplu, igras sa Celticom, ispadnes li imas drama sansu za grupe i silu para... Sarajevo je napravilo iskorak davno, nasi u glavi ne mogu da naprace iskorak. Sto je najgore nema ih na tekmama, gdje god da igramo ovdje ih 20 pise. Udjes kod kona na forum niko nista ne pise, ljudi na tekmi. Poslije bruku postova imaju.
Moj prijedlog posto su srozali forum, da se posalje Morti godisnja ili karta sa tekme, pa onda pisanje ovdje. Napravili su od teme javasluk. Nek pise 10 ljudi, ali 10 normalnih. Ok je neslaganje, sa necim ili nekim, ali bogaranje i uvrede na racun nekog odma ohladiti.

Hajduk i Everton igrali prije 2 3 godine. I idu dvojica starijih ljudi na tekmu i jedan sere kako je Everton jak i kako ce izgubit Hajduk. Drugi ga napada i kaze "ako ces tako pricat vrati se kuci, kakav Everton, nabit cemo im 3 komada."
Nasi odma gace skidaju, a ocekuju od igraca neku borbu. Napravite iskorak u glavi pljuvaci, zaostajemo mentalno za nasim klubom.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jul 2019, 10:02

Laznjak je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Laznjak je napisao/la: +1
Ne konta raja i dalje poentu pripremnih/prijateljskih pozicija. Šta me zaboli hoće li probati Tatara na desetci, Krstea na zadnjem veznom i slično. Zato i služe pripremni mečevi, da prije sezone isproba može li recimo Tatar odgovoriti na drugoj poziciji, može li Rahman ili Krste nazad ili ostaviti po istom itd. Ovdje se o Krsteu stvorila fama kao da je bio ne znam ti koliko loš ili maloprije Dupovac napravi grešku, to jedva dočeka da ismijava. Sergi Roberto po prirodi veznjak, u Barci igra beka već nekoliko sezona. To je jedan primjer.

Ovo za sad je jako dobro, a biće još bolje kad tu bude Oremuš, pa Letić, pa stoper novi, a možda još drugih igrača do kraja prijelaznog roka.
Sta ce ograniceni skontat. Daj da se tjera trener i uprava. Tjerac zadnju bio proziv Atalante i izaso u 11 min. Sta ce ograniceni skontat sam. Ja ovdje ozbiljno svatam 6-7 forumasa, ostalo vise i ne citam. Pa imas duplu, igras sa Celticom, ispadnes li imas drama sansu za grupe i silu para... Sarajevo je napravilo iskorak davno, nasi u glavi ne mogu da naprace iskorak. Sto je najgore nema ih na tekmama, gdje god da igramo ovdje ih 20 pise. Udjes kod kona na forum niko nista ne pise, ljudi na tekmi. Poslije bruku postova imaju.
Moj prijedlog posto su srozali forum, da se posalje Morti godisnja ili karta sa tekme, pa onda pisanje ovdje. Napravili su od teme javasluk. Nek pise 10 ljudi, ali 10 normalnih. Ok je neslaganje, sa necim ili nekim, ali bogaranje i uvrede na racun nekog odma ohladiti.

Hajduk i Everton igrali prije 2 3 godine. I idu dvojica starijih ljudi na tekmu i jedan sere kako je Everton jak i kako ce izgubit Hajduk. Drugi ga napada i kaze "ako ces tako pricat vrati se kuci, kakav Everton, nabit cemo im 3 komada."
Nasi odma gace skidaju, a ocekuju od igraca neku borbu. Napravite iskorak u glavi pljuvaci, zaostajemo mentalno za nasim klubom.
E vala neka si im ti rekao... :kafa:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 jul 2019, 10:08

Kad je više to predstavljanje pojačanja :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2019, 10:12

Šaljite te sezonske. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 jul 2019, 10:15

Koga danas ne dovodimo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 01 jul 2019, 10:16

[/quote]
E vala neka si im ti rekao... :kafa:[/quote]
Kad ti neces :kafa:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 jul 2019, 10:23

Samuel Joseph Szmodics (born 24 September 1995) is an English professional footballer who plays as an attacking midfielder in FC Sarajevo ?!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 01 jul 2019, 10:25

HeraklitMracni je napisao/la:Samuel Joseph Szmodics (born 24 September 1995) is an English professional footballer who plays as an attacking midfielder in FC Sarajevo ?!
HAHAHAHAHAHHA
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jul 2019, 10:27

@Laznjak
Jest majke mi, pet normalnih forumaša možeš nabrojati. Ne moraš više ni čitati postove, samo vidiš ko je napisao i skrolaš dalje. Najviše bih volio da se mogu vidjeti identiiteti osoba ovdje, baš da vidim na šta to liči. :D

Ovo ostalo se slažem. Te raspad, te nemamo para jer je Lendrić otišao u Zrinjski, te zaebao nas Nam, očekivali iskorak dobili to da nemamo isplaćene plate i premije, pojačanja su katastrofa, nema nijedan kapitalac a već prvi juli, Gavrić je najveći flop poslije Kramara (igrao 40 min), hoćemo Babovića, Vukušića i takve igrače, a kmeee nismo uigrani pred Celtic, aaaa Krste igra zadnjeg veznog, Akademci bježite od Husrefa taldžije on mrzi mlade, čim vidi nekog ispod 25 odmah ga križa itd. itd.
Fujj, ubij ti mene sad ako ovdje ima 10 ljudi starijih od 18-19.

Opet kažem i to je ona poenta, ovaj kao ni bilo koji drugi forum nije mjerilo ničega, čista sprdancija, ali eto raja se fura da je to jedinica neke važnosti. Jest, al' u qurcu. Tribina je totalno druga stvar.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jul 2019, 10:32

Laznjak je napisao/la:
E vala neka si im ti rekao... :kafa:[/quote]
Kad ti neces :kafa:[/quote]
Pa bolan prvi sam ja napisao da nema mjesta takvim postovima ovdje...
Pa ,mi moramo vjerovati u njih,a oni moraju znati da Celtic nisu vanzemaljci...
Pa,treba ispostovati odluku UO,podržati rad strucnog staba...
Pa,ne znam vise zaboravio sam... :kafa:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 01 jul 2019, 10:32

AlfredNobel je napisao/la:@Laznjak
Jest majke mi, pet normalnih forumaša možeš nabrojati. Ne moraš više ni čitati postove, samo vidiš ko je napisao i skrolaš dalje. Najviše bih volio da se mogu vidjeti identiiteti osoba ovdje, baš da vidim na šta to liči. :D

Ovo ostalo se slažem. Te raspad, te nemamo para jer je Lendrić otišao u Zrinjski, te zaebao nas Nam, očekivali iskorak dobili to da nemamo isplaćene plate i premije, pojačanja su katastrofa, nema nijedan kapitalac a već prvi juli, Gavrić je najveći flop poslije Kramara (igrao 40 min), hoćemo Babovića, Vukušića i takve igrače, a kmeee nismo uigrani pred Celtic, aaaa Krste igra zadnjeg veznog, Akademci bježite od Husrefa taldžije on mrzi mlade, čim vidi nekog ispod 25 odmah ga križa itd. itd.

Opet kažem i to je ona poenta, ovaj kao ni bilo koji drugi forum nije mjerilo ničega, čista sprdancija, ali eto raja se fura da je to jedinica neke važnosti. Jest, al' u qurcu. Tribina je totalno druga stvar.
24
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jul 2019, 10:38

AngelDiMaria je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@Laznjak

24
Šta ti je ovo 24? Đokanović nosi 24, ne znam kakve su ovo skrivene poruke ebote husref.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []