FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
johntravolta123@
hvala sefe pogledacu cim kuci dodjem , znaci dobar tehnicki , garant je i defantivno bolji od Velkovskog , pa sto nije igrao sa 1 timom ? ehhhhh gledo sam uve zadnje dvije rekme i Dupvac je tolko los da nije ni za celika , pa jadni lazic izgleda lose pored njega ,jer covj4ek zna da mu je propuh pored njeha i to utice na odluke , bekovi pih,al eto mi cekamo NESTA , neke pare il nesta niko ne zna sta to sijaaaaaaaaaaaaa
hvala sefe pogledacu cim kuci dodjem , znaci dobar tehnicki , garant je i defantivno bolji od Velkovskog , pa sto nije igrao sa 1 timom ? ehhhhh gledo sam uve zadnje dvije rekme i Dupvac je tolko los da nije ni za celika , pa jadni lazic izgleda lose pored njega ,jer covj4ek zna da mu je propuh pored njeha i to utice na odluke , bekovi pih,al eto mi cekamo NESTA , neke pare il nesta niko ne zna sta to sijaaaaaaaaaaaaa
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma realno ugovor sa njim je mogao biti potpisan i mjesec dana unazad, sasvim legalno, jer kad igracu ostane manje od pola godine ugovora ima pravo da pregovara i potpisuje ugovor sa novim klubom. Daj Boze da dodje ali ovo se oteglo kao da Ronalda dovodimo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nema potrebe da daje izjave, slika i postavka na terenu govori 1000 riječi.Historicar je napisao/la:Nema nikakvih vijesti iz kluba, nije bilo ni Husrefove izjave poslije jučerašnje utakmice, a dao je izjave nakon utakmica protiv Partizanija i Slovačkog![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ovo se oteglo ko' da sa Husrefom pregovaramoElCartel11 je napisao/la:Ma realno ugovor sa njim je mogao biti potpisan i mjesec dana unazad, sasvim legalno, jer kad igracu ostane manje od pola godine ugovora ima pravo da pregovara i potpisuje ugovor sa novim klubom. Daj Boze da dodje ali ovo se oteglo kao da Ronalda dovodimo.
pa onako prosječne visine, plav, preplanuo stavio ga u ćošak da ne odvlači pažnjupaulus je napisao/la: Oremus ljudi nisam gledo drugo , kakav je i dje ga je sef stavio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nece se za Letica nista znati, nasi ce ga kriti do 9.7.

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
bordobijeli
- Kontakt:
Do kad je prijava igraca za europu ?
Sad kad prijavimo igrace koliko mozemo još prijaviti za iduce kolo, ako bi neko došao u medju vremenu
Sad kad prijavimo igrace koliko mozemo još prijaviti za iduce kolo, ako bi neko došao u medju vremenu
Za Celtic do 4.7.bordobijeli je napisao/la:Do kad je prijava igraca za europu ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
+2 se mogu prijavititm01hzne je napisao/la:Za Celtic do 4.7.bordobijeli je napisao/la:Do kad je prijava igraca za europu ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koncept članstva Fudbalskog kluba Sarajevo više nije isti – od danas je tu poboljšana verzija koja će povećati i ojačati našu Bordo porodicu! Članstvo je od sada vezano za kalendarsku godinu , što znači da tvoja članarina ističe krajem godine bez obzira na mjesec učlanjenja. Znajući da je datum isteka 31. decembar, uvijek ćeš misliti na svoj voljeni klub te je manja vjerovatnoća da ćeš smetnuti s uma obnoviti je na vrijeme, zar ne?
Ovom promjenom sva produženja/učlanjenja do kraja 2019. godine koštaju 10 KM.
Ovom promjenom sva produženja/učlanjenja do kraja 2019. godine koštaju 10 KM.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ako mislimo peodat Vedrana ove ili sljeece sezone sta mislite o Luki Bilobrku kao golmanu , nista vise , ne mislim da je nes sto ce se desiti al je on meni vazda bio jedan od boljih golmana u ligi usput dolazel ikom poruke kakve
Nikad vece razvlacenje od starta pa do sad nisam dozivio kao navijac i ako na kraju zavrsimo sa par igraca koje smo mogli pokzpit prije mjesec
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Vedran ne brani za nas,on je kod kona...?paulus je napisao/la:ako mislimo peodat Vedrana ove ili sljeece sezone sta mislite o Luki Bilobrku kao golmanu , nista vise , ne mislim da je nes sto ce se desiti al je on meni vazda bio jedan od boljih golmana u ligi usput dolazel ikom poruke kakveNikad vece razvlacenje od starta pa do sad nisam dozivio kao navijac i ako na kraju zavrsimo sa par igraca koje smo mogli pokzpit prije mjesec
Kad ti necesVanja8 je napisao/la:E vala neka si im ti rekao...Laznjak je napisao/la:
Pa bolan prvi sam ja napisao da nema mjesta takvim postovima ovdje...
Pa ,mi moramo vjerovati u njih,a oni moraju znati da Celtic nisu vanzemaljci...
Pa,treba ispostovati odluku UO,podržati rad strucnog staba...
Pa,ne znam vise zaboravio sam...
Zaboravit ces ti samo da te uFatimo

Alfred, ja i jos 3 normalna forumasa.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Pa bolan prvi sam ja napisao da nema mjesta takvim postovima ovdje...Laznjak je napisao/la:Kad ti necesVanja8 je napisao/la:E vala neka si im ti rekao...Laznjak je napisao/la:
Pa ,mi moramo vjerovati u njih,a oni moraju znati da Celtic nisu vanzemaljci...
Pa,treba ispostovati odluku UO,podržati rad strucnog staba...
Pa,ne znam vise zaboravio sam...
Zaboravit ces ti samo da te uFatimo

Alfred, ja i jos 3 normalna forumasa.[/quote]
Ovo mora da je sa tvog rodjendana...???
A peti je...?
Garant @Obiteljski...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 01 jul 2019, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi tvojih pojacanja drug... Ili mozda igraju skrivaca sa Leticem 
Ja jeste depresivni, sad je praksa da igrace dovodimo oko 2 sata iza ponoci,nova klupska politika...zagorski je napisao/la:Ne bi tvojih pojacanja drug... Ili mozda igraju skrivaca sa Leticem
- siroliver69
- Kontakt:
U ovom trenutku najbolje se prikloniti mišljenju onih što govore da se treba spremati za 3-ce pretkolo EL i prvenstvo. Sutra da dođu dva extra igraca, ko ce to uigravati do Celtica!? Realno, da je i bolji od Husrefa, teško je.
Pa to se govori od kad smo saznali da igramo sa Celticom i da smo LL.siroliver69 je napisao/la:U ovom trenutku najbolje se prikloniti mišljenju onih što govore da se treba spremati za 3-ce pretkolo EL i prvenstvo. Sutra da dođu dva extra igraca, ko ce to uigravati do Celtica!? Realno, da je i bolji od Husrefa, teško je.
Mi smo 50% slabiji nego prosle sezone.
100% brataraLakoste je napisao/la:Mi smo 50% slabiji nego prosle sezone.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.