FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
romario@ vidi drug ja kazem i ponavljam svako ima pravo pisati sa i kako hoce i ako neko nesto takvo prica to je njegovo pravo ,imaju kontraargumenti da se takvo pisanje ospori ,iali ako neko smatra da je to tolika glupost za njega ne treba uopste komentaristai ,ako neko nesto pise kao sto si pomenuo ne znaci da savki forumas misli kao i ta doticna osoba tj.forumas ,Sto kazu svako svoga konja hvali,licno ja ne pada mi na pamet da podcjenim barcu ,jasan je dokaz sta u zadnjih 6,7 godina,rade u evropi i sigurno da ce biti zestoka tekam ali da ce isto tako po meni biti presudne nekesitne stvari kao primjerice kartoni kao sto kazes eventualno radikalne grske sudija nadam se dobroj pravoj fudbalskok tekmi fer i postenoj i naravno prolasku svoga najdrazega kluba.
Bayern igra tri puta ljepši nogomet od Barcelone.
Potpisujem. Dosta je više bilo "tika-take"sock56 je napisao/la:Bayern igra tri puta ljepši nogomet od Barcelone.
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
nego momci zna li ko koliko bi prihhodi mogli biti od Lp u slucaju da dodjemo in final i uzemo klempotresa kolko bi zaradili danke . 
Inace sto se utakmice tice, blagu prednost dajem Bayernu, iskljucivo zbog Barcine odbrane koja je katastrofalna. Dosta ce ovisiti i o Bayernovom presingu na sredini terena, ako dobiju bitku protiv najboljeg veznog reda na svijetu, u finalu ste.
Uglavnom ocekujem spektakl, pa neka tako i bude.
Uglavnom ocekujem spektakl, pa neka tako i bude.
Don't hate what you don't understand.
Inace Bayern je primio vise od 200 hiljada zahtjeva za polufinalnu utakmicu koja se igra na Alianz Areni a kapacitet je 71.000. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Od trenutne Barcelone koja besciljno gura loptu u krug da, ali ne od one Barce u zenitu Guardiole! Bayern stvarno igra power fudbal ove sezone!sock56 je napisao/la:Bayern igra tri puta ljepši nogomet od Barcelone.
Ali sačekajmo polufinale .... to bi moglo biti zabavno
- BavaracZenica
- Kontakt:
Malo sam samo upratio o cemu se pise zadnje 2 stranice heheh ludilo 
Uglavnom necemo o ratu, o ubijanju, sve znamo i ko je kriv i da ce sve to platit znaci ovdje je tema nogomet i utakmice Bayerna a posto se igra sa Barcom i utakmice Barcelone
Romario jeste dosadan sa tim nekim cinjenicama mozda i sve, al koliko sam ja shvatio covjek samo zeli da mi ne smatramo pojedini Barcelonu tako olako ili da je podcjenimo il slicno..
Mislim ona zadnja tekma na Camp Nou sa Barcom gdje su nas ljudi deklasirali posteno, i time se mogu hvalit jos do tog vremena kad mi njima tako slicno nest ne vratimo
Sve u svemu bice fina utakmica pardon utakmice
bez ikakvih ljutnji prema navijacima Barcelone neka pobjedi boljii.. zivot je lijep 
Uglavnom necemo o ratu, o ubijanju, sve znamo i ko je kriv i da ce sve to platit znaci ovdje je tema nogomet i utakmice Bayerna a posto se igra sa Barcom i utakmice Barcelone
Romario jeste dosadan sa tim nekim cinjenicama mozda i sve, al koliko sam ja shvatio covjek samo zeli da mi ne smatramo pojedini Barcelonu tako olako ili da je podcjenimo il slicno..
Mislim ona zadnja tekma na Camp Nou sa Barcom gdje su nas ljudi deklasirali posteno, i time se mogu hvalit jos do tog vremena kad mi njima tako slicno nest ne vratimo
Sve u svemu bice fina utakmica pardon utakmice
FC Bayern !!!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Usput da kazem kako je BAyern zainteresovan za jednog od najvećih portugalskih talenata Brumu igrača Sporting. Neki će ga se sjetiti sa Koševa i kvalifikacija do 17 godina prije 2-3 godine kad je dominirao. Ima 18 godina i igra na poziciji lijevokrilnog napadača.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Zar i ti sine Brute ?BavaracZenica je napisao/la:Malo sam samo upratio o cemu se pise zadnje 2 stranice heheh ludilo
Sve u svemu bice fina utakmica pardon utakmicebez ikakvih ljutnji prema navijacima Barcelone neka pobjedi boljii.. zivot je lijep
Prvo, ovdje je skoro svaki post bio napisan u fazonu: " Barca nije ona stara, ali opasna je ", " Svaka ekipa koja ima Messija, Xavia i Iniestu je opasna " i sl.
Tako da niko ovdje Barcu nije shvatio olako i ti to dobro znas.
Nadalje, kazes da romario ima svoje cinjenice, e pa sta je ovdje cinjenica ?
Romariooo je napisao/la: jest da je odbrana jaca strana bayerna, al zna se sta odlucuje ovakve utakmice, magicni trougao xavi,iniesta i messi, taj trokut donosi prevagu, sve ostao je mane bitno, magicni trougao ce rijesiti i bayerna, i tek tada ce napaljeni i nerealni kobasicari uvidjeti svoje zablude
Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka
I za kraj, Barca je pobijedila Bayern koji sa danasnjim ima samo jednu dodirnu tacku - ime.Romariooo je napisao/la: svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
Niti sastav, niti klupa, niti trener, niti dresovi, nista nije isto.
Isto tako se navijaci Bayerna mogu hvaliti da su bolji u medjusobnom omjeru, da su Barcu pobijedili na Nou Campu prije te famozne tekme iz 2009. godine i slicno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja sam gori sto se primam na ove gluposti.
Izvinjavam se svima koji citaju ovu temu zbog pisanja stvari koje nemaju veze s klubom.
Inace slazem se da je ova tema, zapravo citav ovaj podforum najkvalitetniji, ali nacitat' cete se svega dok se ne zavrsi ovaj dvomec. Nazalost.
Izvinjavam se svima koji citaju ovu temu zbog pisanja stvari koje nemaju veze s klubom.
Inace slazem se da je ova tema, zapravo citav ovaj podforum najkvalitetniji, ali nacitat' cete se svega dok se ne zavrsi ovaj dvomec. Nazalost.
Don't hate what you don't understand.
- gerdmuller
- Kontakt:
Nakon sezone u kojoj ga je u potpunosti zasjenio hrvatski napadač Mario Mandžukić njemački nogometni reprezentativac Mario Gomez bi mogao napustiti redove minhenskog Bayerna...
- Naravno da Mario nije sretan situacijom i očito je kako ovako ne može nastaviti unedogled. Mario radi sve ispravno, odan je klubu i uvijek spreman za igru – rekao je Gomezov agent Uli Ferber za Bild.
Gomez je u Bayern stigao 2009. godine iz Stuttgarta uz odštetu od nekih 35 milijuna eura, a otad je zabio 71 gol u 109 bundesligaških utakmica. Ove je sezone, u kojoj ga je usporila ozljeda, zabio sedam golova u 15 odigranih susreta, a aktualni mu ugovor istječe 2015. godine.
- Interesa ostalih klubova za Marija ima i uvijek je bilo. Tako je bilo u Stuttgartu, prije transfera u Bayern, kao i sada.
Na kraju je Ferber ipak spustio „loptu na zemlju“.
- U ovom se trenutku ne radi o individualnim pričama nego o Bayernu i Mario želi doprinijeti njihovoj sjajnoj sezoni.
- Naravno da Mario nije sretan situacijom i očito je kako ovako ne može nastaviti unedogled. Mario radi sve ispravno, odan je klubu i uvijek spreman za igru – rekao je Gomezov agent Uli Ferber za Bild.
Gomez je u Bayern stigao 2009. godine iz Stuttgarta uz odštetu od nekih 35 milijuna eura, a otad je zabio 71 gol u 109 bundesligaških utakmica. Ove je sezone, u kojoj ga je usporila ozljeda, zabio sedam golova u 15 odigranih susreta, a aktualni mu ugovor istječe 2015. godine.
- Interesa ostalih klubova za Marija ima i uvijek je bilo. Tako je bilo u Stuttgartu, prije transfera u Bayern, kao i sada.
Na kraju je Ferber ipak spustio „loptu na zemlju“.
- U ovom se trenutku ne radi o individualnim pričama nego o Bayernu i Mario želi doprinijeti njihovoj sjajnoj sezoni.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cuj stari, ja samo pokusavam smirit strasti, na rijeci koje napise Romario, sta sad trebamo svi skocit i govorit nije takoooo nisi upravu i ganjat se sa njim, kod takvih ljudi najbolje je samo priznati da ima svoje misljenje, Ok on kaze da smo mi svi napaljeni kobasicari od Uli Henesa do mene i tebeceze je napisao/la:Zar i ti sine Brute ?BavaracZenica je napisao/la:Malo sam samo upratio o cemu se pise zadnje 2 stranice heheh ludilo
Sve u svemu bice fina utakmica pardon utakmicebez ikakvih ljutnji prema navijacima Barcelone neka pobjedi boljii.. zivot je lijep
Prvo, ovdje je skoro svaki post bio napisan u fazonu: " Barca nije ona stara, ali opasna je ", " Svaka ekipa koja ima Messija, Xavia i Iniestu je opasna " i sl.
Tako da niko ovdje Barcu nije shvatio olako i ti to dobro znas.
Nadalje, kazes da romario ima svoje cinjenice, e pa sta je ovdje cinjenica ?Romariooo je napisao/la: jest da je odbrana jaca strana bayerna, al zna se sta odlucuje ovakve utakmice, magicni trougao xavi,iniesta i messi, taj trokut donosi prevagu, sve ostao je mane bitno, magicni trougao ce rijesiti i bayerna, i tek tada ce napaljeni i nerealni kobasicari uvidjeti svoje zabludeRomariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvakaI za kraj, Barca je pobijedila Bayern koji sa danasnjim ima samo jednu dodirnu tacku - ime.Romariooo je napisao/la: svi parametri ukazuju na to da bayern nije nikakav favorit nego da je autsajder u ovom dvomecu, slabiji igraci, manje iskustva, manje samopouzdanja,vidjeli smo taj odnos snaga donekle i na reprezentativnom planu u duelima spanije i njemacke, a te reprezentacije su u velikoj mjeri slikabarce i bayerna, vidjeli smo istu sliku, svabe deru od reda sve, dignu se do neba, pa onda uslijedi prizemljenje i uzemljenje od xavija, inieste i ostalih amigosa, njemacki fudbal zaista izgleda mocno dok ne naleti na tika-taku, tako da ce zavrsiti i bayernova prica
Niti sastav, niti klupa, niti trener, niti dresovi, nista nije isto.
Isto tako se navijaci Bayerna mogu hvaliti da su bolji u medjusobnom omjeru, da su Barcu pobijedili na Nou Campu prije te famozne tekme iz 2009. godine i slicno.
Vidjecemo, sta sad ja trebam da idem rijec uz rijec protiv njegove ili bilo cije. To je sve sto ja kazem, nije bilo nasih provokacija i potcjenjivanja koliko sa njihove strane ma da su i oni fer uglavnom kao ovaj Coutinho
FC Bayern !!!!!
I ja sam za to da se trebaju smiriti strasti i ignosrisati, ali shvati da svako podyebavanje ima neke granice.
I odgovorno tvrdim da bi ova tema ostala normalna da se nije pojavio doticni.
Mada, najpametnije bi bilo da ga svi igrnorisemo i njega i sve slicne njemu.
Naravno da ima i fer navijaca Barca, vise nego ovih provokatora.
- anelbavarac
- Kontakt:
Od izvlacenja u petak ovo sto se ovde desava je cisti cirkus,molim moderatora i ostale da ovde uvedu reda jer ovo je katastrofa,od dolaska doticnog (znamo svi na koga mislim) ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Nisam ja provokator uopšte, niti sam došao ovdje da provociram. Što bi to radio kad puštujem svakoga, pa i jedan Bayern.ceze je napisao/la:I ja sam za to da se trebaju smiriti strasti i ignosrisati, ali shvati da svako podyebavanje ima neke granice.
Reagovao sam na pisanje onog navijaca Juventusa i njegov fašizam i nebuloze oko palestine, pojasa gaze, izraela i slicno
Koliko vidim ovdje niko od simpatizera Barce nije ružne rijeci napisao o Bayernu, osim Romarija koji malo provocira
Provjeri malo moje postove, ako ti se da...i vidjeces da sam pisao cak i da je Bayern favorit u ovim duelima
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Amauri će odmoriti zbog vrijeđanja i zachatavanja teme. Što se tiče Romaria, ako ne dijelite njegovo mišljenje - bujrum i pobijte ga argumentima. Nema potrebe napadati čovjeka i nazivati ga pogrdnim imenima. Za razliku od drugih, on ne trolla. Druga je stvar što je subjektivan do zla boga. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nisam ni mislio na tebe, ti si mi normala.bluemania je napisao/la:Nisam ja provokator uopšte, niti sam došao ovdje da provociram. Što bi to radio kad puštujem svakoga, pa i jedan Bayern.ceze je napisao/la:I ja sam za to da se trebaju smiriti strasti i ignosrisati, ali shvati da svako podyebavanje ima neke granice.
Reagovao sam na pisanje onog navijaca Juventusa i njegov fašizam i nebuloze oko palestine, pojasa gaze, izraela i slicno![]()
![]()
Koliko vidim ovdje niko od simpatizera Barce nije ružne rijeci napisao o Bayernu, osim Romarija koji malo provocira![]()
Provjeri malo moje postove, ako ti se da...i vidjeces da sam pisao cak i da je Bayern favorit u ovim duelima
Nemam ja nista protiv njegovih postova na ovoj temi niti bilo cijih koliko god oni bili subjektivni.Monolog je napisao/la:Amauri će odmoriti zbog vrijeđanja i zachatavanja teme. Što se tiče Romaria, ako ne dijelite njegovo mišljenje - bujrum i pobijte ga argumentima. Nema potrebe napadati čovjeka i nazivati ga pogrdnim imenima. Za razliku od drugih, on ne trolla. Druga je stvar što je subjektivan do zla boga.
Argumenata je milion da se njegovo trollanje pobije, ali kada covjek dodje na ovu temu, pa prvo napise "vidim samopouzdanje kobasicara" ,to onda je znak da ce svaka rasprava sa njim pokvariti ovu temu..
Da, trollanje i provociranje forumasa.
Posle nema potrebe da mu bude krivo sto njega neko zove pogrdnim imenima jer on je vec na startu uvrijedio sve prisutne, ako cemo mak na konac.
opa vidim organi gonjenja su intervenisali u slucaju onog amaurija, ajde neka, jak je na argumentaciji bio nema govora
vidim i ovaj coze se sad nesto naklatio na mene, citira moje neke postove, pa kad se tako lijepo zadao, sto malo ne citira desetak postova u kojem se katalonci nazivaju ciganijom, to je dakle cista provokacija na koju sam odgovarao, i to fino, dje ces porediti termine ciganija i kobasicari, kobasicari uopste nisu ni pogrdan naziv, kao ni pitari i sl
a takodje coze nije citirao jedno 30 postova u kojima upravo navijaci bayerna govore da ce pregaziti, unistiti i sl barcu, a romarioo kaze da ce nas magicni trokut biti presudan i to je sad ista tezina, za normalnog posmatraca to izgleda normalno, ja smatram da je barca jaca i da ce proci bayerna, dok bayernovi navijaci nerealni smatraju da ce nas unistiti, domaknuti,pojesti i sl
i ko je tu sad previse subjektivan ko pretjeruje, ja nigdje nisam napisao nista o tome da cemo vas poderati, dok su drugi upravo to pisali, a argumentacija nikakva
i ne znam kakve strasti treba smirivati, ja sam smiren savrseno heh, sad sto se neki bavarci potpale na najobicniju pricu potkrijepljenu cinjenicama, to je drugo, a zanimljivo, do skora, do prije nekoliko dana fakticki vecina bavaraca je pisala skoro isto sto i ja, da su slabiji jedino od barce i sl, sad kad su se parovi izvukli, kad ste otresli juventusa, a barca rutinski rijesila pariza, sad se kao nesto prominijelo. nidje veze
mrsko mi je sad traziti i citirati kao coze, al mozda i to napravimo pa da vidite koja je to smijurija i tragikomicni obrat u razmisljanjima
sve ono naravno ne vrijedi za sve bavarce, mnogi su realni, mnogi su i umjereno realni, i takve ja nikad nisam ismijavao, one koji govore da ce biti gusto, neizvjesno, da su ekipe podjednake i to, takve nisam ismijavao, to mi je ok, al oni koji nas nazivaju ciganijom, a pri tom nit je nas klub iz rumunije nit iz indije, i koji nas tretiraju kao da smo getafe, to se mora malo ismijati
vidim i ovaj coze se sad nesto naklatio na mene, citira moje neke postove, pa kad se tako lijepo zadao, sto malo ne citira desetak postova u kojem se katalonci nazivaju ciganijom, to je dakle cista provokacija na koju sam odgovarao, i to fino, dje ces porediti termine ciganija i kobasicari, kobasicari uopste nisu ni pogrdan naziv, kao ni pitari i sl
a takodje coze nije citirao jedno 30 postova u kojima upravo navijaci bayerna govore da ce pregaziti, unistiti i sl barcu, a romarioo kaze da ce nas magicni trokut biti presudan i to je sad ista tezina, za normalnog posmatraca to izgleda normalno, ja smatram da je barca jaca i da ce proci bayerna, dok bayernovi navijaci nerealni smatraju da ce nas unistiti, domaknuti,pojesti i sl
i ko je tu sad previse subjektivan ko pretjeruje, ja nigdje nisam napisao nista o tome da cemo vas poderati, dok su drugi upravo to pisali, a argumentacija nikakva
i ne znam kakve strasti treba smirivati, ja sam smiren savrseno heh, sad sto se neki bavarci potpale na najobicniju pricu potkrijepljenu cinjenicama, to je drugo, a zanimljivo, do skora, do prije nekoliko dana fakticki vecina bavaraca je pisala skoro isto sto i ja, da su slabiji jedino od barce i sl, sad kad su se parovi izvukli, kad ste otresli juventusa, a barca rutinski rijesila pariza, sad se kao nesto prominijelo. nidje veze
mrsko mi je sad traziti i citirati kao coze, al mozda i to napravimo pa da vidite koja je to smijurija i tragikomicni obrat u razmisljanjima
sve ono naravno ne vrijedi za sve bavarce, mnogi su realni, mnogi su i umjereno realni, i takve ja nikad nisam ismijavao, one koji govore da ce biti gusto, neizvjesno, da su ekipe podjednake i to, takve nisam ismijavao, to mi je ok, al oni koji nas nazivaju ciganijom, a pri tom nit je nas klub iz rumunije nit iz indije, i koji nas tretiraju kao da smo getafe, to se mora malo ismijati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.