Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
teague je kandidat za jednog od glupljih igraca koji su prevarili netse. mirza odlican u prvom, al amateri za 5min upropastise sve.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Raspad sistema 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
ovi igraci kod brooklyna koji su trenutno na parketu,jos nisu spremni za ozbiljne utakmice
igrac manje u oba pravca igre, odbrana katastrofalna, kretnje u napadu za nepovjerovat.LloriS je napisao/la:Samo Bogdanovic je ocajan kako je dosao u NBA, ni nalik onog iz Evrope, znam da treba vremena da se privikne ali neki otvoreni sutevi ulazi
A ima minutažu i povjerenje Hollinsa ko da ima 10-ak sezona u NBA iza sebe, da Mirza ovako nešto uradi i radi nakon druge tekme bi na tribinama završio.bluesaa je napisao/la:igrac manje u oba pravca igre, odbrana katastrofalna, kretnje u napadu za nepovjerovat.
U ovom mecu mu je Wallace 3 puta prosao ili je pogodio ili asistirao za poene Bostona, odbrana ocajna a zna je dobro igrati jbgbluesaa je napisao/la:igrac manje u oba pravca igre, odbrana katastrofalna, kretnje u napadu za nepovjerovat.LloriS je napisao/la:Samo Bogdanovic je ocajan kako je dosao u NBA, ni nalik onog iz Evrope, znam da treba vremena da se privikne ali neki otvoreni sutevi ulazi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
razumijem ja da je pre season pa hollins forsira neke igrace kako bi sagledao njihove mogucnosti, al ovo sve je kriminalno realno gledajuci. svjestan sam da je sa starterima druga prica, al s ovom klupom ne vidim neki znacajan domet bruklina. al bitno je da mirza trpa i radi svoje 
11 poena, 4 skoka, 1 asistencija, 2 izgubljene lopte za 11 minuta na parketu uz sut iz igre 3-4 
zato ce u sezoni bogdanovic imat prosjek od 3 i po minute, a mirza solidnih 20ak bez obzira na partije koje bude pruzaoJanez je napisao/la:A ima minutažu i povjerenje Hollinsa ko da ima 10-ak sezona u NBA iza sebe, da Mirza ovako nešto uradi i radi nakon druge tekme bi na tribinama završio.bluesaa je napisao/la:igrac manje u oba pravca igre, odbrana katastrofalna, kretnje u napadu za nepovjerovat.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
pa ljudi covjek je tek stigo u nba.prvo se treba navikanti na atmosferu,pa onda da trci po nba parketu.kad se to prvo navikne
Dobro fali sad 6 igraca DW, JJ, KG, Brook, Jack i AK uz Mirzu, Bogdana, Instalatera i Andersona to je odprilike ekipa od 10 igraca koja ce se rotirati u regularnim utakmicama, ovaj Karasev, Teague i jos jedan ce da popune samo broj od 13 igraca u rosteru ostali ce dobiti papire 
Daj Bože da bude tako svi mi bi iskreno voljeli, pogotovo za MT, a može i za Bojana veća minutaža u skladu sa boljom igrom.bluesaa je napisao/la:zato ce u sezoni bogdanovic imat prosjek od 3 i po minute, a mirza solidnih 20ak bez obzira na partije koje bude pruzao
al s ovom klupom ne vidim neki znacajan domet bruklina. al bitno je da mirza trpa i radi svoje
Što se tiče klupe pola će ovih otpasti, a dovesti će oni još 1-2 dobrog igrača moraju preslabi su fkt imaju lovu, imaju šta trejdati jer ovako gledano klupa je za plakanja
Mirzaa idemo u nastavku +20
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ja stvarno ne znam na osnovu cega Plamli zarađuje pare, za sta je on konkretno placen
pa ovo je neviđeni panj, ogranicen ko balkon, glup....
Plamli je utvara
da malo vise koristi mozak, a ne pokusava sve na silu(koja mu nije jaca strana) bilo bi nesto od njega.RealnoGledano je napisao/la:ja stvarno ne znam na osnovu cega Plamli zarađuje pare, za sta je on konkretno placen
mirza opet na terenu, jedan promasaj sa poludistance, idemo bar na 20 sine bosanski.
Mrs **** vam plamli mater...samo na njega akcije..okurazio se pravo..majki mu ga ustekam
Odličan Mirza, jedan od rijetkih koji je nešto pokazao na ovoj utakmici.
To je to 15 poena 7 skokova i 1 asistencija za 23.30 min sut 5/10 3/6 za tri poena 
Dobro je ovo
Dobro je ovo
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
u ovoj utakmici smo mogli vidjeti koliko je ko dobar i kakve kvalitete ima.Nas Mirza na prvom mjestu,onda Bogdanovic i to za najmanje 2 razreda slabiji.(TRENUTNO).A ovi drugi najbolje da odu iz NBA ,i da ne sramote ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.