Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
ne vrijedi se s tobom raspravljati.
ono što je nedžad fazlija u streljaštvu to je sloboda u nogometu
goveđigulašmajka
Ako ti je sponzor HDZ a u Upravi vlasnici kladionica,ako ti se igraci samo fiktivno vode da su prijavljeni poreskoj upravi a Savez zmiri jer je glavni covjek u njemu koji vedri i oblaci,cestitamo i hvala na velicini.rigotina je napisao/la:ako sve bude išlo kako treba mali klub koji služi za pranje para odlazi u povijest/istoriju na kraju ove sezone. dosta vas je viseMancini je napisao/la:Dugoročno bi bilo najbolje da ne nepišeš gluposti više.rigotina je napisao/la:dugorocno je najbolje da se ne vraćaju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada pricas o RSD Sloboda ustani. Tvoj klub moze imati neke trofeje ali nikada nije sacuvao dostojanstvo i moralne norme i zato je Sloboda gromada za tu nakaradu.rigotina je napisao/la:ne vrijedi se s tobom raspravljati.
Nemoj biti optimistican i samopouzdan u tome, napast ce te neko ovdje kojih ne voli citati takve postove, kao i sto su uradili samnom.fedeltafrotta je napisao/la:Željezničar, Sarajevo, Široki, Zrinjski, Sloboda + Mladost DK, Radnik, Čelik (ako se trzne), imamo potencijala za kvalitetne i organizovane klubove, ne treba nam puno
- tuzlak1987
- Kontakt:
@BSBosna dobar ti je post bio, Borcu i Velezu i jeste mjesto u PL..
Ima tu jos ovih ''manjih'' klubova, kao npr onaj MetalNJesto iz Jajca...A cuo sam i da ona Krupa dobro radi ( mozda Vultures zna vise o njima)..fedeltafrotta je napisao/la:Željezničar, Sarajevo, Široki, Zrinjski, Sloboda + Mladost DK, Radnik, Čelik (ako se trzne), imamo potencijala za kvalitetne i organizovane klubove, ne treba nam puno
E jedino mi nije jasno sto ce zeljo i celik medju gore nabrojanim
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Hvala druze, dobro je nekad i vidjeti ljudi koji su malo vise optimisticni za buducnosti nego ostalih od kojih ima previse sto spadaju u tu kategoriju.tuzlak1987 je napisao/la:@BSBosna dobar ti je post bio, Borcu i Velezu i jeste mjesto u PL..
Borac i Velez nisu trenutno u dobrom, zdravom situaciju, ali sa neke promjene i finansijski pomoc (kao sto Borac dobiva pomalo od Dodika u zadnje vrijeme, ali im vise treba nego toga) onda mogu nesta napraviti i vratiti se na dobrom putu ali teska da se nesta tako desi nekad blizu. Ali oni ostali koji sam spomenuo imaju dobre usluge da napravu dobar dugorocan buducnost za sami sebe i za bh. klupski nogomet.
FaraonTM je napisao/la:Lupus, Mancini, Mokroguz i ostala raja

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ako sve bude išlo kako treba mali klub koji služi za pranje para odlazi u povijest/istoriju na kraju ove sezone. dosta vas je vise[/quote]
Ako ti je sponzor HDZ a u Upravi vlasnici kladionica,ako ti se igraci samo fiktivno vode da su prijavljeni poreskoj upravi a Savez zmiri jer je glavni covjek u njemu koji vedri i oblaci,cestitamo i hvala na velicini.
[/quote]
E neka si mu objasnio neke stvari.
Ako ti je sponzor HDZ a u Upravi vlasnici kladionica,ako ti se igraci samo fiktivno vode da su prijavljeni poreskoj upravi a Savez zmiri jer je glavni covjek u njemu koji vedri i oblaci,cestitamo i hvala na velicini.
E neka si mu objasnio neke stvari.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- PitarBordo
- Kontakt:
Vid Vucova što uletiše čoporativno na temu...
#WolfPack
Nego je l' ima neki projekat te istočne tribine koja se gradi u tz? Onaj render Tušnja kad pogledam, nešto mi nikako nije moguće da ona tribina košta "samo" 900.000 KM?
Nego je l' ima neki projekat te istočne tribine koja se gradi u tz? Onaj render Tušnja kad pogledam, nešto mi nikako nije moguće da ona tribina košta "samo" 900.000 KM?
Samo Saraj'vo.
Ne kosta 900k, od tih para 700k ce se koristiti da se zapocne istok a ostatak ce nastaviti investitori a 200k za sminkanje sjevera i zapada.PitarBordo je napisao/la:Vid Vucova što uletiše čoporativno na temu...#WolfPack
Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
Postoji li informacija koliko je koštala sjeverna tribina do ovog trenutka?pinoglavi je napisao/la:Ne kosta 900k, od tih para 700k ce se koristiti da se zapocne istok a ostatak ce nastaviti investitori a 200k za sminkanje sjevera i zapada.PitarBordo je napisao/la:Vid Vucova što uletiše čoporativno na temu...#WolfPack
Samo Saraj'vo.
Aktivniji Slobodasi to znaju, tj spominjale su se cifre, meni se cini preko 2 miliona marona.PitarBordo je napisao/la:Postoji li informacija koliko je koštala sjeverna tribina do ovog trenutka?pinoglavi je napisao/la:Ne kosta 900k, od tih para 700k ce se koristiti da se zapocne istok a ostatak ce nastaviti investitori a 200k za sminkanje sjevera i zapada.PitarBordo je napisao/la:Vid Vucova što uletiše čoporativno na temu...#WolfPack
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Probisvjet
- Kontakt:
Sjeverna oko 3-4 m a istocna bi trebala da kosta oko 7m.PitarBordo je napisao/la:Postoji li informacija koliko je koštala sjeverna tribina do ovog trenutka?pinoglavi je napisao/la:Ne kosta 900k, od tih para 700k ce se koristiti da se zapocne istok a ostatak ce nastaviti investitori a 200k za sminkanje sjevera i zapada.PitarBordo je napisao/la:Vid Vucova što uletiše čoporativno na temu...#WolfPack
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dajte neku sliku kako bi to trebalo izgledati kad bude gotovo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Dajte neku sliku kako bi to trebalo izgledati kad bude gotovo.

- PitarBordo
- Kontakt:
Znači istok je fizički odvojen od sjevera? Koliko će se ustvari držati ovog projekta? Tj. da li je ovo idejno rješenje ili konačni render?
Samo Saraj'vo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa zar ne vidis da je sastavljen. Lijevo je istok. Sve se radi kako je u projektu. Ni za sjever nije odstupalo.PitarBordo je napisao/la:Znači istok je fizički odvojen od sjevera? Koliko će se ustvari držati ovog projekta? Tj. da li je ovo idejno rješenje ili konačni render?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pretpostavio sam da je sjever ova "gornja". Znači zapad i jug su fizički odvojeni. Vjerujem da se radi kako je u projekta, samo sam pitao da li je ovo konačni render istog.Probisvjet je napisao/la:Pa zar ne vidis da je sastavljen. Lijevo je istok. Sve se radi kako je u projektu. Ni za sjever nije odstupalo.PitarBordo je napisao/la:Znači istok je fizički odvojen od sjevera? Koliko će se ustvari držati ovog projekta? Tj. da li je ovo idejno rješenje ili konačni render?
Samo Saraj'vo.
Ekstra je ovo ako ga ovako urade, i u nekom normalnom roku. Mozda je ovaj dodatni sprat na istocnoj i zapadnoj tribini nepotreban, al ok.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.