FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma imat cemo mi zemlja golmane, odbranu i napad, ali me brine prenos lopte do napadaca..u vezni red smo fakticki doveli samo Husica (Jahu ne racunam za ozbiljno jos uvijek) , sto po meni nije dovoljno za taj dio terena..sa organizacijom igre smo se najvise mucili i u prvom dijelu sezone, sad vidjet cemo u pripremnim kako ce to ici sa Cirom..
da je dosao Stana eh to bi vec bilo nesto...Omic, Husic, Stana, Kapic, J.Mujkic i Jusufbasic -ZEMLJA ekipa prema naprijed...ovako cekamo Sacirija da proigra, a koji je ovaj malac Dino Ferizovic? krilo cini mi se ?
a ako je Ahmedov igrac i dalje onda mu je vjerovatno nasao neki drugi angazman jer ga nije spominjao uopce.
da je dosao Stana eh to bi vec bilo nesto...Omic, Husic, Stana, Kapic, J.Mujkic i Jusufbasic -ZEMLJA ekipa prema naprijed...ovako cekamo Sacirija da proigra, a koji je ovaj malac Dino Ferizovic? krilo cini mi se ?
a ako je Ahmedov igrac i dalje onda mu je vjerovatno nasao neki drugi angazman jer ga nije spominjao uopce.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Kapic, Kuduz, Husic, pa i Huseinbasic, a evi sad izgleda i Jusufbasic su dovedeni zahvaljujuci Husari. Budi zahvalan to su ti najveca pojacanja, bez dezinformacijaTzBulevar87 je napisao/la:Samo debeeelooo bez to "Husara". Zna se ko je zaslužan za sve ovo, a i ne radi ni Husara za dlake.Benjo_AFC86 je napisao/la:Claus je napisao/la:Još Jusufbašić i ja prezadovoljan obavljenim poslom. Igrače koji ne budu zadovoljili slati na posudbe ili raskidati ugovore i završen posao. Mislim da imamo previše igrača, broj ne bi trebao prelaziti 24-25 imena.
Ma to je skoro pa gotova stvar, Husara zavrsava sa njim jos detalji neki ostali. To ce biti extra pojjacanje
Husara i Azmir k'o Tan u Sarajevu
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Zna se ko odvaja svoje slobodno vrijeme, dobru volju i sve ostalo za FK Slobodu
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
Vi malog al igra!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma imat cemo mi zemlja golmane, odbranu i napad, ali me brine prenos lopte do napadaca..u vezni red smo fakticki doveli samo Husica (Jahu ne racunam za ozbiljno jos uvijek) , sto po meni nije dovoljno za taj dio terena..sa organizacijom igre smo se najvise mucili i u prvom dijelu sezone, sad vidjet cemo u pripremnim kako ce to ici sa Cirom..
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Taj mali jučer blago rečeno - GUBI SE!!! Igrao na sredini jučer, odma do Jahe i po onom što se vidilo tanak je skroz, nema od njega ništa...
Vezni red jučer u prvom timu: Efendić, Husić, Musić i Oma kao zadnji vezni. Super je to meni izgledalo
Mislim da ni od Šaćirija nema ništa.
Vezni red jučer u prvom timu: Efendić, Husić, Musić i Oma kao zadnji vezni. Super je to meni izgledalo
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko zna, treba ga ostaviti malo da se prilagodi. Mlad je. Vidjece Ciro ima li materijala u njemu.TzBulevar87 je napisao/la:Taj mali jučer blago rečeno - GUBI SE!!! Igrao na sredini jučer, odma do Jahe i po onom što se vidilo tanak je skroz, nema od njega ništa...
Vezni red jučer u prvom timu: Efendić, Husić, Musić i Oma kao zadnji vezni. Super je to meni izgledalo![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVOTzBulevar87 je napisao/la:Ako iko zna - zna @staragarda.Probisvjet je napisao/la:Kada si kod Smjila, zna li neko gdje je sada?Zodiac je napisao/la:Posjeta Smajliju.
On je bio u dobrim odnosima sa njim...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la: strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVO
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:staragarda je napisao/la: strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVO
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Ako iko zna - zna @staragarda.Kada si kod Smjila, zna li neko gdje je sada?
strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVO
i ti haman samo na wc šolji dobijes inspiraciju da pricas o Smajlu
Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 27 jan 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:staragarda je napisao/la: strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVO
prejako je opisoa svog druga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
osvrnuo bih se na jos jedan bitan segment strategovog bitisanja na Tusnju...vecini obicnih smrtnika je proslo neopazeno novo trendovsko i dzetsetersko oblacenje cipela na trenerku ovog fudbalskog maga...ali nama,zaljubljenicima crveno crne boje i bolesnicima Tusnja nikad nece biti dosanjan san da saznamo kako bi to izgledalo u ovim zimskim danima...gojzerice i trenerka
BLAZEVICU MARS IZ SVETINJE

BLAZEVICU MARS IZ SVETINJE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Izgleda da smo svima postali trn u oku
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Ethel je napisao/la:
Izgleda da smo svima postali trn u okuCuj Ciro zaprijetio odlaskom
Veću budalaštinju nisam pročito
Volio bi naći JEDNOG trenera koji je ljut na predsjednika što mu dovodi POJAČANJA
TUGA JAD I ČEMER od novina
Pobjeda je bolja od orgazma!
Volim ja što pišu ovako, jer mogu samo pisati i ništa više. Sloboda se vraća na puteve stare slaveGorki je napisao/la:Ethel je napisao/la:
Veću budalaštinju nisam pročito![]()
Volio bi naći JEDNOG trenera koji je ljut na predsjednika što mu dovodi POJAČANJA![]()
TUGA JAD I ČEMER od novina
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rekao je mozda jednom prije sedmicu dana da nije zadovoljan ekipom i da trazi da mu se dovedu pojacanja..Ne znam sad odakle im ovo
Samo neka nas reklamiraju 
Dobre informacije imaju mozete lupati kolko hocete ali nazalost to je istina ciro je prije tri dana bio na odlasku iz tuzle , imali smo mnogo srece sto nije otisao ...Ethel je napisao/la:
Htio je kazem ti dobro je nije idemo dalje u Premier liguGorki je napisao/la:Ćiro da je htio otići otišao bih
valja prodat novine. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.