FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jan 2014, 20:43

ma imat cemo mi zemlja golmane, odbranu i napad, ali me brine prenos lopte do napadaca..u vezni red smo fakticki doveli samo Husica (Jahu ne racunam za ozbiljno jos uvijek) , sto po meni nije dovoljno za taj dio terena..sa organizacijom igre smo se najvise mucili i u prvom dijelu sezone, sad vidjet cemo u pripremnim kako ce to ici sa Cirom..

da je dosao Stana eh to bi vec bilo nesto...Omic, Husic, Stana, Kapic, J.Mujkic i Jusufbasic -ZEMLJA ekipa prema naprijed...ovako cekamo Sacirija da proigra, a koji je ovaj malac Dino Ferizovic? krilo cini mi se ?

a ako je Ahmedov igrac i dalje onda mu je vjerovatno nasao neki drugi angazman jer ga nije spominjao uopce.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jan 2014, 20:53

TzBulevar87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Claus je napisao/la:Još Jusufbašić i ja prezadovoljan obavljenim poslom. Igrače koji ne budu zadovoljili slati na posudbe ili raskidati ugovore i završen posao. Mislim da imamo previše igrača, broj ne bi trebao prelaziti 24-25 imena.

Ma to je skoro pa gotova stvar, Husara zavrsava sa njim jos detalji neki ostali. To ce biti extra pojjacanje :D

Husara i Azmir k'o Tan u Sarajevu :mrgreen:

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Samo debeeelooo bez to "Husara". Zna se ko je zaslužan za sve ovo, a i ne radi ni Husara za dlake. :)
Zna se ko odvaja svoje slobodno vrijeme, dobru volju i sve ostalo za FK Slobodu ;)
Kapic, Kuduz, Husic, pa i Huseinbasic, a evi sad izgleda i Jusufbasic su dovedeni zahvaljujuci Husari. Budi zahvalan to su ti najveca pojacanja, bez dezinformacija :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 20:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma imat cemo mi zemlja golmane, odbranu i napad, ali me brine prenos lopte do napadaca..u vezni red smo fakticki doveli samo Husica (Jahu ne racunam za ozbiljno jos uvijek) , sto po meni nije dovoljno za taj dio terena..sa organizacijom igre smo se najvise mucili i u prvom dijelu sezone, sad vidjet cemo u pripremnim kako ce to ici sa Cirom..

da je dosao Stana eh to bi vec bilo nesto...Omic, Husic, Stana, Kapic, J.Mujkic i Jusufbasic -ZEMLJA ekipa prema naprijed...ovako cekamo Sacirija da proigra, a koji je ovaj malac Dino Ferizovic? krilo cini mi se ?

a ako je Ahmedov igrac i dalje onda mu je vjerovatno nasao neki drugi angazman jer ga nije spominjao uopce.
Vi malog al igra!
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jan 2014, 21:00

Taj mali jučer blago rečeno - GUBI SE!!! Igrao na sredini jučer, odma do Jahe i po onom što se vidilo tanak je skroz, nema od njega ništa...
Vezni red jučer u prvom timu: Efendić, Husić, Musić i Oma kao zadnji vezni. Super je to meni izgledalo :)
Mislim da ni od Šaćirija nema ništa.
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 21:25

TzBulevar87 je napisao/la:Taj mali jučer blago rečeno - GUBI SE!!! Igrao na sredini jučer, odma do Jahe i po onom što se vidilo tanak je skroz, nema od njega ništa...
Vezni red jučer u prvom timu: Efendić, Husić, Musić i Oma kao zadnji vezni. Super je to meni izgledalo :)
Mislim da ni od Šaćirija nema ništa.
Ko zna, treba ga ostaviti malo da se prilagodi. Mlad je. Vidjece Ciro ima li materijala u njemu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jan 2014, 21:32

TzBulevar87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Posjeta Smajliju :mrgreen: .
Kada si kod Smjila, zna li neko gdje je sada?
Ako iko zna - zna @staragarda. :mrgreen: On je bio u dobrim odnosima sa njim... :mrgreen:
strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVO :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 jan 2014, 21:35

staragarda je napisao/la: strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVO :D

:lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 21:42

Gorki je napisao/la:
staragarda je napisao/la: strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVO :D

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 27 jan 2014, 21:53

Kada si kod Smjila, zna li neko gdje je sada?
Ako iko zna - zna @staragarda. :mrgreen: On je bio u dobrim odnosima sa njim... :mrgreen:[/quote]
strateg nad stratezima mirno seta po banovickim parkovima duboko zamisljen,zagledan u nebo i plavetnilo ali u dusi sretan,spokojan i smiren zbog znanja koje je prenjeo Blazevicu i igracima....poslije njega niti ce Sloboda biti ista niti ce se igrati isti fudbal...covjek je jednostavno bezvremen i fudbalski teoreticar koji je podigao ljestvicu vise kada je u pitanju pikanje bubamare i postavke na terenu...sta rec na kraju a opisat ovog nesvacenog genija..jednostavno...DRVO :D[/quote]

i ti haman samo na wc šolji dobijes inspiraciju da pricas o Smajlu :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 27 jan 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jan 2014, 21:54

Gorki je napisao/la:

prejako je opisoa svog druga :)..,svaka cast oplako sam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jan 2014, 22:06

osvrnuo bih se na jos jedan bitan segment strategovog bitisanja na Tusnju...vecini obicnih smrtnika je proslo neopazeno novo trendovsko i dzetsetersko oblacenje cipela na trenerku ovog fudbalskog maga...ali nama,zaljubljenicima crveno crne boje i bolesnicima Tusnja nikad nece biti dosanjan san da saznamo kako bi to izgledalo u ovim zimskim danima...gojzerice i trenerka :( :(
BLAZEVICU MARS IZ SVETINJE :twisted: :twisted:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 27 jan 2014, 22:47

slika

Izgleda da smo svima postali trn u oku 8-) Cuj Ciro zaprijetio odlaskom :lol:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 jan 2014, 22:58

Ethel je napisao/la:

Veću budalaštinju nisam pročito :lol:

Volio bi naći JEDNOG trenera koji je ljut na predsjednika što mu dovodi POJAČANJA :lol:

TUGA JAD I ČEMER od novina :!:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 27 jan 2014, 23:00

Gorki je napisao/la:
Ethel je napisao/la:

Veću budalaštinju nisam pročito :lol:

Volio bi naći JEDNOG trenera koji je ljut na predsjednika što mu dovodi POJAČANJA :lol:

TUGA JAD I ČEMER od novina :!:
Volim ja što pišu ovako, jer mogu samo pisati i ništa više. Sloboda se vraća na puteve stare slave 8-)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2014, 23:02

Rekao je mozda jednom prije sedmicu dana da nije zadovoljan ekipom i da trazi da mu se dovedu pojacanja..Ne znam sad odakle im ovo

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2014, 23:03

Samo neka nas reklamiraju 8-)

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 27 jan 2014, 23:04

Ethel je napisao/la:slika

Dobre informacije imaju mozete lupati kolko hocete ali nazalost to je istina ciro je prije tri dana bio na odlasku iz tuzle , imali smo mnogo srece sto nije otisao ...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 jan 2014, 23:09

Ćiro da je htio otići otišao bih ;)

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 27 jan 2014, 23:10

Gorki je napisao/la:Ćiro da je htio otići otišao bih ;)
Htio je kazem ti dobro je nije idemo dalje u Premier ligu :D

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 27 jan 2014, 23:11

valja prodat novine. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.