FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stevanović ni na igrici ne moze bez zutog hahahhaah 

e ovo je realan patch
Naprijed je samo takva grafika očekuje se povratak nekih igrača još
Brko iz druge galaksije!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba pokusati pisati klubu da otvori jug za ove prijateljske. Da li su na snazi jos neka naredjenja u vidu masovnijeg okupljanja?
Valjalo bi se skupiti na jugu i malo cirkuzati, bude uvijek dobrih zajebancija.
Valjalo bi se skupiti na jugu i malo cirkuzati, bude uvijek dobrih zajebancija.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nek se za svaki slucaj dodatnu tribinu, sjever ili sta god. Tako cemo moci fino se raspodijeliti da nema ko sta reci od nadleznih. Mada, mislim da ce biti bruku raje. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jedan navijac na svaku 3.stolicu na jugu i ozezi. Trebalo bi i Grbavicu otpjevati, show bi nastao.
-
tatastrumf
- Kontakt:
Narod protestvuje zbog imama na Carsiji, antifasisti se okupljaju zbog odrzavanja mise, Hadzikadic okupi nekoliko hiljada ljudi na setnji....
Ne vidim razlog da nasi puste sve 4 tribine i stave cijenu karte 5 maraka.
Ko god nema masku ne moze uci na stadion, nas par hiljada rasporediti po tribinama i da gledamo naseg Zelju.
Mi se pozeljeli utakmica, a klub moze i zaraditi.
Ovo treba obavezno organizovati, jer to moze biti i neka vodilja za novu sezonu sa navijacima na stadionima. Neka puste 20-30% kapaciteta stadiona i mi cemo biti prezadovoljni.
Ne vidim razlog da nasi puste sve 4 tribine i stave cijenu karte 5 maraka.
Ko god nema masku ne moze uci na stadion, nas par hiljada rasporediti po tribinama i da gledamo naseg Zelju.
Mi se pozeljeli utakmica, a klub moze i zaraditi.
Ovo treba obavezno organizovati, jer to moze biti i neka vodilja za novu sezonu sa navijacima na stadionima. Neka puste 20-30% kapaciteta stadiona i mi cemo biti prezadovoljni.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma mislim da su zato i izabrali da bude sve na Grbavici da bi mogli navijaci uci i gledati nakon ovoliko vremena.
Nije beze ovo sto je sve na Grbavici.
Nije beze ovo sto je sve na Grbavici.
Kad stignu pojačanja na kraju sezone bacit cu koju slikicu jos
Al navijanje je TOP
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 17 jun 2020, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
Brko iz druge galaksije!
Kao da gledam da ovi kojekavi krizni stabovi, strcnjaci nece dozvoliti publiku.
Mjau !
Nece biti 11k pa da brane nesto. Kad su sva ona okupljanja mogla moze i ove gdje se moze fino napraviti. Masku staviti i polako.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sta mislis o nekoj simbolicnoj cijeni karata za npr paket prijateljskih utakmica, ima li smisla to uraditi i je li previse traziti od navijaca da se naplati neka simbolicna cijena za te prijateljske?
Ako ne dozvole
Onda prodaji karte za svaku utakmicu kao da ce i biti publika tako prvo pomazemo klub a svako ko istinski voli Želju će dati 3-5-10-20 km ne znam koja je cijena karata ha ja
Brko iz druge galaksije!
-
tatastrumf
- Kontakt:
Ovo moze biti dobar modus za nastavak prvenstva. Prilikom ovakvih utakmica klub nema nikakvog troska. Ko god nema maske ne moze uci na stadion i kraj price. Opet kazem kada mogu raditi dudlaone, trzni centri, gradski prevoz i kada se mogu organizovati protesti, zasto ne gurati inicijativu da se i navijaci vrate na utakmice. Neka im ove prijateljske budu kao test za takve stvari kako bismo sezonu docekali na tribinama na nasoj Grbavici
Neka naprave fin raspored na tribinama i neka puste 4500 sjedecih mjesta svaku utakmicu.
U nasoj Dolini to je sasvim solidna posjeta a i klub ce zaraditi kakve takve novce
Neka naprave fin raspored na tribinama i neka puste 4500 sjedecih mjesta svaku utakmicu.
U nasoj Dolini to je sasvim solidna posjeta a i klub ce zaraditi kakve takve novce
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja sam, uzimajuci sebi za pravo da predstavljam misljenje forumske zajednice, napisao zahtjev klubu sa navedenim prijedlozima o otvaranju tribina za prijateljske tekme uz pojacane mjere sigurnosti te eventualnom kupovinom karata za ove prijateljske. Kada i ako dobijem odgovor, ovdje cu ga postaviti.
Bravo za ideje. Otvoriti 2 tribine jug i istok, ulaz 5 KM.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:49Ja sam, uzimajuci sebi za pravo da predstavljam misljenje forumske zajednice, napisao zahtjev klubu sa navedenim prijedlozima o otvaranju tribina za prijateljske tekme uz pojacane mjere sigurnosti te eventualnom kupovinom karata za ove prijateljske. Kada i ako dobijem odgovor, ovdje cu ga postaviti.
I BAŠ JE DOBRO VIDJETI TE OPET !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Prijedlog ce biti stavljen pred sekretara i upravu, tako da ce klub u saradnji sa upravom i mozda organima vlasti razmotriti ovu opciju.
To ti odgovorili?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:56Prijedlog ce biti stavljen pred sekretara i upravu, tako da ce klub u saradnji sa upravom i mozda organima vlasti razmotriti ovu opciju.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Da, ne zvanicno klub vec marketing i pravna sluzba, privatno.LjoZee je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:57To ti odgovorili?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:56Prijedlog ce biti stavljen pred sekretara i upravu, tako da ce klub u saradnji sa upravom i mozda organima vlasti razmotriti ovu opciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.