Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 23 jun 2014, 16:17

drummer je napisao/la:
komax je napisao/la:Safet je u dilu sa kladionicarskom mafijom, za Nigeriju se odavno prica da takodjer ima taj dil, a i Spaha mi je sumniv, tako da je tu svasta moguce
Odmah sam izrazio sumnju u prodaju utakmice,nisam promijenio misljenje.
Jednostavno nema drugog objasnjenja zasto je sve ucinjeno da se Nigeriji namjesti sve ono sto joj odgovara.
Da Susic nije dokazani retard, to bi bilo najlogicnije objasnjenje...ovako, sve je moguce!
Neponovljiv je :crazy:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 jun 2014, 16:17

RockyMaivia je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:

Jarane sv si ti dobro potrefijo. Susic je po mom misljenju poludio izvesti onakav sastav, koliko god on mislio odma napasti i rjesiti utakmicu moro je znati na ono neide - totalno je puko sa postavom. Nije se dala ni prepoznati taktika koju smo u predhodne 3 tekme imali, igrali smo totalo desorjentisano a to je krivica trenera i postave. Nema se tu sta Susic braniti nekim izjavama da su igraci zakazali, jesu oni bili skroz losi, ali i kad oni imaju los dan sa dobrom taktikom moze se do pobjede. Fatalna kombinacija loseg pristupa igri i lose taktike za koju mora trener odgovarati.

Susicu bi bilo sad najpametnije da sam ode i prepusti mjesto nekom drugom.
Druze,pratim fudbal oko 25 godina i nikad nisam vidio da netko igra bez lijevog beka.Cak sam i trenirao fudbal i nikad,cak i u onim seljackim ligama nije vidjeno igranje bez lijevog beka.Susicu hvala za sve,ali mislim da mu je dosao kraj.
Evo vec pisu da ide nakon SP. Sve sto je dosad dobro uradio usro je u ovoj tekmi, nemogu da vjerujem da je lik tako puko. Ljevog beka mu je Lulic glumio, ali nemoze Lula i naprjed i nazad (a Mikse mu nije pomago), nit je Lula defenzivno tako jak (nema te kvalitete). Defakto se moze reci da je igro bez beka. Ma u sustini taktika ko ****, totalno glupo, nevino, konda ce Nigerijanci sami spustiti gace i reci de nas naguzite. Nemogu da vjerujem kako amaterski je ovo odradjeno, hvala bogu pa ide....to (i novi trener) ce valjda dovesti opet malo mira u i oko repke

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2014, 16:22

drummer je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... ct-expires i ode nam safetaga, pa to bože dragi
E jos da se potvrdi,prva dobra vijest.Vec mi je malo lakse.
Daj boze da je ovo istina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2014, 16:22

@Calcio

Nakon što sam se malo smirio nakon poraza mogu reći da si djelomično i u pravu.

Trener je glavni krivac, tu nema dvojbe. Taktika je totalno promašena i to je bio jedan veliki faktor za poraz naših momaka.

Prvo poluvrijeme smo odigrali solidno ali u drugom smo drastično pali. Ruku na srce, pojedinci su izgledali totalno nezainteresirani, borbenost kod pojedinaca je nedostajala i neću da nabrajam imena jer će biti da pljujem po svakome. Tačno se vidjelo da se nekima i nije igralo. Moguće da im je zaista i bilo teško igrati po teškom vremenskim uvjetima ali i naš protivnik je igrao po istim.

Tačno su kolege istakli da nikome ne treba veća motivacija od Svjetskog prvenstva. Nekim igračima je sami grb reprezentacije na lijevoj strani dovoljna motivacija da ginu u prijateljskim utakmicama a ono što su igrali pojedinci nije na nivou ovog prvenstva.

Uglavnom, kada se pobjeđuje igrači su najbolji, kada se gubi kriv je trener, bilo i biće (Trappatoni je to najbolje objasnio, potpuno je u pravu kada kaže da je jedan trener idiot jer njegovi igrači neće da igraju na pravi način).

Odlazi Pape, hvala ti za plasman, sretno u nastavku trenerske karijere.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jun 2014, 16:23

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la: Sve taktike padaju u vodu kada nema zalaganja kod kljucnih igraca. Spahic je igrao pi*kasto i prelazili su ga kao amatera, iz takve situacije smo i primili gol. Uz boljeg i zainteresovanijeg igraca umjesto njega bi izgledali puno, puno bolje. Kao prvo ne bismo primili takav jeftin gol koji nas je presjekao.
Greska Calcio, mi ne bismo primili gol da smo imali lijevog beka.

Al tvoj selektor je odlucio iznenadit citav fudbalski svijet i poslat na teren ekipu bez lijevog beka, nesto dosad nevidjeno u historiji SP, a mozda i u historiji fudbala.

Evo Lulicev heat map protiv Nigerije, za one koji kazu da smo igrali bez lijevog beka.
slika

A evo Spahicev heat map protiv Nigerije, za one koji kazu da je igrao na dvije pozicije

slika

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2014, 16:24

Calcio sinko nauci prvo citati heatmaps pa cemo dalje. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 23 jun 2014, 16:26

MaksuzBaksuz je napisao/la: Evo vec pisu da ide nakon SP. Sve sto je dosad dobro uradio usro je u ovoj tekmi, nemogu da vjerujem da je lik tako puko. Ljevog beka mu je Lulic glumio, ali nemoze Lula i naprjed i nazad (a Mikse mu nije pomago), nit je Lula defenzivno tako jak (nema te kvalitete). Defakto se moze reci da je igro bez beka. Ma u sustini taktika ko ****, totalno glupo, nevino, konda ce Nigerijanci sami spustiti gace i reci de nas naguzite. Nemogu da vjerujem kako amaterski je ovo odradjeno, hvala bogu pa ide....to (i novi trener) ce valjda dovesti opet malo mira u i oko repke
Ne moze nijedan igrac na svijetu odigrati tri pozicije,kao sto je to pokusao Lulic.A Safet,ocekivana situacija.Ocekujem Vahu za novog selektora.
Zadnja izmjena: RockyMaivia, dana/u 23 jun 2014, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
StarMo nije skutorija...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 16:26

Principatus je napisao/la:
drummer je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... ct-expires i ode nam safetaga, pa to bože dragi
Boze najveca ti hvala, ne postoji gori. Svaki naredni selektor je blagoslov. :bih:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 16:28

Sta ce meni heatmap kad sam gledao utakmicu. Autoput na lijevoj strani, pa to je i Sasa Matic uvidio.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 16:28

Principatus je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Dali je tebi jasno kako se u BiH bira novi selektor ?? Prije nego se Pape nogira treba naci adekvatnu zamjenu koja svima odgovara i dogovorit se sa njim. TEK onda Papetu dat nogu nikako prije. Ako to ne bude tako zavrsit cemo sa 5x gorom ublehom od njega. Koja vjerovatno opet nece pozivati najkvalitetnije igrace. Dali je to vama pojedincima jasno ?? Nije ti to Njemacka buraz.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jun 2014, 16:28

Principatus je napisao/la:Calcio sinko nauci prvo citati heatmaps pa cemo dalje. :lol:
Eto ti ces mi objasniti. :kafa:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 16:31

Ajaks,ne ide tako.Prvo se da otkaz selektoru pa se trazi novi.
To ce ti se desiti sad,vec se desilo samo nije objavljeno.
Ustvari,njemu ne treba davati otkaz,samo treba reci da ugovor s njim nece biti produzen i dat mu platu za 6 mjesec.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 jun 2014, 16:34

Dosta je i bilo , dovidenja i prijatno.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 16:36

Neka nije nemoj molim te ovo prizeljkivati, znamo da nismo Njemacka. Srbin koji je cak bio sumnjicen od nas da ne voli BIH vodi rukometase herojski. Neka bude Srbin, Hrvat,Afrikanac samo nek ne bude glup. Jer ako je glup i nepredvidljiv nema pomoci.Onaj koji ne nauci od Slovacke i Egipta pa iste greske ponovi na najvecoj utakmici u povjesti nema sta traziti vise. Nema nade za tog covjeka. U kakvom sam stanju sada radije bi Mihajlovica na klupi gledao nego Susica.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 16:36

drummer je napisao/la:Ajaks,ne ide tako.Prvo se da otkaz selektoru pa se trazi novi.
Znas ti da sam ja uvjek kritikovao Papeta. Ovih par kretena me je cak i kritikovalo kao i tebe. Ali isto tako Pape kakav god bio ipak ima neko iskustvo. Otkrio je taj 4-5-1 koji ce i dalje vjerovatno forsirati. Otkrili su mu drugi nove igrace i talente i opet ce tako biti. A nema ni BiH 50 talenata zar ne. Kakav god on bio bolji je od Borceta ili Jagodica 100%. Jednostavno iako nas je skoro unistio. Jednostavno ne zelim da vjerujem da nije iz ove utakmice izvukao neke stvari. I da vise NIKAD nece odigrati na taj nacin u buducnosti.
Bajevic je nesto sasvim drugo. Ali samo on i niko drugi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 23 jun 2014, 16:39

Ja sam ipak zaključio nakon svega da je BH reprezentaciju u utakmici protiv Nigerije bila jako propusna po lijevoj strani, odakle su jedino i prijetili i odakle je i pao gol.

Šta vi mislite jesam li upravu?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 16:40

Ajax je napisao/la:
drummer je napisao/la:Ajaks,ne ide tako.Prvo se da otkaz selektoru pa se trazi novi.
Znas ti da sam ja uvjek kritikovao Papeta. Ovih par kretena me je cak i kritikovalo kao i tebe. Ali isto tako Pape kakav god bio ipak ima neko iskustvo. Otkrio je taj 4-5-1 koji ce i dalje vjerovatno forsirati. Otkrili su mu drugi nove igrace i talente i opet ce tako biti. A nema ni BiH 50 talenata zar ne. Kakav god on bio bolji je od Borceta ili Jagodica 100%. Jednostavno iako nas je skoro unistio. Jednostavno ne zelim da vjerujem da nije iz ove utakmice izvukao neke stvari. I da vise NIKAD nece odigrati na taj nacin u buducnosti.
Nema on vise nista,on je BIVSI i oko toga kompromisa nema.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 jun 2014, 16:41

dubrovnik je napisao/la:Neka nije nemoj molim te ovo prizeljkivati, znamo da nismo Njemacka. Srbin koji je cak bio sumnjicen od nas da ne voli BIH vodi rukometase herojski. Neka bude Srbin, Hrvat,Afrikanac samo nek ne bude glup. Jer ako je glup i nepredvidljiv nema pomoci.Onaj koji ne nauci od Slovacke i Egipta pa iste greske ponovi na najvecoj utakmici u povjesti nema sta traziti vise. Nema nade za tog covjeka. U kakvom sam stanju sada radije bi Mihajlovica na klupi gledao nego Susica.
Barem Mihajlovic nebi ovaj put imo problema sa pjevanjem himne :urnebes: :mrgreen:

Jesi normalan ili si i ti puko! Najvecek cetu na kormilo bih, pa onda radije da Pape ostane (slazem se u ovom slucaju sa Ajaxom)!!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 jun 2014, 16:47

Evo , nove strategije se razvijaju...sada je , eto, Susic los trener i pogrijesio je ali, s obzirom da ce poslije njega doci Nikola Nikic ili Borce Sredojevic, onda je bolje da ostane !!!
Ovaj jos kaze da se nada da je Susic nesto naucio iz utakmice s Nigerijom , 43. na klupi reprezentacije u kojoj je napraviom najvecu glupost, od svih velikih gluposti koje je pravio :clap:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 16:47

MaksuzBaksuz je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Neka nije nemoj molim te ovo prizeljkivati, znamo da nismo Njemacka. Srbin koji je cak bio sumnjicen od nas da ne voli BIH vodi rukometase herojski. Neka bude Srbin, Hrvat,Afrikanac samo nek ne bude glup. Jer ako je glup i nepredvidljiv nema pomoci.Onaj koji ne nauci od Slovacke i Egipta pa iste greske ponovi na najvecoj utakmici u povjesti nema sta traziti vise. Nema nade za tog covjeka. U kakvom sam stanju sada radije bi Mihajlovica na klupi gledao nego Susica.
Barem Mihajlovic nebi ovaj put imo problema sa pjevanjem himne :urnebes: :mrgreen:

Jesi normalan ili si i ti puko! Najvecek cetu na kormilo bih, pa onda radije da Pape ostane (slazem se u ovom slucaju sa Ajaxom)!!!
Ma ovo je samo dokaz koliko ne vjerujem ovom covjeku. Zamisli dokle je doslo radije i ceta nego njega. Nego nadam se da nece biti ni on ni ceto. Ima finih i normalnih ljudi. Moj izbor bi bio redom Vaha, Dusko, Sergej, Zlatan,Prosinecki sa posebnim osvrtom na zadnjeg navedenog. Ako bi bio neko izvan BIH Prosinecki bi mi bio prvi izbor. A i ovi iz RSa ne bi minirali Zvezdinu legendu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 23 jun 2014, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.