Postao/la Saurman » 26 apr 2019, 20:05
Opet igrač koji je bio smeće prije postaje klasa čim ga se spomene u kontekstu Bayerna

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Postao/la Saurman » 26 apr 2019, 20:05
Opet igrač koji je bio smeće prije postaje klasa čim ga se spomene u kontekstu Bayerna
Ne da nisu htjeli vratiti - vec su ga poslali u Juventus kada su vidjeli da je on dostigao svoj vrhunac i krenuo lagano da ide silaznom putanjom (iako je on tad bio u stanju da zabije 30+ golova, ali procijenili su da je bolje zrtvovati tih 30+ golova da ne bi Ronaldo napravio efekat kakv je napravio u Juveu i Unitedu)-a nije Real to uradio samo Ronaldu, svi koji su igrali za Real dobili su zahvalnicu kada vise nisu bili na svom vrhuncu i Raul, I Kasiljas, i Ramos (nisu mu htjeli dati ugovor kakav on zeli), i debeli Ronaldo... I to nije lose A Bayern je uvijek imao dobre napadace i u buduce ce ih imati doci ce neki drugi poslije Lewe, a transfer Lewe u Barcu ako se desi mislim da ce biti poguban za Barcu, jer ce izazvati puno nezadovoljstva medju kolegama (meni smanjujes paltu i pricas o krizi a dovodis igraca kojeg ces za 3 godine ugovora najmanje 100 mil morati platiti i koji vec gazi 34-35 godina) - mislim da bi to napravilo losu atmsferu, Lewa bi isporucio svoji 30tak golova, ali pitanje je na sta bi licio ostatak ekipe.Shategabri je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:56Ne znam koji bi klub sa ambicijama doveo igrača sa 34 godine.
Zamišljam kad bi se to moglo desiti Realu, odgovor je nikad vjerovatno.
Pa nisu htjeli CR vratiti iz Juveta, dakle top igrača i u tim godinama, a da dovedu recimo jednog Lewandowskog ili ne znam tako nekog koji je imao dobru karijeru, ali ono ima 34-35 godina i sad kao treba ga dovesti, budućnost je pred njim.
Mislim jasno mi je da se u Barsi traže, da je bitan instant uspjeh naredne sezone.
Bolje bi bilo da prave ekipu za duži period, al dobro, odrasli ljudi, znaju šta rade.
Bilo je nekih špekulacija o povratku iz Juventusa, kad je prešao u United. Vjerujem da, što se tiče Reala, to nikad i nije bila opcija.Sport90 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 08:00Ne da nisu htjeli vratiti - vec su ga poslali u Juventus kada su vidjeli da je on dostigao svoj vrhunac i krenuo lagano da ide silaznom putanjom (iako je on tad bio u stanju da zabije 30+ golova, ali procijenili su da je bolje zrtvovati tih 30+ golova da ne bi Ronaldo napravio efekat kakv je napravio u Juveu i Unitedu). A Bayern je uvijek imao dobre napadace i u buduce ce ih imati doci ce neki drugi poslije Lewe, a transfer Lewe u Barcu ako se desi mislim da ce biti poguban za Barcu, jer ce izazvati puno nezadovoljstva medju kolegama (meni smanjujes paltu i pricas o krizi a dovodis igraca kojeg ces za 3 godine ugovora najmanje 100 mil morati platiti i koji vec gazi 34-35 godina)Shategabri je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:56Ne znam koji bi klub sa ambicijama doveo igrača sa 34 godine.
Zamišljam kad bi se to moglo desiti Realu, odgovor je nikad vjerovatno.
Pa nisu htjeli CR vratiti iz Juveta, dakle top igrača i u tim godinama, a da dovedu recimo jednog Lewandowskog ili ne znam tako nekog koji je imao dobru karijeru, ali ono ima 34-35 godina i sad kao treba ga dovesti, budućnost je pred njim.
Mislim jasno mi je da se u Barsi traže, da je bitan instant uspjeh naredne sezone.
Bolje bi bilo da prave ekipu za duži period, al dobro, odrasli ljudi, znaju šta rade.
HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 13:17Real Madrid and AS Monaco are in the process of reaching an agreement around the exceptional sum of 100M € bonus included for Aurélien Tchouameni. • Final details to be settled in the next few days
![]()
Ja kad sam pisao da ce kostati 100 milki,meni se ovdje smijali
Za ovaj iznos,ako ne bude bolji od Makelele i Patricka Viere flop je
Da, Madrid je u panici nakon osvojene lige i 5. Lige prvaka u zadnjih 8 godina, a s druge strane Bayern staloženo rješava Lewino pišanje po klubu i dovodi Kalajdžića/Lukakua
Dati 100 miliona eura za rezevnog DM je panic buy
To ti kažem, u strašnoj su panici nakon ovakve sezoneHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 14:01Dati 100 miliona eura za rezevnog DM je panic buy
Aurelien im nije potreban nikako imaju Casemira,uprkos tome placaju 100 milki za njega![]()
![]()
![]()
Pa jel nešto slago?enobarca je napisao/la: ↑31 maj 2022, 14:02Javier Tebas: "Barcelona u ovom trenutku ne može dovesti Roberta Lewandowskog. Njihova kasa je prazna, dok je kasa Real Madrida puna do vrha i oni mogu dovesti koga žele. U Barceloni već znaju šta moraju uraditi. Ne znam koga, ili šta će prodati. Moraju zaraditi mnogo novca kako znaju i umiju."
Kakva liga dan te yebootvoreno lik proziva jedan klub svako malo a drugi dize u nebesa, ovo je gore od nase lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.