Razmontirani, jasta nego razmontirani.. Ima ovdje mozda i dobroga. Sad ce morati stat i vidjet da se mogu osramotiti i svaku tekmu morati ozbiljnije shvatiti.. Te vjerujem da ce protiv Juventusa ozbiljnije pristupiti igri i pokazati da nisu za baciti..pendjercity je napisao/la:Upravo komentarisem u stilu jučerašnjih komentar o navodnoj snazi Chelsea, koji su zasnovani na, antifudbalskom, osvajanja LP.soxx je napisao/la:Brate mili ne osvrci se na jednu utakmicu. Prosli vikend newcastle nije imao 2 prilike kako treba. Danas se na pocetku primjetilo da je igra spora bas nikakva. Na kraju su dobili ono sto su i trebalipendjercity je napisao/la:Dobar ovaj Chelsea - odbrana neprobojna, vezni red vrhunski, napad ubitacan....![]()
![]()
![]()
Tako ih jučer opisase mnogi na forumu...
Nego slobodno pljujte dok mozete.
Večeras su razmontirani - loša noć - mislim da to nije ispravan odgovor, mada bi nekima i odgovarao.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
- pendjercity
- Kontakt:
Ma "nisu za baciti" - treći ide u EL...
Šalim se...
Po mom, skromnom, mišljenju to su dvije ekipe koje idu dalje...
Šalim se...
Po mom, skromnom, mišljenju to su dvije ekipe koje idu dalje...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sad nešto kontam, doduše ja uvijek nešto kontam
, s obzirom na godišnju dob naših igrača, a i trenutni kvalitet koji posjeduje naš tim, onda možemo pretpostaviti da ćemo i sa manje-više istim igračkim kadrom ući i u sljedeću sezonu, tj. dobro stojimo na svim pozicijama izuzev napadača.
Eh sad, pošto mi za svaki prelazni rok imamo osiguranih 60 miliona, a samo jedna nam pozicija škripi najbolje bi bilo tih svih 60 miliona baciti na napadača.
De Laurentis je odredio cijenu za Cavanija, a to je 60 miliona. Marotta znaš šta ti je činiti sljedećeg ljeta.
Sigurno će biti nekih odlazaka, ali isto tako je sigurno da se nedostatak igrača koji odu neće primjetiti.
@juventus0244
Ovo je za tebe jer ti pratiš ovaj mlađi uzrast
[youtube][/youtube]
Eh sad, pošto mi za svaki prelazni rok imamo osiguranih 60 miliona, a samo jedna nam pozicija škripi najbolje bi bilo tih svih 60 miliona baciti na napadača.
De Laurentis je odredio cijenu za Cavanija, a to je 60 miliona. Marotta znaš šta ti je činiti sljedećeg ljeta.
Sigurno će biti nekih odlazaka, ali isto tako je sigurno da se nedostatak igrača koji odu neće primjetiti.
@juventus0244
Ovo je za tebe jer ti pratiš ovaj mlađi uzrast
[youtube][/youtube]
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- pendjercity
- Kontakt:
Mišljenja sam da mi trebamo razmišljati o dva velikana: Falcao i Pjanic.
Trenutno imamo kvalitet na svim pozicijama, a malu supljinu u napadu, u slučaju ozbiljnijih povrede, možemo zakrpiti sa par različitih formacija.
Trenutno imamo kvalitet na svim pozicijama, a malu supljinu u napadu, u slučaju ozbiljnijih povrede, možemo zakrpiti sa par različitih formacija.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci Bandera je taj napadac, iako mogu reci da nije to top napadac koji se cijelo ljeto spominjao, ali i ovdje vrijedi ona, koliko para toliko muzike.
Danac je pokazao na EP-u da je dobar napadac i da uz kvalitetne veznjake moze postici dosta golova, a Juve ih sigurno takvih ima nekoliko.
Samo, brate dragi da 6 napadaca nije puno?
Ostaje problem (ne)rijesen status nekolicine igraca, koji su se godinama nakupljali i koji u ovom trenutku predstavljaju visak, ali vjerujem da ce se za njih naci angazman barem do zime.
Danac je pokazao na EP-u da je dobar napadac i da uz kvalitetne veznjake moze postici dosta golova, a Juve ih sigurno takvih ima nekoliko.
Samo, brate dragi da 6 napadaca nije puno?
Ostaje problem (ne)rijesen status nekolicine igraca, koji su se godinama nakupljali i koji u ovom trenutku predstavljaju visak, ali vjerujem da ce se za njih naci angazman barem do zime.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Na Iaquintu se ne računa, on i ne trenira s prvim timom, tako da smo na 5 napadača, sasvim dovoljno za naše potrebe.
Igračima koji su višak svakako ugovor ističe na ljeto 2013. tako da će konačno morati sami sebi potražiti drugi klub.
Igračima koji su višak svakako ugovor ističe na ljeto 2013. tako da će konačno morati sami sebi potražiti drugi klub.
Željezničar ale!
-
gojzerica
- Kontakt:
Mercato završen posudbama
Juventus je zadnjeg dana mercata odlučio poslati petoricu svojih mladih igrača na posudbu.
Na službenoj web stranici kluba potvrđena je posudba sljedećih igrača, te raskid ugovora s Belcastrom:
1. Alberto Masi je otišao na posudbu u Pro Vercelli, s opcijom suvlasništva na kraju sezone.
2. Richmond Boakye je otišao na posudbu u Sassuolo.
3. Ousaim Bouy je otišao na posudbu u Bresciu, uz mogućnost otkupa ili suvlasništva na kraju sezone.
4. Prince Gouano je otišao na posudbu u Lanciano, uz mogućnost otkupa ili suvlasništva na kraju sezone.
5. Carlo Ilari je otišao na posudbu u Feralpisalo.
6. S Lucom Belcastrom raskinut je ugovor, te je igrač potpisao za Carrarese.
Svi se slažu sa nama. Falio nam je samo šlag na tortu. Al haj valjda će kupiti šlag u januaru ili na ljeto.Tacchinardi: "Juve had a very good mercato although I would have done more to get that top player."
Juventus probable vs Udinese (3-5-2) Buffon; Barzagli Bonucci Chiellini; Lichtsteiner Vidal Pirlo Marchisio Asamoah; Vucinic Matri
@Beže
Ja nikada ne bih dao 60 mil za Cavania.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
-
Juvelandia
- Kontakt:
Eto od toalet papira dobismo najvecu ocjenu, ko bi reko.To je samo zbog transfera Asamoaha i Pogbe ostalo je...

Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Jel ostao Llorente u Bilbao-u ? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Jest.Marchisio je napisao/la:Jel ostao Llorente u Bilbao-u ?
Gazzetta piše da ćemo dovesti Llorentea kao free agenta koji se već dogovorio sa nama. Takodjer piše Gazzetta da je Marotta dobio OK od Atalante da nas Peluso 'pojača' u januaru.
- JOHNNYJUVE
- Kontakt:
iskreno, ja bih tih 60 miliona lijepo sakrio, prodao par ovih polovnjaka, i svu lovu gurnuo na Falkaa
jbt koji je ono stroj! kakav cavani kakvi RVP ... on je jedini mozda napadac koji vrijedi da se za njega daju te pare, sa ovakvim veznim redom on bi pocjepao italiju... e sad , koliko smo mi spremni dati za njega....
vec vidim ponude od PSG - 100 000 000 :d
MANCITY- 110 000 000 :d
DA SE UTAKMICA igrala noć prije prelaznog roka i da je onako odigrao, glavu dajem da bi neko poslao bolesnu ponud....
sto se tice Bentnera, mislim da je vo extra posao, jer je na posudbi (Koliko sam ja skontao), nije neka top klasa, ali ima sta da pokaze, ako sad ne uspije NEĆE NIKAD...
STO SE OSTATKA TIMA TIČE, ne vidim ja neke "rupe" koliko se ovdje kuka
pirlo polako dobiva zamjenu u vidu Pogbe, a tu nam je na meti uvijek Pjanke
odbrana pojačana još u odnosu na proslu sezonu, lijevo krilo tj lijeva strana uz ASA ziglera i PD sasvim dobra, desno caseres licht , ma extra... za evropske tekme cemo kupovati na zimu to sam siguran!
vec vidim ponude od PSG - 100 000 000 :d
MANCITY- 110 000 000 :d
DA SE UTAKMICA igrala noć prije prelaznog roka i da je onako odigrao, glavu dajem da bi neko poslao bolesnu ponud....
sto se tice Bentnera, mislim da je vo extra posao, jer je na posudbi (Koliko sam ja skontao), nije neka top klasa, ali ima sta da pokaze, ako sad ne uspije NEĆE NIKAD...
STO SE OSTATKA TIMA TIČE, ne vidim ja neke "rupe" koliko se ovdje kuka
pirlo polako dobiva zamjenu u vidu Pogbe, a tu nam je na meti uvijek Pjanke
odbrana pojačana još u odnosu na proslu sezonu, lijevo krilo tj lijeva strana uz ASA ziglera i PD sasvim dobra, desno caseres licht , ma extra... za evropske tekme cemo kupovati na zimu to sam siguran!
alex ! 10 !
alex ! 10 !
Massimo Carrera je upravo u izjavi za medije rekao da su Buffon, Giovinco i Chiellini svi spremni i da će biti na raspolagaju za tekmu protiv Udinesea u nedjelju.
Pres konferencija i dalje traje.
Pres konferencija i dalje traje.
Carrera: Bendtner is an excellent player in the area & it is important to have alternatives to our play. We'll be up against a wounded and angry Udinese side, they're strong and dangerous. We've had an excellent transfer market and we're ready for the season.Chelsea are a very strong team and champions of Europe. I wouldn't read too much into last night's game.Asamoah has fitted in brilliantly and demonstrated that he can also play on the flank. We need to show on a daily basis that we're humble and hungry, working consistently to improve.We'll see after today's training session if Chiellini will be in the starting line-up.
Negdje pise da ce Isla biti na klupi protiv Udinesea , nadam se da je to istina i da se konacno u potpunosti oporavio...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Vidjet ćemo kada izadje lista pozvanih igrača za utakmicu.
Ne treba se žuriti sa njim. Nek se oporavi u cijelosti da se đabe ne rizikuje.
Mišljenje Viallia i Tacchia o Nicklasu
http://www.football-italia.net/24569/ju ... t-bendtner" onclick="window.open(this.href);return false;

Mišljenje Viallia i Tacchia o Nicklasu
http://www.football-italia.net/24569/ju ... t-bendtner" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- anton 1983
- Kontakt:
Ovaj Juve mi je čudan i GLUP u 3PM! Osvoje sezonu bez poraza, u kadru imaju barem jedno 5-6 neupotrebljivih igrača jer Conte brije na kvantitetu kadra, onda ih se Juve jedno 7 rješi da bi doveo 7 drugih od kojih se niti jedan neističe kao neko posebno kvaliteteno pojačanje? Mislim da je Juvetu trebao jedan totalno drugačiji rpelazni rok di se trebalo dovesti max 4 igrača ako i toliko, no ponata je da su trebala doči samo 2 van serijska igrača a ostali, ako može...
Jel sam u krivu?
Jel sam u krivu?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Još jedan mladić.Juventus have signed 16 yr old attacking talent Hector Otin Lafuente from Real Zaragoza. He'll spend the season in the Primavera.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Jesi.
@Vidal
Ne bih ni ja, ali vidiš kako stvari stoje, ako hoćemo tog napadača koji će zadovoljiti ukuse svih navijača Boga mi ćemo morati.
Još uvijek postoji mogućnost da nas Ziegler napusti jer u Turskoj i Francuskoj prelazni rok traje do 5. odnosno 4. septembra. Opcije su Fenerbache i Marseille.
@Vidal
Ne bih ni ja, ali vidiš kako stvari stoje, ako hoćemo tog napadača koji će zadovoljiti ukuse svih navijača Boga mi ćemo morati.
Još uvijek postoji mogućnost da nas Ziegler napusti jer u Turskoj i Francuskoj prelazni rok traje do 5. odnosno 4. septembra. Opcije su Fenerbache i Marseille.
Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.