Jel ti provjereno znaš o čemu Husref razgovara sa rukovodstvom kluba i šta mu se obećava?emir79 je napisao/la:Nije Husref iz svoje glave izmislio da ce mu pred odlazak iz Slovenije doci jos 2 igraca. Neko mu je to obecao, pa nije ispunio.SarajevoJeBordo je napisao/la: Ne razumijem zašto trenerčina radi pod takvim okolnostima? Zašto sebi to dopušta? Zašto ne ode u neki uređen klub koji može da plati i da mu kompletira ekipu za 7 dana? Kaže "ja sam stručnjak i hoću to i to, ako nema, ja odoh". Bude gospodin, a ne da se na njemu raja izlajava za rezultate, a njemu hudniku krilo mora igrati beka, napadač zadnjeg veznog, krilo polušpica, polušpic zadnjeg veznog.
Ko je trazio da mu kompletira ekipu za 7 dana? 7 dana je ostalo, a do tih 7 dana mjeseci su prosli. Do tih 7 dana se davno trebala komletirati ekipa.
Ako Husrefu neko laže i remeti mu plan u igračkom kadru, zašto ne ode? Što radi sa lažovima na svoj obraz?
I čitaj šta sam napisao, bukvalno šta sam napisao jer iza toga stojim, a ne iza onoga što ti shvatiš. Nisam rekao da je tražio da mu se kompletira ekipa za 7 dana, nego zašto ne ode u neki organizovan klub u Evropi koji će mu je kompletirati za NPR. 7 dana, 10 dana, 15 dana, prije početka priprema i slično?