FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj, kad ih krenu testirat sljedece hefte. Propisat ce krv, ali bar ce biti spremni fizicki super. To je njihova stranica na insta. Rade i po Europi. Tuka se sprema uz njihovu pomoc. Prelistajte malo njihov insta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Btw odmah Djedovic iz Bayerna lajkovao objavu ovu. I on sa njima radi izgleda. 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kinez je veliki strucnjak u svom polju. Njegov phfsc tim biljezi odlicne rezultate prethodnih godina. Pored individualnog rada sa velikim brojem sportista u BiH, provjereno znam da su veliki posao napravili sa skijaskim reprezentacijama iz regiona. Mislim da bi ovo mogao biti pun pogodak, nadam se da ce ostati u klubu i po zavrsetku ovih testiranja.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Evo Klix objavio za odlaske, dakle trebalo bi biti sigurno
https://www.klix.ba/sport/nogomet/potpu ... ook+statusPotpuna rekonstrukcija u Željezničaru: Odlaze Kjosevski, Zajmović, Ramović, Osmanković...
Ekipa Fudbalskog kluba Željezničar u narednoj sezoni izgledat će potpuno drugačije u odnosu na ovogodišnju budući da će veliki broj igrača napustiti Grbavicu.
Plave su već zvanično napustili Antonio Pavić, Semir Dacić, Vernes Karavdić i Mirza Šubo, a na prozivci u subotu neće biti još nekoliko poznatih lica, saznaje portal Klix.ba.
Svakako najzvučnije ime je bivšeg kapitena tima i reprezentativca BiH Vedrana Kjosevskog, kojem ugovor ističe 31. jula te više neće, kako saznajemo, nositi plavi dres kojeg je oblačio više od 130 puta. Posljednje dvije sezone bile su izuzetno turbulentne za ovog čuvara mreže pa je tako prošle sezone ostao i bez mjesta prvog golmana Plavih.
Za razliku od Kjosevskog, klub će napustiti i trojica igrača koji su prošle sezone bili među glavnim igračima tima s Grbavice - Kemal Osmanković (odigrao 18 utakmica), Sinan Ramović (17) i Dženan Zajmović (16).
Osmanković i Ramović su još zimus imali problema sa stručnim štabom budući da nisu željeli produžiti ugovor koji im ističe ovog ljeta, baš kao i Zajmoviću. Zanimljivo da su sva trojica ostavili solidan pečat u prošlim sezonama te imaju 60-ak nastupa u plavom dresu.
Na izlaznim vratima je i Denis Žerić pa je sasvim jasno da će šef stručnog štaba Amar Osim morati potegnuti za pojačanjima. Koliko će ona biti adekvatna u trenucima kada se klub nalazi u dosta teškoj finansijskoj situacija ostaje nam da vidimo, ali je jasno da je pred Željinim navijačima period pun strepnje uoči naredne godine i velikog jubileja - 100 godina postojanja kluba.
“Za razliku od Kjosevskog, klub će napustiti i trojica igrača “
A gore pise da ce i Kjosevski otici wtf
A gore pise da ce i Kjosevski otici wtf
Mislim da je to to što je i trebalo otići eventualno Dado ili Bojo ali kao transfer ako bude stabraco je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:44Evo Klix objavio za odlaske, dakle trebalo bi biti sigurno
https://www.klix.ba/sport/nogomet/potpu ... ook+statusPotpuna rekonstrukcija u Željezničaru: Odlaze Kjosevski, Zajmović, Ramović, Osmanković...
Ekipa Fudbalskog kluba Željezničar u narednoj sezoni izgledat će potpuno drugačije u odnosu na ovogodišnju budući da će veliki broj igrača napustiti Grbavicu.
Plave su već zvanično napustili Antonio Pavić, Semir Dacić, Vernes Karavdić i Mirza Šubo, a na prozivci u subotu neće biti još nekoliko poznatih lica, saznaje portal Klix.ba.
Svakako najzvučnije ime je bivšeg kapitena tima i reprezentativca BiH Vedrana Kjosevskog, kojem ugovor ističe 31. jula te više neće, kako saznajemo, nositi plavi dres kojeg je oblačio više od 130 puta. Posljednje dvije sezone bile su izuzetno turbulentne za ovog čuvara mreže pa je tako prošle sezone ostao i bez mjesta prvog golmana Plavih.
Za razliku od Kjosevskog, klub će napustiti i trojica igrača koji su prošle sezone bili među glavnim igračima tima s Grbavice - Kemal Osmanković (odigrao 18 utakmica), Sinan Ramović (17) i Dženan Zajmović (16).
Osmanković i Ramović su još zimus imali problema sa stručnim štabom budući da nisu željeli produžiti ugovor koji im ističe ovog ljeta, baš kao i Zajmoviću. Zanimljivo da su sva trojica ostavili solidan pečat u prošlim sezonama te imaju 60-ak nastupa u plavom dresu.
Na izlaznim vratima je i Denis Žerić pa je sasvim jasno da će šef stručnog štaba Amar Osim morati potegnuti za pojačanjima. Koliko će ona biti adekvatna u trenucima kada se klub nalazi u dosta teškoj finansijskoj situacija ostaje nam da vidimo, ali je jasno da je pred Željinim navijačima period pun strepnje uoči naredne godine i velikog jubileja - 100 godina postojanja kluba.
Brko iz druge galaksije!
Mislim da je autor htio reći da su ova trojica bili bitni za tim za razliku od Vece.je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:46“Za razliku od Kjosevskog, klub će napustiti i trojica igrača “
A gore pise da ce i Kjosevski otici wtf![]()
Žao mi je Keme iskreno, mislim da je mogao još dosta ponuditi, al eto hoće da glumi nešto, taman dobio priliku, istrpilo se i odma ko će ko on.
Za ostale mi nije žao, pogotovo za primadonu iz Goražda.
Za ostale mi nije žao, pogotovo za primadonu iz Goražda.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kemi bi Zeljo mogao biti i mislim da ce biti hit karijere a on godinu dana nece da potpise ugovor kao da je novi Van Dijk. Sta tu ima zaliti. Imao je sansu da postane ako nista u ovoj buraniji od lige "neko i nesta", a ovako ako ode negje van granica, ocekujem da ce imat sudbinu Kerle, to je igrati po nekim sredinjim klubovima na Baltiku, Poljska, Slovacka ili regionu.
@igrajlopte 🐦
Ma dobro realno ako ostane Jovanovic nije gubitak sto ide Osmankovic. Zajmovic dodje ko pojacanje sto ide. Zeric svakako nije zaigrao ne pamtim otkad za prvi tim. Kjosevski rekao sam odmah kad je ovdje izaslo da je vakat za razlaz jer dodje do sasicenja obostrano. Za Ramovica se znalo jos zimus tako da je ispricana prica.
Ni 1% mi ga nije žao nek sad igra za Mladost,Krupu,Tošk,Gošk
Elvis mu obećavo 2.bundesligu,Krško,2.francusku bio se uspalio odigras 16 utakmica mislis da si Nesta neka je naše dijete - NOGA !!
Brko iz druge galaksije!
al da mi kazu ovo novinarcici zbog cega je zajmovic bio medju glavnim igracima mozda jw bio glavnim igracima koji su udareni u mozak al pokretackom masinom to zasigurno nisu hahahahahahaha 

Osmankovicu sto se njega tice kao igraca najbolje da ode u Velez ako Manev se ne dogovori. Ima Dudica tu, lijep grad. To bi mu najbolje bilo.
Žao mi je igrački jer mislim da je mogao pomoći još i sigurno bi još rapidno napredovao pod Amarom.
Šta je kumovalo ovim njegovim igrankama sa ugovorom, ne znam.
Šta je kumovalo ovim njegovim igrankama sa ugovorom, ne znam.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kemo je krampetina!!! Bolje Drini dati sansu!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.