FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Rjesavamo se škarta i kukavica, oslobadja se budzet poprilicno. Pavic je imao jednu od najvecih fiksnih plata u klubu. Nikoga mi nije žao od ovih 4,5 sto idu.
Hajmo brkati majstore, popuni ovo!!!
Hajmo brkati majstore, popuni ovo!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sjecam se proslo ljeto da smo prizivali da dodje sto prije ovaj prelazni da se mozemo rastati sa Zajmovicem, Kjosevskim, tada i Asimom i to. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
joj ljoze ti kao Misimović otjera pravu raju bice na tekmama samo ti i policija 

To mi je cilj, ali moram postepeno. Vidis da polako odstranjujem ove sto sikcu na Veselog najvise. Nece njemu niko negativno nista dobacivati.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-predstavn ... car/41922/
Današnje predavanje prvi je dio saradnje između FK Željezničar i Trening centra PFHSC. U drugom dijelu uslijedit će testiranje i analiza prvotimaca, dok je u dugoročnom planu i testiranje omladinaca, te saradnja sa Omladinskom školom.
FK Željezničar ovim i sličnim projektima želi pratiti naučna dostignuća i unapređenja zdravlja i treninga.
Evo za ono od danas
Današnje predavanje prvi je dio saradnje između FK Željezničar i Trening centra PFHSC. U drugom dijelu uslijedit će testiranje i analiza prvotimaca, dok je u dugoročnom planu i testiranje omladinaca, te saradnja sa Omladinskom školom.
FK Željezničar ovim i sličnim projektima želi pratiti naučna dostignuća i unapređenja zdravlja i treninga.
Evo za ono od danas
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako stvari stoje:
G: Eric
RB Blazevic, Sinisa
CB: Kosoric, Ikic, Miletic, Beca
LB: Sehic, Stanic
DMF,CMF: Dado, Mesa, Jamak, Mehic, Bojo, Hajdar, Osmanovic
AMF: Stilic
RW: Zec (vise ofanzivnih pozicija), Subasic
LW: Veseli, Mulle (vise ofanzivnih pozicija)
CF: Lendric
Znaci treba golman, stoper(Kengur
), alternativa za Stilu, Lijevo krilo, špic
Fali ti 5 igraca, da bude idealno da imas roster od 25 jakih igraca.
G: Eric
RB Blazevic, Sinisa
CB: Kosoric, Ikic, Miletic, Beca
LB: Sehic, Stanic
DMF,CMF: Dado, Mesa, Jamak, Mehic, Bojo, Hajdar, Osmanovic
AMF: Stilic
RW: Zec (vise ofanzivnih pozicija), Subasic
LW: Veseli, Mulle (vise ofanzivnih pozicija)
CF: Lendric
Znaci treba golman, stoper(Kengur
Fali ti 5 igraca, da bude idealno da imas roster od 25 jakih igraca.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 17 jun 2020, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Imam osjećaj da bi Ermin bio korisniji na špicu nego na krilu. Ne mora toliko se trošiti u defanzivi kao što bi morao na krilu, mislim da bi ubojit bio bliže golu.
Nema Drina sa nama ugovor nego Beca 
Ja kontam cim nisu naveli Jovanovica tamo u clanku da bi onda on definitivno mogao ostati. Ako ostane top bas. Uz 4-5 novih igraca mozes imati lijep roster za nasu ovu ligu.
Eto, obezbijedili su dodatnu pomoc ovim kondicionim trenerima da se povrede svedu na minimum i da mozes progurat nakon ovog perioda.
Ja kontam cim nisu naveli Jovanovica tamo u clanku da bi onda on definitivno mogao ostati. Ako ostane top bas. Uz 4-5 novih igraca mozes imati lijep roster za nasu ovu ligu.
Eto, obezbijedili su dodatnu pomoc ovim kondicionim trenerima da se povrede svedu na minimum i da mozes progurat nakon ovog perioda.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U tom slucaju ti ne treba spic, vec 2 krila. Ma trebaju nam 2 ofanzivca kako god okrenes. Samo da hoce kengur ostati i kompletirali smo odbranu za pocetak.
Joj nista se ne suska, i to mi je bas drago. Uvjeren sam da ce amar to sklopiti, oslobodio se budzet poprilicno odlaskom zaima, sinana i pavica.
@ljoze ispravio sam, i dalje mijesam njih dvojicu
Ja gajim nadu da ce Jovanovic ostati jer sve sto se spominje da idu njega tu nema. Samo da hoce ostati.
Realno bolje ovako rascistit pa makar niko ne bio na posudbi vec imao 23-25 igraca na platnoj listi, ali znas da na te mozes racunati skroz na njih. Ovako Zeric, Subo i to dzaba se daju pare kolike god, a ne igraju za prvi tim nikako.
Realno bolje ovako rascistit pa makar niko ne bio na posudbi vec imao 23-25 igraca na platnoj listi, ali znas da na te mozes racunati skroz na njih. Ovako Zeric, Subo i to dzaba se daju pare kolike god, a ne igraju za prvi tim nikako.
U obje ove tekme Ermin igrao bliže golu tj. polušpica i u pobjedi je izdominirao, dok je u remiju Fejzić mu branio sjajno šuteve plus namjesto Veselom onu šansu kad je fulio nemoguće. Čak mislim da bi bio korisniji i od Lendrića u napadu. Ali jbg jedino me brine da mu se opet ne dese te povrede.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 22:46U tom slucaju ti ne treba spic, vec 2 krila. Ma trebaju nam 2 ofanzivca kako god okrenes. Samo da hoce kengur ostati i kompletirali smo odbranu za pocetak.
Joj nista se ne suska, i to mi je bas drago. Uvjeren sam da ce amar to sklopiti, oslobodio se budzet poprilicno odlaskom zaima, sinana i pavica.
@ljoze ispravio sam, i dalje mijesam njih dvojicu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kad si znalac, opasan si u svakoj kombinaciji i na svakoj poziciji. A tacno je to da mu spic ili posluspic bolje odgovaraju jer se na krilu trosi i u defanzivi.
Ma samo da ga zdravlje posluži, što kažeš može beka igrati.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 22:57Kad si znalac, opasan si u svakoj kombinaciji i na svakoj poziciji. A tacno je to da mu spic ili posluspic bolje odgovaraju jer se na krilu trosi i u defanzivi.
Njega mozes koristiti dosta u napadu samo da bude zdrav. On moze biti ta alternativa Stilicu kad zatreba.
Nama krilo(a) bas trebaju.
Nama krilo(a) bas trebaju.
Da se hocemo pojacati...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kontrasviju
- Kontakt:
Bilo bi vrhunski kada bi Jovanović ostao, a kao što kažete, čim se ne spominje u ovim kombinacijama, vrlo moguće da su blizu dogovora. Vjerovatno je tako i za Stanića, čim se ni on spominje. Ja sam svakako siguran da će on produžiti.
Znači trenutno stanje:
GK: Erić
CB: Kosorić, Jovanović, Ikić, Miletić - Beton.
RB: Blažević, Stevanović
LB: Šehić, Stanić
MF: Štilić, Alispahić, Dado, Bojo, Hajdarević, Jamak, Mujezinović, Osmanović, Mehić
LW: Veselinović
RW: Zec, Subašić
CF: Lendrić
Očigledno je da fali golman, krilo (možda i 2) i špic. Još kad bi povrede zaobišle Ermina - top roster.
Znači trenutno stanje:
GK: Erić
CB: Kosorić, Jovanović, Ikić, Miletić - Beton.
RB: Blažević, Stevanović
LB: Šehić, Stanić
MF: Štilić, Alispahić, Dado, Bojo, Hajdarević, Jamak, Mujezinović, Osmanović, Mehić
LW: Veselinović
RW: Zec, Subašić
CF: Lendrić
Očigledno je da fali golman, krilo (možda i 2) i špic. Još kad bi povrede zaobišle Ermina - top roster.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 18 jun 2020, 00:00, ukupno mijenjano 5 puta.
1921
A vezni ne fali??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.