FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dovedite onu seljačinu iz Mladosti, sa njim i Jovanom golman nam ne bi ni trebao 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma za njega i jeste neki klub gdje nema pritisak posto on ne yebe ni trenera, njegove upute ni bilo sta. Igra lik kako je on zamislio u svojoj glavi pa orilo gorilo boli ga djon.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
18.06.2020., dan kada sam rekao zbogom Grbavici i FK Željezničar!
Dženo Zajmović MANIJAK DO KRAJA!
Dženo Zajmović MANIJAK DO KRAJA!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ko nam danas ne dolazi??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Korona usla na temu FkZeljeznicara, dva forumasa delinjo i brko moraju u karantin zbog pozitivnog testa na Covid. Odmorite malo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Danas sam raspolozen za maltretiranje vozaca minibusa.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hajde bezideja sad, znas mene prozivati i svakakve mi nadimke davati. Da te vidimo sad 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Stana ce napokon igrati od pocetka onako kako je zasluzio. Idemo Stana amateru 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Portali pisu da nas Sosic napusta i da odlazi u Hajduk.
Ne bi valjalo to, nikako.
Ne bi valjalo to, nikako.
Ide s probe na probu,il babo il menadzer ga guraju preko portala,želim mu sreću,u kadetima bio odličan u juniorima skroz druga priča.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja ga stvarno nisam gledao, ali sam citao da se radi o jednom od najvecih talenata u BiH. Ti roditelji i menadjeri su pravo opasni danas. Hoce sve i odmah. Sretno mu bilo, nemas sta drugo reci.
Ovo boldirano je tacno 100%. Jos bih dodao, da smo normalan klub, svi rukovodeci ljudi iz omladinskog pogona(direktor,sekretar itd) bi dobili otkaze zbog toga sto pustaju djecu da idu na probe u druge klubove. Taman da je taj klub Real Madrid, to je mrtvi amaterizam..
Nek je njemu sretno. Ni prvi ni zadnji generalno iz BiH koji je otisao u neki drugi Op odnosno drugu zemlju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
https://sportsport.ba/fudbal/nista-od-d ... car/365697Ništa od dolaska Mahira Karića u FK Željezničar
Jedan od igrača koji je slobodan, a veoma zanimljiv i cijenjen na tržištu i općenito Premijer ligi je 33-godišnji ofanzivac Mahir Karić. Ovom napadaču istekao je ugovor s Radnikom u čijem je dresu u prošloj sezoni bio najbolji asistent lige. Karić je svojim igrama privukao interes mnogih klubova iz Premijer lige, ali i inostranstva.
FK Željezničar je još prošle zime htio dovesti ovog igrača koji uspješno nastupa na pozicijama krilnog i centralnog napadača, ipak tim iz Bijeljine nije ga htio pustiti. Kada mu je istekao ugovor s Radnikom, plavi s Grbavice su ponovo kontaktirali ovog napadača, ali kako saznajemo do dogovora nije došlo. Karić i ljudi iz kluba s Grbavice nisu se dogovorili oko uslova, te je definitivno propao dolazak ovog igrača u FK Željezničar.
Iza Karića je veoma dobra sezona jer je u 19 utakmica za Radnik postigao tri gola, dok je ubilježio čak sedam asistencija po čemu je prema svim statistikama najbolji asistent lige.
U našoj zemlji ovaj je Zeničanin pored Radnika nastupao za Čelik, kakanjski Rudar, GOŠK, Olimpik, FK Sarajevo, Slobodu, Čelik, Borac i Travnik, te u inostranstvu za Akzhayik i Ceres Negros.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Insajderi sredite nam da mozemo u subotu na Grbavicu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac i 9 gostiju.