FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Vanja, evo @Denchi ce nas nauciti da quotamo
I da, zaboravio sam, ode Almir dodje Bojan. Subhaneke i rabbi yessir spansko selo u svlacionici.
I da, zaboravio sam, ode Almir dodje Bojan. Subhaneke i rabbi yessir spansko selo u svlacionici.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 02 jul 2019, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
samo pichke spavaju po mrakuajdohordas je napisao/la:Pa de ako vec znate ko ce doci sutra recite nam da i mi ostali znamo a nije da se izjedam da ne mogu spavat veceras.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E vala si za mustuluka...MaroonBjelave je napisao/la:@Vanja, evo @Denchi ce nas nauciti da quotamo
Kazu da je viden pred mrak na Gorici, postavlja barikadeVanja8 je napisao/la:Morto ide sutra na aerodrom da sprijeci neke da dodju u klub...ajdohordas je napisao/la:Pa de ako vec znate ko ce doci sutra recite nam da i mi ostali znamo a nije da se izjedam da ne mogu spavat veceras.
odakle ti DEEN hahahahhahhaahhahahFudo je napisao/la:Dupovac plays football like Deen
We need another defender to keep goal clean..
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Eno ga ukopava se šljem JNA na glavi...zagorski je napisao/la:Kazu da je viden pred mrak na Gorici, postavlja barikadeVanja8 je napisao/la: Morto ide sutra na aerodrom da sprijeci neke da dodju u klub...
Treba se sad zaletit i dovest jos dva tri igraca...
Letic Bojan jedan je od nas...
#LetitCesBojane #DalPoLijevojStrani #DalIzKluba
Letic Bojan jedan je od nas...
#LetitCesBojane #DalPoLijevojStrani #DalIzKluba
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
evo malo excluzive
ali nećemo bit misteriozni ko oficijelni kluba
naš novi igrač:
ali nećemo bit misteriozni ko oficijelni kluba
naš novi igrač:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
ajdohordas
- Kontakt:
Znac nije nas, crn jeVanja8 je napisao/la:Morto ide sutra na aerodrom da sprijeci neke da dodju u klub...ajdohordas je napisao/la:Pa de ako vec znate ko ce doci sutra recite nam da i mi ostali znamo a nije da se izjedam da ne mogu spavat veceras.
To si ti rekao...ajdohordas je napisao/la:Znac nije nas, crn jeVanja8 je napisao/la:Morto ide sutra na aerodrom da sprijeci neke da dodju u klub...ajdohordas je napisao/la:Pa de ako vec znate ko ce doci sutra recite nam da i mi ostali znamo a nije da se izjedam da ne mogu spavat veceras.
Sad ces u Banovice,,,
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ti sigurno znas ko dolazi pa ti je finoDenchi je napisao/la:samo pichke spavaju po mrakuajdohordas je napisao/la:Pa de ako vec znate ko ce doci sutra recite nam da i mi ostali znamo a nije da se izjedam da ne mogu spavat veceras.![]()
![]()
I da se @mortem makne iz menze i pozicije moderatora.zagor1987 je napisao/la:Pored ovih 5 novih igraca hocemo jos 6 novih upravo hocemo i nasu djecu jos u prvom timu
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bio je svezan za radijator...ajdohordas je napisao/la:Ti sigurno znas ko dolazi pa ti je finoDenchi je napisao/la:samo pichke spavaju po mrakuajdohordas je napisao/la:Pa de ako vec znate ko ce doci sutra recite nam da i mi ostali znamo a nije da se izjedam da ne mogu spavat veceras.![]()
![]()
uvijek si imao veze sa klubom
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ode Almir, ode Halil, dodje Bojan
Pa se vi poredite sa Crvenom Zvezdom i Partizanom, ako ovako nastave preselicemo s Koseva u Vojkovice
Pa se vi poredite sa Crvenom Zvezdom i Partizanom, ako ovako nastave preselicemo s Koseva u Vojkovice
1946~
Sjevnu iz vedra neba drugpaulus je napisao/la:odakle ti DEEN hahahahhahhaahhahahFudo je napisao/la:Dupovac plays football like Deen
We need another defender to keep goal clean..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Imamo al smo proslijedili konama da odblokiraju racunmiky_hz je napisao/la:Nisam upratio imamo li mi sta para za Andjusica i ovaj transfer i sad i opcenito u buducnosti.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ma jbes Letica nije neki lik od rijeci...
Kako ono kaza nedavno..."Niko me iz Fk Sarajevo nije kontaktirao..."
A frajer u Slovenija moja dežela...
Vratite vi nama Anelu...
Kako ono kaza nedavno..."Niko me iz Fk Sarajevo nije kontaktirao..."
A frajer u Slovenija moja dežela...
Vratite vi nama Anelu...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 02 jul 2019, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ako bude crni igrac hoce li ona silueta biti bijela?
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ne podjbaji Shofa jos uvijek mi dugujes onu poruku sto si im prenio od mene kad sam bio u Banovicima na moru...ShofaII je napisao/la:Ako bude crni igrac hoce li ona silueta biti bijela?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Napisah ja da su subhaneke i rabbi yessir misaona imenica u svlacioniciThrillerHz je napisao/la:Ode Almir, ode Halil, dodje Bojan![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.