Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Zar nije momci večeras u pola 1 tekma, šta onaj Ligata gluposti piše?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jeste.FaraonTM je napisao/la:Zar nije momci večeras u pola 1 tekma, šta onaj Ligata gluposti piše?
Joj ljepote, Mirza i Juka se prate do rani jutarnji sati a sutra nema skole i obaveza! Samo naprijed momci! + NBA League Pass je tu! Sve spremno!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
joj kod mene sutra škola u full elementu hahasajo10 je napisao/la:Jeste.FaraonTM je napisao/la:Zar nije momci večeras u pola 1 tekma, šta onaj Ligata gluposti piše?
Joj ljepote, Mirza i Juka se prate do rani jutarnji sati a sutra nema skole i obaveza! Samo naprijed momci! + NBA League Pass je tu! Sve spremno!![]()
pise u 7:30 PM J*** li ga
, a kako league pass, pise free trial a nista nemere 
Haha, sta kukas yebote, makar mozes ospavat kolko tolko hahaxinxee je napisao/la:joj kod mene sutra škola u full elementu hahasajo10 je napisao/la:Jeste.FaraonTM je napisao/la:Zar nije momci večeras u pola 1 tekma, šta onaj Ligata gluposti piše?
Joj ljepote, Mirza i Juka se prate do rani jutarnji sati a sutra nema skole i obaveza! Samo naprijed momci! + NBA League Pass je tu! Sve spremno!![]()
od 12:00 do 19:30
@armin dju
Kada pravis account na nba.com imas dvije opcije, jednu free trial i jednu da odma uplatis. Ti ces izabrati ovu sto stoji ispod "Free Trial". Ali moras unjet podatke kredit kartice itd. Free trial ti traje do 4 novembra do ponoci. Ako do 5. nov ne ugasis onda ce ti skinuti za cijeli mjesec. U glavnom sve pise na emailu kojeg dobijes. Nadam se da je bilo od pomoci haha..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Haj objasnite kako i sta da uradim za taj NBA League Pass da mogu gledati Mirzu i Nurkica 
-
risingforce
- Kontakt:
pozz svima
Starting five for tonight's game vs Boston Celtics.
(PG) #8 Deron Williams (SG) #7 Joe Johnson (SF) #44 Bojan Bogdanović (PF) #2 Kevin Garnett (C) #1 Mason Plumlee.
Starting five for tonight's game vs Boston Celtics.
(PG) #8 Deron Williams (SG) #7 Joe Johnson (SF) #44 Bojan Bogdanović (PF) #2 Kevin Garnett (C) #1 Mason Plumlee.
Link za Android????????
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
ovaj security code sto trazi, nije valjda pin da mi trazi 
Usra mi se u ćejf s ovom startnom petorkom, ali ako ništa, nadati se da će to popraviti sa Mirzinih 30 minuta na terenu. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Upala mu kašika u medbluesaa je napisao/la:bogdanovic pocinje![]()
Čovjek ima za konkurenciju onog Andersona truhlog i AK-47 koji nije neki faktor u napadu, što se tiče poena konkretno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bogdanovica je silovo wallace prosle tekme onakav raspadnut ne zelim zamisljat sta ce mu radit drugi likovi , nije da hucem da igra sto gore realno boli me **** da zabije 100 poena veceras po meni nije spreman da igra u prvih pet al eto zivi bili pa vidjeli.FaraonTM je napisao/la:Upala mu kašika u medbluesaa je napisao/la:bogdanovic pocinje![]()
Čovjek ima za konkurenciju onog Andersona truhlog i AK-47 koji nije neki faktor u napadu, što se tiče poena konkretno.
jel on i za Dzeku pise ove izjave?mirzatele je napisao/la:ovo pise onaj supcina ligata, i ne cita mi se
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Hello Brookyln, Are You Ready?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mirza Teletović
arelinho je napisao/la:Haj objasnite kako i sta da uradim za taj NBA League Pass da mogu gledati Mirzu i Nurkica
JoseMourinho je napisao/la:Uglavnom za league pass ideš da kupiš i odradis tu kupovinu al ne skida pare sa kartice do 5.11 samo je fazon 4.11 otkazat kupovinu i et iskoristio si free trial
- firefirefirely
- Kontakt:
Jok, zadnja 3 broja na poledjini karticearmin dju je napisao/la:ovaj security code sto trazi, nije valjda pin da mi trazi

- sigurnoable
- Kontakt:
Eselamu alejkum.....napokon smo docekali nova okupljanja, aBd da nas Mirza veceras sve obraduje. SRETNO MT33!!!

upravo, bas je bila diskusija ovdje kad su igrali pripremnu kako je statican i wallace pravi budalu od njega, al eto, nek bude da struka znagrgr je napisao/la:Bogdanovica je silovo wallace prosle tekme onakav raspadnut ne zelim zamisljat sta ce mu radit drugi likovi , nije da hucem da igra sto gore realno boli me **** da zabije 100 poena veceras po meni nije spreman da igra u prvih pet al eto zivi bili pa vidjeli.FaraonTM je napisao/la:Upala mu kašika u medbluesaa je napisao/la:bogdanovic pocinje![]()
mada ne mogu povjerovat da se za 10ak dana tako dramaticno poravio u obje faze igre
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
pozdrav braci dragoj
ajde Mirzete ajde Mirzeteeee
ajde Mirzete ajde Mirzeteeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.