Zapad će ostati na dan tekme sve i da igramo grupnu fazu sa Realomtm01hzne je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Gori u Fan Shopu koliko ljudi ima, bio sam prije nekih sat,nemoze se uci unutra bukvalno .Strasna navala
Ispred mene zene neke starije 60+ godina ,uclanjuju se![]()
p.s. Da li će ostati karata (zapad ili istok) na dan tekme?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije poenta bila jel Andjusic dobar igrac ili ne. Nego drugi dio mog posta za akademce generalno. ne mogu se ponavljati. Sad naravno svima se uvijek "svidjao" Andjusic a da smo ga vratili ovo ljeto rekli bi moze dati ruke s klupe ili nesto slicno. Takvi smo mi..Pantelija je napisao/la:ne znam sto pricas bez pokrica, u jednoj sezoni imao 630 minuta, u drugj 840.nokee je napisao/la:
Kako lupetanje majko mila. Momak dobio priliku i vise nego bilo koji drugi za pocetak. Malo tehnike pokazao ocito da ima, ostalo taraba. Iskreno ni sad mi nije jasan ovaj transfer.
Za akademce i iskoristivost, pa ne ide to prijatelju tako ko na fudbal menadžeru. Cak i Dinamu, hajduku odu neki akademci jednostavno u tom trenutku nisu pokazivali prevelik potencijal pa se kasnije razviju u dr klubu.. Al kod nas izgleda sve sami fudbal menadjeri, treneri..
je li to stvarno dovoljno, shvatajuci da je od tih minuta 60% igrao zadnjih 1520 min da je izmedju utakmica imao par tekmi tribina? AKO JE TO prava prilka onda sam ja ronaldinjo.
Pravu priliku su dobili kovacevic, pidro, mujakic (igrom slucaja ali nema veze)....
ne mozes u Trabzon otici slucajno.... ima razlog sigurno, da se slucajno ide, otisao bi hebibovic....
edit: 3 utakmice od 90 minuta ima u drasu sarjeva, sotale su sve manja minutaza
Istok eventualno moze biti rasporedati, a i to ne vjerujem da ce biti bas dan ranije.amypitar je napisao/la:Napapijri je napisao/la:Bit ce karti i na dan tekme, ne sikiraj se.haris004 je napisao/la:Jel ima neko da mi se javi na pp da bi mi uzeo dvije karte ? Nekih 200km sam od Sarajeva.
Neće biti istoka do 8 mog.
I, da, skinite onu debilnu ogradu iznad tunela, pa nije raja sa istoka stoka da ce napasti nekoga od protivnickih igraca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ove sedmice od fan shopa ćemo imati milion maraka profitamiky_hz je napisao/la:Gori u Fan Shopu koliko ljudi ima, bio sam prije nekih sat,nemoze se uci unutra bukvalno .Strasna navala
Ispred mene zene neke starije 60+ godina ,uclanjuju se
Izbaciše 100 novih majica u 2 dana jbt
MortemHz je napisao/la:Zapad će ostati na dan tekme sve i da igramo grupnu fazu sa Realomtm01hzne je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Gori u Fan Shopu koliko ljudi ima, bio sam prije nekih sat,nemoze se uci unutra bukvalno .Strasna navala
Ispred mene zene neke starije 60+ godina ,uclanjuju se![]()
p.s. Da li će ostati karata (zapad ili istok) na dan tekme?
- SedrenikHz
- Kontakt:
Evo maloprije izašao iz fan shopa, ludnica živa.MortemHz je napisao/la:Javi nam stanjeSedrenikHz je napisao/la:Marketing je trenutno strašan.
Evo i ja kreno po karte, da ne ostanem praznih ruku, ipak je vidim velika navala![]()
Hadzija daj nam kakvog vrhunskog stopera da sve goriiii
Ljudi uzimaju po 5 istoka, syebo sam se, salovi, majice sve se uzima.
Ja uzeo ovu novu 1946, kako je perverzija.
Zajebah se nisam ponio sezonsku 18/19, da uzmem sad sezonsku zbog popusta, pa moram sutra po karte.
UGLAVNOM LUDNICA JE RAJA.
Nema šanse da bude ispod 20k
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Upravu si Pantelija, sad sam na brzinu pogledao podatke iz tih sezona.Pantelija je napisao/la:ne znam sto pricas bez pokrica, u jednoj sezoni imao 630 minuta, u drugj 840.nokee je napisao/la:
Kako lupetanje majko mila. Momak dobio priliku i vise nego bilo koji drugi za pocetak. Malo tehnike pokazao ocito da ima, ostalo taraba. Iskreno ni sad mi nije jasan ovaj transfer.
Za akademce i iskoristivost, pa ne ide to prijatelju tako ko na fudbal menadžeru. Cak i Dinamu, hajduku odu neki akademci jednostavno u tom trenutku nisu pokazivali prevelik potencijal pa se kasnije razviju u dr klubu.. Al kod nas izgleda sve sami fudbal menadjeri, treneri..
je li to stvarno dovoljno, shvatajuci da je od tih minuta 60% igrao zadnjih 1520 min da je izmedju utakmica imao par tekmi tribina? AKO JE TO prava prilka onda sam ja ronaldinjo.
Pravu priliku su dobili kovacevic, pidro, mujakic (igrom slucaja ali nema veze)....
ne mozes u Trabzon otici slucajno.... ima razlog sigurno, da se slucajno ide, otisao bi hebibovic....
edit: 3 utakmice od 90 minuta ima u drasu sarjeva, sotale su sve manja minutaza
Tada je na našoj klupi bio Dženan Uščuplić i kasnije Mehmed Janjoš. Ako griješim, ispravite me.
Što znači da nije Husref jedini koji "ne voli" i "ne miriše" mlade igrače, to su radili i njegovi prethodnici i tako će, siguran sam, raditi i njegovi nasljednici.
Ovog sam se dotakao jer se, imam osjećaj, stvorila slika da samo Husref ne voli omladince i da im samo on ne daje priliku, jer ranije nije bio slučaj da se ovoliko priča i polemiše o minutaži omladinaca, valjda iz razloga što rezultati nisu bili adekvatni, pa su onda svi na udaru i nikom omladinci nisu na umu.
Eh sad će priče da ja navijam za FK Husref, al neka. Ja mu to ne zamjerim puno oko akademaca, al mu zamjernim glu.posti sa eksperimentisanjem u ovim prijateljskim, jesu prijateljske da se eksperimentiše al ono što je uradio sa kapitenom, pa i Rahmanom je velika glu.post.
Znači, imali smo i sa drugim trenerima "problem" oko minutaže omladinaca i imat ćemo i vjerovatno i dalje i sa sadašnjim trenerom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nek je otiso Andjusic slova niko nije napisao kad smo ganoredali Mladosti,vec nije za nas nek ide sto dalje promasaj zivi itd a vidim sad je svima dobar sta ti je Pitar
Ma kad je igrao kod nas bilo panj, dvije ljeve, ne zna trcati itd. Klasicni baliluk pomjesan sa pitarskim neznanjem.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ja vise Evropske na Istok ne idem posle Atlalante.Jbt prema sjeveru i jugu ćošak prazna,ono došlo 5 minuta pred utakmicu i sjedi na stepenicama.Ono kad gledaš na tv u da nisam bio rekao bi nije pun.
Ne da nije bio pun, već ko šibica, bukvalno nisam moga zapaliti a da nekom ne smetam.
Nadam se boljoj organizaciji posebno istok i da svak sjedi na stolicama.
Ne da nije bio pun, već ko šibica, bukvalno nisam moga zapaliti a da nekom ne smetam.
Nadam se boljoj organizaciji posebno istok i da svak sjedi na stolicama.
Koju? Crvenu ili bijelu?SedrenikHz je napisao/la: Ja uzeo ovu novu 1946, kako je perverzija.
Sve mi znamo.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Crvenucookiech je napisao/la:Koju? Crvenu ili bijelu?SedrenikHz je napisao/la: Ja uzeo ovu novu 1946, kako je perverzija.
železničar RS !!!
-
nukleusmember
- Kontakt:
možemo li sutra tog hudog stopera prijaviti ako kojim čudom dodje?
VVVBK
VVVBK
To je to! Pitarluk.. I opet bi srali da smo ga vratili sad ovo ljeto. Nego sad napravio transfer pa nam porastao u ocima. Inace svi su bas govorili prije ovog da je beton. Nek samo neko nadje od ovih jedan jedini post da je Andjusic beton i da mu treba dati vise prilike.. Eto jedan post.. E svasta..zagor1987 je napisao/la:Nek je otiso Andjusic slova niko nije napisao kad smo ganoredali Mladosti,vec nije za nas nek ide sto dalje promasaj zivi itd a vidim sad je svima dobar sta ti je Pitar
Husref fura ovo, taktizira, mjenja pozicije, zamisli na PRIJATELJSKOJ utakmici. Nek ga sram bude! Mozemo mi pricati sta hocemo, rezultat stoji iza njega, za sta se valjda igra..
Valjda bordo?SedrenikHz je napisao/la:Crvenucookiech je napisao/la:Koju? Crvenu ili bijelu?SedrenikHz je napisao/la: Ja uzeo ovu novu 1946, kako je perverzija.
ISTINA ZA VEDRANA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li ovo Musemićev roster za Celtic?
FK Sarajevo će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka dočekati škotskog velikana Celtic
Trener Sarajeva bi prema postojećem igračkom kadru u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka trebao računati na sljedeće fudbalere.
Golmani: Vladan Kovačević, Belmin Dizdarević, Adi Adilović.
Odbrana: Darko Lazić, Amer Dupovac, Numan Kurdić, Bojan Letić, Halid Šabanović, Dušan Hodžić, Anel Hebibović.
Vezni red: Alen Mustafić, Nebojša Gavrić, Andrej Đokanović, Mirko Oremuš, Aladin Šišić, Amar Rahmanović, Đani Salčin, Benjamin Tatar, Slobodan Milanović.
Napadači: Krste Velkoski, Mersudin Ahmetović, Gedeon Guzina, Haris Handžić, Kenan Dervišagić.
Utakmica između Sarajeva i Celtica se igra u utorak sa početkom u 19.45 sati, a posljednji rok za prijavu fudbalera je 4. juli 2019. godine.
Postoji mogućnost da se do sutra angažuje još jedan stoper koji bi kompletirao igrački kadar kluba sa stadiona Asim Ferhatović Hase u evropskim takmičenjima.
FK Sarajevo će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka dočekati škotskog velikana Celtic
Trener Sarajeva bi prema postojećem igračkom kadru u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka trebao računati na sljedeće fudbalere.
Golmani: Vladan Kovačević, Belmin Dizdarević, Adi Adilović.
Odbrana: Darko Lazić, Amer Dupovac, Numan Kurdić, Bojan Letić, Halid Šabanović, Dušan Hodžić, Anel Hebibović.
Vezni red: Alen Mustafić, Nebojša Gavrić, Andrej Đokanović, Mirko Oremuš, Aladin Šišić, Amar Rahmanović, Đani Salčin, Benjamin Tatar, Slobodan Milanović.
Napadači: Krste Velkoski, Mersudin Ahmetović, Gedeon Guzina, Haris Handžić, Kenan Dervišagić.
Utakmica između Sarajeva i Celtica se igra u utorak sa početkom u 19.45 sati, a posljednji rok za prijavu fudbalera je 4. juli 2019. godine.
Postoji mogućnost da se do sutra angažuje još jedan stoper koji bi kompletirao igrački kadar kluba sa stadiona Asim Ferhatović Hase u evropskim takmičenjima.
a šta ti je Tatar izmajmunisao dosadhurem je napisao/la:Meni se Andjusic odmah svidio jer volim igrace koji imaju vic, ne boje se krenuti 1 na 1, predriblati, itd...i bilo mi je zao sto nije dobijao vise prilike.
Zato sam volio i Asmira Suljica...zato sam volio Duljevica...Stojceva...igrači koji kad ne ide uvijek mogu nesto izmajmunisati.
Danas nemamo takvog igraca, jedini koji moze nesto izmisliti na terenu jeste Rahmanovic.
sreća pa nam je optika sponzor, posjeti ih valjat će ti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.