FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 03 jul 2019, 20:24

Sabinho je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Kapić het-trik danas u dresu Paderborna
Realno treba na igrac njegovog kalibra na sredini Crepulja vise manje
Imamo ga i to vrlo jeftino. Treba mu minutaza u ovoj sezoni i vec naredne imat cemo top igraca. Zove se Djani Salcin.
To sam i rekao par postova prije samo da gurne momka,jer on je druga dimenzija pravi kreativac bas ono sto nam treba

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 03 jul 2019, 20:25

dundee je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Ako vam kažem da je završen stoper, možete li biti zadovoljni s tim i da ostanete dalje dostojanstveni da ne kopate dalje ime inicijale itd.?
zavisi kad ce predstavljanje :D
Daj reci ime, da mu se naaaaaaaaaaaaatovare, na sve elektronske adrese.
Ako se premišljao, garant će odustati :wtf:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2019, 20:26

Kolko mi je drago za stopera
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 03 jul 2019, 20:27

Zip je napisao/la:
paulus je napisao/la:
selver79 je napisao/la:Ko nebude mogao doci na Koševo a nemože ni Moju tv gledati evo našao sam na engleskom sky sportu ustupili su prenos irskom premier sports 1
Dali Mojoj tv utakmicu sa Celticom sa onim video kvalitetom , joj sramote majko draga
Opusti se na decko.
Ako si iz Sarajeva, odi prohodaj do kluba, pogledaj atmosferu u shopu...
Osjeti se ponosnim na jedan yebeni dan... igramo sa Celticom. Djeci sutra treba da pricas kako je bilo pred utakmicu i atmosferu koja je u gradu.
A ti samo kenjas po cijeli dan...
Tesko je to objasniti pojedincima. Kao da su na tramalima koliko su nervozni. Nas narod bas ne zna uzivati, cak o kada ima razlog za to!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jul 2019, 20:31

obiteljskicovjek je napisao/la:Evo jedna lijepa vijest.
Stoper je završen.
Nadam se da ste mi zahvalni jer ja uvijek napišem samo provjerene info.
Očekujem vaše poštovanje i blagonaklonost.
Nadam se da shvate zašto ne mogu napisati pojedinosti.
Ne uznemiravajte me privatnim porukama, molim vas.
Za dodatne informacije posavjetujte se svojim liječnikom ili ljekarnikom.
:facepalm: :crazy: :silent:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2019, 20:33

Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2019, 20:36

Valjda brzo objavi zvanična, da i mi navijači koji nemamo nikog u klubu, saznamo o kome se radi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 jul 2019, 20:36

Imam provjeren info, 100%,zavrsili smo stopera. Nemojte me samo pitati za ime, prezime i ostale generalije.
Uglavnom info je provjeren od pouzdane osobe je. :kafa:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 03 jul 2019, 20:37

paulus je napisao/la:Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga
Angazovace telekom produkciju da se radi HD prenos sa vise kamera. Mene samo zanima sta je sa uzvratom i gdje ce se to prenositi?

Cuo sam da se Dupovac povrijedio i da ga nema za Celtic?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2019, 20:38

Ma sigurno je bolji od Dupovca to je dovoljno , ja nisam ocekivao al potegnu ga Hadzija tup tap

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2019, 20:38

paulus je napisao/la:Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga

Ma klubu je bitno da su ljudi dali najviše love,sad je trebala Arena prenositi za manju cifru,a da se ne obrukamo.
Mene vise stid stadiona, prljavih klupa,lošeg semafora i more toga.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2019, 20:40

Orangina85 je napisao/la:
Angazovace telekom produkciju da se radi HD prenos sa vise kamera. Mene samo zanima sta je sa uzvratom i gdje ce se to prenositi?

Cuo sam da se Dupovac povrijedio i da ga nema za Celtic?
Ma radice oni tamo prenos , Celtic ba , oni imaju navijaca ne moze u 100 stadiona stat , posebno ako bude aktivna reza a ako i ne bude siguran sam da ce radit

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2019, 20:47

amypitar je napisao/la:

Ma klubu je bitno da su ljudi dali najviše love,sad je trebala Arena prenositi za manju cifru,a da se ne obrukamo.
Eto kaze neko da ce radit u HDu pa ce makar se to izbjec , ja mislim da dugorocno nasa liga treba imat ugovor sa nekim sportskim kanalima , da je to dugorocno bolje za Sarajevo i ligu , al eto , napadose me da serem vazdan , nista ja nisam reko lose osim toga i onda sam nervozan , ne smijem nista rec , mozda ljudi rade na mojoj tv , nacitam se ovdje kritika bas milion istih u krug , al ja ne smijem eto moram prosetat zovno me decko da prosetam , ja dvoje djece imam ,Iso na tekme Sarajva dok je juga jos bila tu al , suti, jos ces fasovat :D nejse drago mi za stopera ko zgrada

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jul 2019, 20:50

Ne znam sto tebe zanima to, ako ces biti na stadionu?
Niko nije glup. Zna se sta se radi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2019, 20:53

amypitar je napisao/la:Valjda brzo objavi zvanična, da i mi navijači koji nemamo nikog u klubu, saznamo o kome se radi.
Druze lupetaju svi da ti iskreno kazem i pokusavaju da glume neke insajdere a niko pojma nema.Napises sad da ce doci stoper isto kao sto mozes reci da ce u avgustu grijati sunce.Logicno da ce doci stoper dal danas dal sutra dal tamo nekad,i onda ce svi reci e jesam ti rekao ja znao.Eto treba biti satro insajder pa reci da ce Sarajevo stopera dovesti,j.ebena vijest
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2019, 20:57

Zip je napisao/la:Ne znam sto tebe zanima to, ako ces biti na stadionu?
Cekaj jesi me to nazvo lazovom sad , i sto me int , int me sto je slika sramotna al evo cuo sam da ce bit HD i makar se tu necemo brukat . Ako ti momak imas nes protiv mene , ddodjes fino na tekmu i uslikamo se ja ti i moja dva sina i ti zaljepis sliku ovdje eto samo mi ostavi broj na pp , boze sacuvaj sta na ovom forumu mozes dozivit od svojih . Cuj niko nije glup nes nes , ostavi br ja te nazovem samo mi nemoj djecu prepadat

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 03 jul 2019, 20:59

amypitar je napisao/la:

Ja treba prenositi Arena, zamislite situaciju 90" minut, penal za nas, a oni uključe reklame ili prebace na ...., već viđeno :plac:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jul 2019, 21:00

obiteljskicovjek je napisao/la:Evo jedna lijepa vijest.
Stoper je završen.
Nadam se da ste mi zahvalni jer ja uvijek napišem samo provjerene info.
Očekujem vaše poštovanje i blagonaklonost.
Nadam se da shvate zašto ne mogu napisati pojedinosti.
Ne uznemiravajte me privatnim porukama, molim vas.
Za dodatne informacije posavjetujte se svojim liječnikom ili ljekarnikom.
Idu nam ove posudbe :? :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jul 2019, 21:01

paulus je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ne znam sto tebe zanima to, ako ces biti na stadionu?
Cekaj jesi me to nazvo lazovom sad , i sto me int , int me sto je slika sramotna al evo cuo sam da ce bit HD i makar se tu necemo brukat . Ako ti momak imas nes protiv mene , ddodjes fino na tekmu i uslikamo se ja ti i moja dva sina i ti zaljepis sliku ovdje eto samo mi ostavi broj na pp , boze sacuvaj sta na ovom forumu mozes dozivit od svojih . Cuj niko nije glup nes nes , ostavi br ja te nazovem samo mi nemoj djecu prepadat
Haha :D

Ja tako zeni kazem da joj ne stoji kosulja dobro, ona meni kaze jesi to nasao drugu :lol:
Tako i ti izgleda.. .
De druze, hocu da ti kazem da se opustis i da uzivas, ne zamaraj se stvarima koje ne mozes promjeniti.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 jul 2019, 21:02

Koga smo posudili ?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 1 gost.