To sam i rekao par postova prije samo da gurne momka,jer on je druga dimenzija pravi kreativac bas ono sto nam trebaSabinho je napisao/la:Imamo ga i to vrlo jeftino. Treba mu minutaza u ovoj sezoni i vec naredne imat cemo top igraca. Zove se Djani Salcin.zagor1987 je napisao/la:Realno treba na igrac njegovog kalibra na sredini Crepulja vise manjeBenkara21 je napisao/la:Kapić het-trik danas u dresu Paderborna
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj reci ime, da mu se naaaaaaaaaaaaatovare, na sve elektronske adrese.dundee je napisao/la:zavisi kad ce predstavljanjeDenchi je napisao/la:Ako vam kažem da je završen stoper, možete li biti zadovoljni s tim i da ostanete dalje dostojanstveni da ne kopate dalje ime inicijale itd.?
Ako se premišljao, garant će odustati
-
duplakruna46
- Kontakt:
Tesko je to objasniti pojedincima. Kao da su na tramalima koliko su nervozni. Nas narod bas ne zna uzivati, cak o kada ima razlog za to!Zip je napisao/la:Opusti se na decko.paulus je napisao/la:Dali Mojoj tv utakmicu sa Celticom sa onim video kvalitetom , joj sramote majko dragaselver79 je napisao/la:Ko nebude mogao doci na Koševo a nemože ni Moju tv gledati evo našao sam na engleskom sky sportu ustupili su prenos irskom premier sports 1
Ako si iz Sarajeva, odi prohodaj do kluba, pogledaj atmosferu u shopu...
Osjeti se ponosnim na jedan yebeni dan... igramo sa Celticom. Djeci sutra treba da pricas kako je bilo pred utakmicu i atmosferu koja je u gradu.
A ti samo kenjas po cijeli dan...
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
obiteljskicovjek je napisao/la:Evo jedna lijepa vijest.
Stoper je završen.
Nadam se da ste mi zahvalni jer ja uvijek napišem samo provjerene info.
Očekujem vaše poštovanje i blagonaklonost.
Nadam se da shvate zašto ne mogu napisati pojedinosti.
Ne uznemiravajte me privatnim porukama, molim vas.
Za dodatne informacije posavjetujte se svojim liječnikom ili ljekarnikom.
Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Valjda brzo objavi zvanična, da i mi navijači koji nemamo nikog u klubu, saznamo o kome se radi.
Imam provjeren info, 100%,zavrsili smo stopera. Nemojte me samo pitati za ime, prezime i ostale generalije.
Uglavnom info je provjeren od pouzdane osobe je.
Uglavnom info je provjeren od pouzdane osobe je.
- Orangina85
- Kontakt:
Angazovace telekom produkciju da se radi HD prenos sa vise kamera. Mene samo zanima sta je sa uzvratom i gdje ce se to prenositi?paulus je napisao/la:Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga
Cuo sam da se Dupovac povrijedio i da ga nema za Celtic?
Ma sigurno je bolji od Dupovca to je dovoljno , ja nisam ocekivao al potegnu ga Hadzija tup tap
paulus je napisao/la:Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga
Ma klubu je bitno da su ljudi dali najviše love,sad je trebala Arena prenositi za manju cifru,a da se ne obrukamo.
Mene vise stid stadiona, prljavih klupa,lošeg semafora i more toga.
Ma radice oni tamo prenos , Celtic ba , oni imaju navijaca ne moze u 100 stadiona stat , posebno ako bude aktivna reza a ako i ne bude siguran sam da ce raditOrangina85 je napisao/la:Angazovace telekom produkciju da se radi HD prenos sa vise kamera. Mene samo zanima sta je sa uzvratom i gdje ce se to prenositi?paulus je napisao/la:Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga
Cuo sam da se Dupovac povrijedio i da ga nema za Celtic?
Eto kaze neko da ce radit u HDu pa ce makar se to izbjec , ja mislim da dugorocno nasa liga treba imat ugovor sa nekim sportskim kanalima , da je to dugorocno bolje za Sarajevo i ligu , al eto , napadose me da serem vazdan , nista ja nisam reko lose osim toga i onda sam nervozan , ne smijem nista rec , mozda ljudi rade na mojoj tv , nacitam se ovdje kritika bas milion istih u krug , al ja ne smijem eto moram prosetat zovno me decko da prosetam , ja dvoje djece imam ,Iso na tekme Sarajva dok je juga jos bila tu al , suti, jos ces fasovatamypitar je napisao/la:paulus je napisao/la:Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga
Ma klubu je bitno da su ljudi dali najviše love,sad je trebala Arena prenositi za manju cifru,a da se ne obrukamo.
Ne znam sto tebe zanima to, ako ces biti na stadionu?
Niko nije glup. Zna se sta se radi.
Druze lupetaju svi da ti iskreno kazem i pokusavaju da glume neke insajdere a niko pojma nema.Napises sad da ce doci stoper isto kao sto mozes reci da ce u avgustu grijati sunce.Logicno da ce doci stoper dal danas dal sutra dal tamo nekad,i onda ce svi reci e jesam ti rekao ja znao.Eto treba biti satro insajder pa reci da ce Sarajevo stopera dovesti,j.ebena vijestamypitar je napisao/la:Valjda brzo objavi zvanična, da i mi navijači koji nemamo nikog u klubu, saznamo o kome se radi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cekaj jesi me to nazvo lazovom sad , i sto me int , int me sto je slika sramotna al evo cuo sam da ce bit HD i makar se tu necemo brukat . Ako ti momak imas nes protiv mene , ddodjes fino na tekmu i uslikamo se ja ti i moja dva sina i ti zaljepis sliku ovdje eto samo mi ostavi broj na pp , boze sacuvaj sta na ovom forumu mozes dozivit od svojih . Cuj niko nije glup nes nes , ostavi br ja te nazovem samo mi nemoj djecu prepadatZip je napisao/la:Ne znam sto tebe zanima to, ako ces biti na stadionu?
Ja treba prenositi Arena, zamislite situaciju 90" minut, penal za nas, a oni uključe reklame ili prebace na ...., već viđenoamypitar je napisao/la:paulus je napisao/la:Jarane sta mi je tesko objasniti evo objasni mi , objasni mi da se ne mozemo odljepiti od kanala koji nema resurse ni za HD ni za BiH ni za Evropu , i da cemo se brukat opet po svjetu i naveo sam prvenstveno radi saveza , i zato sto sam ja to naveo ja sam nervozan , to je neka nenormalna kritika , kontam ja da vas ima ovdje znate se dugo ja sam stariji nisam u klanu al na mjestu kritika totalno. al haj lud ja kenjam nervozan , sta cu volim klub zao mi , clan sam iako odem na 5 6 tekme onih najacih jer ne mogu stic na vise pa nekad pogledam na sta to lici na moja tv al eto lud sam nervozan i **** ga
Idu nam ove posudbeobiteljskicovjek je napisao/la:Evo jedna lijepa vijest.
Stoper je završen.
Nadam se da ste mi zahvalni jer ja uvijek napišem samo provjerene info.
Očekujem vaše poštovanje i blagonaklonost.
Nadam se da shvate zašto ne mogu napisati pojedinosti.
Ne uznemiravajte me privatnim porukama, molim vas.
Za dodatne informacije posavjetujte se svojim liječnikom ili ljekarnikom.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Hahapaulus je napisao/la:Cekaj jesi me to nazvo lazovom sad , i sto me int , int me sto je slika sramotna al evo cuo sam da ce bit HD i makar se tu necemo brukat . Ako ti momak imas nes protiv mene , ddodjes fino na tekmu i uslikamo se ja ti i moja dva sina i ti zaljepis sliku ovdje eto samo mi ostavi broj na pp , boze sacuvaj sta na ovom forumu mozes dozivit od svojih . Cuj niko nije glup nes nes , ostavi br ja te nazovem samo mi nemoj djecu prepadatZip je napisao/la:Ne znam sto tebe zanima to, ako ces biti na stadionu?
Ja tako zeni kazem da joj ne stoji kosulja dobro, ona meni kaze jesi to nasao drugu
Tako i ti izgleda.. .
De druze, hocu da ti kazem da se opustis i da uzivas, ne zamaraj se stvarima koje ne mozes promjeniti.
-
belosevic28
- Kontakt: