FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Još jedno pitanje, s kim igrate zaostalu utakmicu? Ukoliko dobijete, onda ćete doći na svega 4 boda zaostatka za Milanom(što i nije toliko loše s obzirom na zaostatak koji ste imali prije). Btw, ja taman htjedoh napasti @Tuzlaka što galami na Kharju koji mi donosi pare. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Interista di cuore
- Kontakt:
Kharja doso iz Genoe,kao zamjena za Muntaria...
Zaostala sa Fiorentinom u Firenci,bice zajebano pravo,najvaznije je ovo veceras dobit...
Ma Kharja zabio go zato sto sam ga ja kritikovo,ne bi drugacije

Pazzoooooooooooooooooooooo !
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !
Zaostala sa Fiorentinom u Firenci,bice zajebano pravo,najvaznije je ovo veceras dobit...
Ma Kharja zabio go zato sto sam ga ja kritikovo,ne bi drugacije

Pazzoooooooooooooooooooooo !
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 03 feb 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Jao Karanja ovog ,silovanje Barija u finisu ,a ovom Chivu nebi dao da igra i u Velezu
.

Samo jedan klub Velež Mostar
- senad_flamin
- Kontakt:
Nista posebno od Intera ali 3 boda su tu,,,
nije to ono sto sam ja ocekivao i mislio... ko vam je sl. protivnik....
Bravo Pazzini, ovo je dobro i za Italijansku repku Di Natale,Pazzo,Quagliarella u odlicnoj formi
nije to ono sto sam ja ocekivao i mislio... ko vam je sl. protivnik....
Bravo Pazzini, ovo je dobro i za Italijansku repku Di Natale,Pazzo,Quagliarella u odlicnoj formi
-RIVALDO-
UHHHH LOPOVI pa jadni juve ne moze od vas ni penal da dobije ,mexesa kaznjavaju kao zbog uvrjedljivog jezika na 4 arbitra ,a 30 000 ljudi vidi penal koji maicon pravi veceras ,chivu kao u ultimat fightu ,a sudija kao nista nije vidio LOOOPOVIIIIII printer pazzo di merda
Sta reci, osim da je opravdan naziv Pazza Inter (ludi Inter)
prvo poluvrijeme za zaborav, ali onda ulazi genije iz Utrechta, i onda igra dobija sasvim novu dimenziju, ali sve u svemu tesko izborena tri boda
Pazzini, covjek koji se nije ni vidio, ne znam je li primio loptu citav mec, i onda prima loptu u 95-oj minuti, varka tijelom, sut u suprotni ugao i to je to
treci gol, Il Capitano pokazuje kakv je majstor i velicina, mirno ceka, onda centarsut na drugu stranu, Kharja prsima samo spusta i genije iz Utrechta zavrsava
i da samo za kraj, Karža dominira !
prvo poluvrijeme za zaborav, ali onda ulazi genije iz Utrechta, i onda igra dobija sasvim novu dimenziju, ali sve u svemu tesko izborena tri boda
Pazzini, covjek koji se nije ni vidio, ne znam je li primio loptu citav mec, i onda prima loptu u 95-oj minuti, varka tijelom, sut u suprotni ugao i to je to
treci gol, Il Capitano pokazuje kakv je majstor i velicina, mirno ceka, onda centarsut na drugu stranu, Kharja prsima samo spusta i genije iz Utrechta zavrsava
i da samo za kraj, Karža dominira !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
Chivu je bzvze napravio idiotluk i bacio mrlju na ovu utakmicu i pobjedu ! stvarno ne znam sto mu je ono trebalo,dobit ce zestoku kaznu,siguran sam u to.
najvaznije veceras su 3 boda,kao i cinjenica da se Wes vratio...
@Materazzi
Matrix veceras odlican,nije razocaro
najvaznije veceras su 3 boda,kao i cinjenica da se Wes vratio...
@Materazzi
Matrix veceras odlican,nije razocaro

Maiconovu ruku nije niko vidio
sto se tice Chivua, on ce naknadno biti kaznjen, i to visokom kaznom, zasluzio je

sto se tice Chivua, on ce naknadno biti kaznjen, i to visokom kaznom, zasluzio je
Call the coroner!
prvo pol. katastrofa , u drugom nesto bolje najzinimljivija situacija do gola kharje je saka chivua u lice igraca baria , sigurno ce biti kazna i to velika i zasluzena , poslije pogodka se igralo tako da se ne primi gol i pokusa nesto iz kontri tako ga i zabi pazzo i poslije i wes
materazzi odigrao veoma dobro i bolje od rannochie , karton koji je dobio je greska jer start je bio na lotpu i igrac baria je njega faulirao , ali to je sad neka druga tema , lopta jeste zakacila maicona u sesnaestercu ali bez namjere i tako da ta ruka nije za penal
zanimljivo ovo sa pojacanjima koja nam dolaze iz grada genove prosle godine milito i motta a sad kharja i pazzo , samo tako nastaviti na ljeto dovesti opet dvojicu
materazzi odigrao veoma dobro i bolje od rannochie , karton koji je dobio je greska jer start je bio na lotpu i igrac baria je njega faulirao , ali to je sad neka druga tema , lopta jeste zakacila maicona u sesnaestercu ali bez namjere i tako da ta ruka nije za penal
zanimljivo ovo sa pojacanjima koja nam dolaze iz grada genove prosle godine milito i motta a sad kharja i pazzo , samo tako nastaviti na ljeto dovesti opet dvojicu

evo statistike, i dokaza da nije bilo nimalo lahko, nismo nista vise pokazali od njih, ali opet kazem dobro je, 3 boda su tu
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
puma o kakvom penalu "ovaj" prica ? ako je ono sto je maicona pogodila lopta u ruku,to je smijesno,lopta ga nije pogodila direktno u ruku,nije bilo u gol sansi,nije bilo igraca Baria oko njega...veze ono s penalom nema.
curva sud , zali se nekom tko je spreman da te slusa , ovako si samo naporan
cini mi se da ga je lopta pogodila u ruku, bar iz onog ugla koji sam vidio, pogledat cu opet malo poslije, ali tu nije bilo nikakve namjere, nije bilo nikoga oko njega
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
jest ga pogodila lopta u ruku,al nema govora o penalu...nidje veze ba.
jarane sta si se prepao pa imate jos par bodova prednostiCURVA SUD je napisao/la:Ma od ovoga nema dalje pa ovakav lopovluk nije se vidio ni u meksickoj ligi ,ili ti bosanskoj ali nece vam ove godine ni to pomoci vjerujte .uuuuhhh pa da poludis od pede.. iz printera sve lopov do lopova .

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
ma ja bolan samo kad vidim od kojeg tima navijacima se obracam odmah bih trebao znati da od toga nema nista ,vi ste ionako zadovoljni kad pobjedujete tako sto sudije namjestaju ,ali otom potom kazem sigurno cemo imati calciopoli 2 nadam se i da ce juve uspjeti vratiti onu titulu koju ste ukrali ,,ponovo ja pricam nekome ko nema ni obraza ni zelje za sportom ,nego neka nas ovakvi kakvi smo pa sta ima veze ako krademo.materazzi je napisao/la:curva sud , zali se nekom tko je spreman da te slusa , ovako si samo naporan
http://acmilan-bih.****/2011/02 ... rista.htmlamell je napisao/la:jarane sta si se prepao pa imate jos par bodova prednostiCURVA SUD je napisao/la:Ma od ovoga nema dalje pa ovakav lopovluk nije se vidio ni u meksickoj ligi ,ili ti bosanskoj ali nece vam ove godine ni to pomoci vjerujte .uuuuhhh pa da poludis od pede.. iz printera sve lopov do lopova .![]()
btw 1:0
Ibracadabra ^^,
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
ajde bolan idi nekog drugo smaraj...Boze sacuvaj,kakvih sve ljudi ima.
a evo i drugi bolesnik doso da pametuje.
a evo i drugi bolesnik doso da pametuje.

Jel se to Pazzini bas dobro uklopio ili ga hoce gol ?
BvB Echte Liebe !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.