FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Etoooo

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Ipak sam se prevario...nazalost
ovo je vjerovatno najlosija utakmica Intera ove sezone, i nismo, zaista nismo zasluzili ni bod
Eto'o potpuno indisponiran, odbrana je kriminalna bila, veza tu i tamo, ali ne mogu vjerovati da Cordoba i Rannochia na isti nacin ispadose, jedva cekam povratak Lucia
razocaran sam, ne toliko rezultatom, koliko igrom, sve u svemu, mora se priznati, Juve je zasluzeno slavio
ovo je vjerovatno najlosija utakmica Intera ove sezone, i nismo, zaista nismo zasluzili ni bod
Eto'o potpuno indisponiran, odbrana je kriminalna bila, veza tu i tamo, ali ne mogu vjerovati da Cordoba i Rannochia na isti nacin ispadose, jedva cekam povratak Lucia
razocaran sam, ne toliko rezultatom, koliko igrom, sve u svemu, mora se priznati, Juve je zasluzeno slavio
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- pazzoetoogol
- Kontakt:
jbg ispucali se u tekmi s Romom, tako da nismo imali nikakvi sansi...cigani zabili, povukli se i to je to...nek sad slave nisu odavno imali razloga za to 
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Da je Eto'o veceras bio onaj pravi Eto'o, bilo bi 2:1, ne mogu da vjerujem da je one dvije sanse fulio Samuel Eto'o 
Call the coroner!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
cezar,maicon,lucio,ranonchia,zanetti,motta,cambi,huso,wes,pazo,eto----ovo je 90% naš sastav protiv jubeta i naša šansa protiv istog je svakako njihova loša forma i barzagli i onaj sorensen i melo koji su jednostavno kiks igrači dok je to kod nas u odbrani motta i rannochia(koji još nije uigran oko offside zamki i donekle sporosti).
Obratiti pažnju na krasića i matrija koji je u dobroj formi i oni su poprilično bezopasni a odbrana izuzetno šuplja makar ono što sam ja gledao.
Wes,pazo i eto su u velikoj formi iako je prvi bio dosta povrijeđen uz standardnog kapitena,sve boljeg g. mašinu,standarnog cambija nebi trebalo da se ponovi partija kao u udinama,brine me malo lucio ali i cordoba bi odradio posao korektno.
inace nisam optimista pred ovakve derbije,pogotovo u gostima,al sad imam osjecaj da sigurno dobijamo...U Torinu pumpaju atmosferu,kako igraci,tako predsjednik i navijaci,pa zato ocekujem da izgore u toj zelji da dobiju Inter (odnosno zelja za nekakvom osvetom),a osim toga imamo daleko kvalitetniju ekipu i Sneijdera i Eto'oa u fenomenalnoj formi...
sto se tice sastava,najvjerovatnije ce to biti ovako :
JC;Maicon,Ranocchia,Cordoba,Zanetti;Cambiasso,Motta,Kharja;Sneijder;Eto'o,Pazzini
Postoji opcija da Nagatomo igra,a Zanetti ide u sredinu na mjesto Kharje...
Hajd sad sportski priznajte poraz...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
da kopiram kolegu sa forumaNe boli poraz, koliko boli sto su nas ova ****, koja se sa svima u Seriji A pate, sasvim zasluzeno pobijedila !!!
ne zna se koja je ekipa bila gora...ono dno dna, da gleda netko sa strane i da mu kazes da su ovo dva najveca talijanska kluba covjek bi mislio da je lud
- pazzoetoogol
- Kontakt:
[quote="Bianconeri1988"
[/quote]
smjesan si
morate vi jos pure jesti da bi dostigli nas nivo
taj strasni jube 
smjesan si
- schweinsteiger
- Kontakt:
cekaj da Bayern dodje na MeazzuPuma je napisao/la:
ovo je vjerovatno najlosija utakmica Intera ove sezone
boli jelde kad vas pobijedi neko vasim stilom igrepazzoetoogol je napisao/la:cigani zabili, povukli se i to je to...nek sad slave nisu odavno imali razloga za to
Kao sto sam i rekao,Juventus u drugom poluvremenu bunkerčić i to je to,njima bio dosta onaj jedan gol,a i nemaju ekipe da vama postignu jos koji,ali zato Bayo ima
PS:najavljujem vam remi s Cagliariem
#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:cekaj da Bayern dodje na MeazzuPuma je napisao/la:
ovo je vjerovatno najlosija utakmica Intera ove sezone![]()
boli jelde kad vas pobijedi neko vasim stilom igrepazzoetoogol je napisao/la:cigani zabili, povukli se i to je to...nek sad slave nisu odavno imali razloga za to![]()
Kolega nemoj da preudiciras imaju oni tekmu ja msm prvo sa Violama pa onda sa Kaljarijem, prvo kiks protiv Viola koje su usle u formu a onda naravno ono sto se ocekuje a to je raspad sistema protiv Kaljarija...
Kao sto sam i rekao,Juventus u drugom poluvremenu bunkerčić i to je to,njima bio dosta onaj jedan gol,a i nemaju ekipe da vama postignu jos koji,ali zato Bayo ima![]()
PS:najavljujem vam remi s Cagliariem
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Unforgotten
- Kontakt:
Jedva čekam da vidim snagu Bavaraca, koji ni u svojoj slabašnoj ligi ne mogu doći na čelnu poziciju.schweinsteiger je napisao/la:cekaj da Bayern dodje na MeazzuPuma je napisao/la:
Da je tu Rafa, bio bi siguran 100% u prolaz, a ovako sam "samo" 80% siguran.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kako god, bavarci ce dobiti klempu
btw. igramo iducu sa Fiorentinom, pa onda sa Cagliarijem
Call the coroner!
Upravo to, iduca tekma u gostima sa zahuktalim Violama gdje cete kiksat sigurno a onda ocekujem potpuni fijasko i raspad sistema protiv Kaljaria koji ce vas vjerovatno pobjedit i to je to, vi ispadate iz utrke za LS a mi upadamo...Puma je napisao/la:Kako god, bavarci ce dobiti klempu![]()
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Arogantni je napisao/la:Upravo to, iduca tekma u gostima sa zahuktalim Violama gdje cete kiksat sigurno a onda ocekujem potpuni fijasko i raspad sistema protiv Kaljaria koji ce vas vjerovatno pobjedit i to je to, vi ispadate iz utrke za LS a mi upadamo...Puma je napisao/la:Kako god, bavarci ce dobiti klempu![]()
Arogantni je napisao/la:Upravo to, iduca tekma u gostima sa zahuktalim Violama gdje cete kiksat sigurno a onda ocekujem potpuni fijasko i raspad sistema protiv Kaljaria koji ce vas vjerovatno pobjedit i to je to, vi ispadate iz utrke za LS a mi upadamo...Puma je napisao/la:Kako god, bavarci ce dobiti klempu![]()
fino si to zamislio
utakmica ko i svaka druga, poraz, idemo dalje
Call the coroner!
- pazzoetoogol
- Kontakt:
DA, bas ko i prosle sezoneArogantni je napisao/la:Upravo to, iduca tekma u gostima sa zahuktalim Violama gdje cete kiksat sigurno a onda ocekujem potpuni fijasko i raspad sistema protiv Kaljaria koji ce vas vjerovatno pobjedit i to je to, vi ispadate iz utrke za LS a mi upadamo...Puma je napisao/la:Kako god, bavarci ce dobiti klempu![]()
- schweinsteiger
- Kontakt:
Slabasnoj ?Unforgotten je napisao/la:Jedva čekam da vidim snagu Bavaraca, koji ni u svojoj slabašnoj ligi ne mogu doći na čelnu poziciju.schweinsteiger je napisao/la:cekaj da Bayern dodje na MeazzuPuma je napisao/la:
Da je tu Rafa, bio bi siguran 100% u prolaz, a ovako sam "samo" 80% siguran.
Borbenost i igru koja se forsira u Bundesligi ne mozes nikad ni uporedit s Italijanskom def.igrom.Pa dovoljno ti govori vecerasnjih 1:0 u kao nekom "derbiju".Juventus igrao kao tim koji za bori za opstanak,daj gol i cuvaj ga bez obzira na sve.A i Bundesliga je vec prestigla Seriu A,samo 2012. ce biti novi poredak liga napravljen,pa ce bit' i zvanicno
cujemo se 23.Puma je napisao/la:Kako god, bavarci ce dobiti klempu![]()
#miasanmia
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
i dalje sam ubjedjen da je Leonardo limitiran trener i da nam nije donio nikakvu prevagu u nastavku sezone !
jednostavno nemamo sta trazit u jacim utakmicama,gdje nam realno prosjecna ekipa u svakom prelasku na nasu polovinu radi probleme i gdje se ne zna ko sta radi...
vidjet cemo protiv Fiorentine je li ovo konacno zbogom tituli
jednostavno nemamo sta trazit u jacim utakmicama,gdje nam realno prosjecna ekipa u svakom prelasku na nasu polovinu radi probleme i gdje se ne zna ko sta radi...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
jasta je vec limitiran poslije ovakve igre nemozes ni reci nista vise do limitiran i nesposoban

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
potpisujem (Y)Io_Sono_Interista je napisao/la:i dalje sam ubjedjen da je Leonardo limitiran trener i da nam nije donio nikakvu prevagu u nastavku sezone !
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
- Interista di cuore
- Kontakt:
lose i to je to...nema se sta puno pametovat,Juve je vise zelio ovu pobjedu i doso je do nje.
Inter nije mogo do pobjede kad su glavni igraci (Eto'o,Sneijder,Maicon) bili najgori na terenu.Po meni Leo pogrijesio sto nije odma na poluvremenu uveo Nagatoma umjesto Kharje,a Zanettia stavio da pokriva Maicona...
idemo dalje,forza Inter !
Inter nije mogo do pobjede kad su glavni igraci (Eto'o,Sneijder,Maicon) bili najgori na terenu.Po meni Leo pogrijesio sto nije odma na poluvremenu uveo Nagatoma umjesto Kharje,a Zanettia stavio da pokriva Maicona...
idemo dalje,forza Inter !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.