Sad ce ti neko napisat kako su primili isto golova sa njim i bez njega na terenu

Cinjenicu da je Demirovic napadac cemo zanemarit

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dobio je najgoru ocjenu od svih igraca. Tako da vjerujem da je u svom trnokopskom stilu opet promasio jednu stopostotnu.
Pa ako se pogledaju malo imena djece fudbalera, koji su u mijesanom braku, u vecini slucajeva podviju rep i dijete ima strano ime, koje nema veze s njegovom nacijom ili religijom.
Koga boli qrac kako se cije dijete zove19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 22:41Pa ako se pogledaju malo imena djece fudbalera, koji su u mijesanom braku, u vecini slucajeva podviju rep i dijete ima strano ime, koje nema veze s njegovom nacijom ili religijom.
I Anelov mali bi se zvao Igor ili David da Marijana Cecilija Nisa Masic Ahmedhodzic nije presla na islam![]()
To je bio samo taktički potez da mu zamaže oči i odvoji ga od našeg gazije Mirse i reprezentacije.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 22:41I Anelov mali bi se zvao Igor ili David da Marijana Cecilija Nisa Masic Ahmedhodzic nije presla na islam![]()
Na stranu to što ovo nije tema o kojoj trebamo raspravljati, ne znam kako mogu u istoj rečenici stati i podvijanje repa i žene kao inkubatori jer baš oni koji gledaju žene tako obično ne dozvoljavaju ženama nikakva prava (neovisno o kojoj državi i naciji je riječ). Obično podvijaju rep upravo oni koji ne gledaju žene tako nego suprotno od toga, ali odu u totalno drugu krajnost.rope11 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 02:09Muškarci često na ovom podneblju žene gledaju kao na hodajuće inkubatore ili manje vrijedna bića, ako se uopšte odmaknemo od zaključka da izbor imena ne bi trebao biti ničiji problem osim roditelja.
Ako dijete dobije očevo prezime, zašto je "podvijanje repa" ako je ime bliskije majčinoj nacionalnosti ili vjeroispovjesti? Zdravorazumski je da se po dogovoru "ispoštuju" obe strane, pogotovo što je žensko to koje podnosi čitavu žrtvu trudnoće i poroda, a ne da se čača pita o svemu kao da njeno porijeklo ne postoji.
Niti najmanje moja namjera nije bila takva nego učen prijašnjim situacijama napisao sam komentar baš iz razloga da ukoliko ga likovi kojima je cilj prozivati vide ovaj put ne zapale temu glupostima kao x puta dosad. Puno duze si od mene na forumu da bi zaboravio sve te situacije pa je shodno tome ovo prozivanje mene potpuno nepotrebno.
Pa prezime ce svakako dobiti po defaultu, ja govorim o cinjenici da se uglavnom daju imena koja su bliza zeninom prorijeklu, kao da ovi nasi imaju kompleks nize vrijednosti.rope11 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 02:09Muškarci često na ovom podneblju žene gledaju kao na hodajuće inkubatore ili manje vrijedna bića, ako se uopšte odmaknemo od zaključka da izbor imena ne bi trebao biti ničiji problem osim roditelja.
Ako dijete dobije očevo prezime, zašto je "podvijanje repa" ako je ime bliskije majčinoj nacionalnosti ili vjeroispovjesti? Zdravorazumski je da se po dogovoru "ispoštuju" obe strane, pogotovo što je žensko to koje podnosi čitavu žrtvu trudnoće i poroda, a ne da se čača pita o svemu kao da njeno porijeklo ne postoji.
Lik se zove Ermedin i ocigledno nema kompleks nize vrijednosti.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 12:13Pa prezime ce svakako dobiti po defaultu, ja govorim o cinjenici da se uglavnom daju imena koja su bliza zeninom prorijeklu, kao da ovi nasi imaju kompleks nize vrijednosti.rope11 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 02:09Muškarci često na ovom podneblju žene gledaju kao na hodajuće inkubatore ili manje vrijedna bića, ako se uopšte odmaknemo od zaključka da izbor imena ne bi trebao biti ničiji problem osim roditelja.
Upravo suprotno od toga sto si ti naveo u zadnjoj recenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.