Heller je napisao/la:GradKamena2 je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Da nije FK Sarajevo dokaz da pricam istinu? ili je bolje dovesti i dalje smece iz HRV/SRB? sada klubovi moraju vise gledati na svoje mlade igrace.i samo stranace dovesi ako si siguran da moze pomoc biti. ako je za vas to lose onda u redu.
Znas samo sta mi nije jasno,sto se neka zamara koliko ce neko imat stranaca ili svojih igraca?
Eo npr. ako Sarajevo ima strasnu akademiju i igraci su top i sposobni sta njih boli **** hoce li u Zelji ili Zrinji bit 10 brazilaca ili srba,hrvata japanaca itd,imas svoju skolu tares sve i gotovo ovi ako su u krivu skontat ce pa ce promjenit i gotovo.
Lol. Ne pričaj gluposti. To je tako u skoro svakoj ligi svijeta, ograničen broj stranaca, da bi se zaštitili domaći igrači i zbog reprezentacije.
Aj bola Heller ne pricaj gluposti, koja svaka liga? Pa mi smo daleko najgori ili najstrozi po tom pitanju. Pa jedna Engleska koja sve cini, od bustanja cijena, promocija kroz medije, najbolje akademije ne bi li bili najbolji na svjetu i dalje dopustaju stranaca koliko ti volja. U super kupu citava prva ekipa Celzija (inace najveca akademija nau europi) stranci, Liverpul imo 4 engleza u prvoj sjebajes se. Pusti suplje price, broj stranaca ne igra nikakvu ulogu, jer ce klubovi tipa Zelje i Zrinjskog gledat dovest najbolje iz lige boli njih racku za akademiju, Sarajevo isto boli qurac, prave akademiju samo zbog para. A to o reprezentativcima, pa ovu ligu ja mogu igrat, najbolji igrac ligi ode u inozemstvo tamo ga doceka samarcina, treba mu godina dana sjedenja na klupi da bi osjetio profesionalnost po prvi put.