Jedan jedini!
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Franco Baresi za sirotinju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Baresi moj drugi idol nakon Semira

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Zna li se kakav je status sa onim što je igrao za omladince Arsenala hoće li ostati,kakav je ,može li zamijeniti Brandija?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Cocalic ne dolazi 100% tacna informacija. Dogovorio sve sa trenutnim klubom, iz prve ruke znam.
-
- Kontakt:
Ako će već dovoditi igrače tih godina, onda neka nam dovedu ovog brata. Nema boljeg u Makedoniji.

https://www.transfermarkt.com/besart-ib ... eler/66472

https://www.transfermarkt.com/besart-ib ... eler/66472

Ostaje, dok se srede papiri pa ce potpisati.Espiritosanto je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:47Zna li se kakav je status sa onim što je igrao za omladince Arsenala hoće li ostati,kakav je ,može li zamijeniti Brandija?
Ovo se igrači dovode radi reda, da se kaže da je neko novo lice u ekipi?! 

Jesmo se Radniku natovarili na kosti, imal koji igrač mimo njih
Ae valjda znaju šta rade

Ae valjda znaju šta rade
-
- Kontakt:
Ma kakav Cocalic, zahvalio se Osimu sto mu je ponudio da dodje kod nas ali nece covjek da ide od kuce vise nigdje. Malo jos pred penziju i to je to.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:25Cocalic stize jel
Svaka ekipa treba da ima par iskusnih igraca, to nas je mozda i kostalo u onoj situaciji kad smo imali sansu da se ukljucimo i u borbu za prvaka. A i tokom evropskih ce dati ruke, posebno za prvenstvo gdje komotno moze igrati utakmice protiv objektivno slabijih ekipa umjesto Radovca.
Samo se nadam da se ovakvi igraci ogranicavaju ugovorima na jednu godinu. Nece ga niko ukrast s 34, a postoji mogucnost da muze dobar ugovor i da drk.a khuracznaci iznad 30, uvijek 1+1 najvise
Ne znam sto se ovdje Senic uopste spominje kada se ne pregovara s momkom
I ne razumijem sto se toliko blati Blagojevic. Nemamo nijednog iskusnog igraca u ekipi osim Haskica. Sigurno ne dolazi da bude standardan u prvih 11, za zadnjih 20ak minuta super opcija.
-
- Kontakt:
Previše mlatimo, znate li vi da smo mi imali u prosjeku sigurno jednog igrača suspendovanog a skoro svako drugo kolo bez jednog veznog smo bili.
Ti si naša ljubav jedina!
E moj druže ni blizu. Ne znam koliko imaš godina ali Jovan ne igra na njihovoj poziciji niti je igrao to kod nas.Vjerovatno dolazi da može zamijeniti Radovca ili Anđušića zadnjih 20 minuta.Golemo kako se odmah pišu negativnosti a zaboravili kako su se gubili bodovi zbog malog rostera prošle sezone.A zaboravili smo na Dudiiceva pojacanja poput Isića,Ćatića....VictoriasFikret je napisao/la: ↑16 jun 2022, 22:07Imaš već na toj poziciji Hasanovića i Zeljkovića.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sta ti je život, brat najveći. Tu je bio kada je bilo najteže
9 dana pred 100 rođendan. Pa gdje bas njega
Jooooooj nisam mogao lošije vijesti čuti
Rahmet ti lijepoj duši brate
Nisam vjernik ali se nadam da si na nekoj crvenoj tribini i da forcate gore
Rahmet ti duši
9 dana pred 100 rođendan. Pa gdje bas njega
Jooooooj nisam mogao lošije vijesti čuti
Rahmet ti lijepoj duši brate
Nisam vjernik ali se nadam da si na nekoj crvenoj tribini i da forcate gore
Rahmet ti duši
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Rahmet ti dusi Seficu.
Vjerujem d ce RAja znati kako da njegov tuzni odlazak obiljezi na sto godina kluba. Bio je istinski vojnik Veleza.
Jos jednom rahmet ti dusi i da ti je laka nasa mostarska zemlja. Nedostajat ces na nasoj crvenoj tribini
Vjerujem d ce RAja znati kako da njegov tuzni odlazak obiljezi na sto godina kluba. Bio je istinski vojnik Veleza.
Jos jednom rahmet ti dusi i da ti je laka nasa mostarska zemlja. Nedostajat ces na nasoj crvenoj tribini
Hoce li biti treći put iz prve dolazi Halilović 

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Amar očigledno u Veležu ispunjava sve svoje želje koje nije mogao dovesti u Želju, eto Fanimo je jedino izmakao .
Radovac mu je već tu, Halilovića traži, ne bi me čudilo da se spomene i Ajayi, Dado Sadiković, Ikić Frane.
Radovac mu je već tu, Halilovića traži, ne bi me čudilo da se spomene i Ajayi, Dado Sadiković, Ikić Frane.
Zadnja izmjena: StrikeWarzone, dana/u 21 jun 2022, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Zivio je Velez. Rahmet mu dusi.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ja više nemam riječi na ove prelazne rokove. KO bira bolaove likove koji se dovode ? Daj nam Acu Obada u napad. Igrači raspalog radnika nama pojačanja, a daleko najbolji Mekič u Zelju otisao koji marke nema. Sta mi ocekujemo, ne moze Osim pravit sto je Fedja pravio, odgo*ana pitu. Amar ce otic nakon 10 kola kad vidi da su mu igraci hamelj koji su igrali na motivaciju,sa vrlo upitnim umjecem, Ne mogu ja vise ovo......
2
O čemu ti pričaš majke ti?Mi smo samo Pantelica potpisali,ako dođu Blagojevic i Halilovic doći ce kao prinove a ne pojačanja. Doći će jer nam treba širok roster da ne gubimo bodove kao prošlu sezonu od Rudara,Slobode ili Radnika.Doci će kao zamjena za Radovca I Anđušica zadnjih pola sata ili eventualno u nekim utakmicama ako ovi odmarali. Bez veze gluposti pišeš,sad za sad mi nismo doveli ni jedno pojacanje,ali ne znači da nećemo.DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 jun 2022, 16:39Ja više nemam riječi na ove prelazne rokove. KO bira bolaove likove koji se dovode ? Daj nam Acu Obada u napad. Igrači raspalog radnika nama pojačanja, a daleko najbolji Mekič u Zelju otisao koji marke nema. Sta mi ocekujemo, ne moze Osim pravit sto je Fedja pravio, odgo*ana pitu. Amar ce otic nakon 10 kola kad vidi da su mu igraci hamelj koji su igrali na motivaciju,sa vrlo upitnim umjecem, Ne mogu ja vise ovo......
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ja te vise necu cekat, ja te vise necu cekat…
Ma bjaaaazi….

Ma bjaaaazi….

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.