FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ovo forsiranje Alabe više postaje smiješno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nešto imam loš osjećaj.. kako god, sretno nam!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
RL protiv Frajburga 18. gol u 17. utakmici
Meni je stvarno žao, ali izgleda da Alaba i Boateng jedini kontaju i fizički mogu da iznesu Flickove zamisli, mada i oni prave kikseve, ali bolje kontrolišemo igru kad su oni na štoperu, još Goretzka ispred.
Nije, brzo se zaboravilo koliko je Alaba bio beskoristan kad je igrao LBa zadnju godinu dvije. Ono sto je Davies igrao tokom cijele sezone je trebao Alaba raditi, ali nije poduze vrijeme.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj mec se morao zavrsiti u prvom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne razumijem sto Kimmich ne suta cesce kad ima dobru situaciju na 20ak metara, ima fin i odmjeren sut.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne razumijem da smo imali 7 kornera sa desne strane od kojih nijedna nije bila ni približno opasna situacija, a kamoli da se izrodila prilika za gol.
O yebem ti stomajku ljudi jedan korner jedan gol
Ne rijesis utakmicu sa 20 dobrih sansi sto imas i primas gol iz prvog kornera... pa yebo ga oblak vise.
Zar je bitno, valjda bi se mogao odbraniti jedan jedini korner koji ljudi imaju u 60 minuta... ili mozda zabiti neki od nekoliko zicera.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma Davies je za klupe..Alabu na LB staviti. Davies nas kosto gola.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A istina da nije bitan pojedinac vec odbrana koja je izgubila svaki vid samopouzdanja i sve cesce su neka frljava ispucavanja lopte i slicno. Protivnici znaju i bez nrkog napora da ce uspijeti da zatresu mrezu Bayernu.
Nur der FCB
Ja razumijem da postoje taktički dobre odbrane protiv kojih nije baš tako lako uvaljati 7 golova. Razumijem i da primimo gol od takvih ekipa. Ali ne razumijem zašto onda poslije tog gola žurimo da damo drugi gol, toliko žurimo da zaboravimo za svoju odbranu, protivnika stisnemo i dobijemo neki prividni dojam da ne mogu maknut i onda nam oni strpaju i drugi gol, što se može vrlo lako desiti danas.
-
- Kontakt:
Flicku su neke odluke za samara. Na pocetku sezone forsira Hernandeza kada je Davies bio u boljoj formi. A kasnije kad se Davies vratio od povrede i Hernandez u odlicnoj formi ovaj ga stavlja na klupu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tesko je objasniti sta se desava sa Lucasom, ima tu nesto iza zavjesa sigurno.Bundesliga je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:01Flicku su neke odluke za samara. Na pocetku sezone forsira Hernandeza kada je Davies bio u boljoj formi. A kasnije kad se Davies vratio od povrede i Hernandez u odlicnoj formi ovaj ga stavlja na klupu.
-
- Kontakt:
Ma znam da je bila neka svadja vjerovatno izmedju njih dvojice. Ali sluzba je sluzba. Nema tu mjerenja qrca naustrb kluba.
I am not yet born; O hear me.
Stvarno je dobro što možemo postići gol kad treba, ali ovo sa primanjem golova ide u nedogled, stvarno ne razumijem. 25 GO LO VA samo u BL.
12 kornera a ne pamtim da je jedna opasna situacija bila.
- Centre forward
- Kontakt:
Može li ijedna da ne primimo gol ? 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.