Stanisic i Laimer su jedno 10 puta bolji desni bekovi ali dobro, nema Bayern desnog beka
Amar Dedić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
E cuj Laimer i Stanisic bolji bekoviEdincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:51Stanisic i Laimer su jedno 10 puta bolji desni bekovi ali dobro, nema Bayern desnog beka![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Laimer je goli qrc od igraca iskreno. Jedino sto se dosta bori, pa ga Bayern forsira.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Zato igraju u Bayernu a Dedic igra u Benficiirfo je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:54E cuj Laimer i Stanisic bolji bekoviEdincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:51Stanisic i Laimer su jedno 10 puta bolji desni bekovi ali dobro, nema Bayern desnog beka![]()
![]()
![]()
![]()
Al dobro, zna ovaj forum sigurno bolje od ljudi sto vode jedan od najvecih klubova na svijetu
-
Edincapitano
- Kontakt:
Laimer nas ubio u Becu i u Zenici, cuj goli qrc a frajer standardni u ekipi koja igra polufinale LP.
Opet bosnjo nema sredine, ili si katastrofa ili si najbolji igrac na svijetu
-
Sindikat12
- Kontakt:
Smaras previse, je li ovo bivsi ”fanatic aka Husara” po meni Stanisic nije nesto posebno bolji od Dedica….Edincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:02Zato igraju u Bayernu a Dedic igra u Benficiirfo je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:54E cuj Laimer i Stanisic bolji bekoviEdincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:51
Stanisic i Laimer su jedno 10 puta bolji desni bekovi ali dobro, nema Bayern desnog beka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al dobro, zna ovaj forum sigurno bolje od ljudi sto vode jedan od najvecih klubova na svijetu![]()
Laimer je klasa al Stanisic izgleda ko kita pored ostalih u Bayernu. To ne znaci da bi i Dedic bio takav tamo jer igras sa klasama oko sebe i ako si nivo ispod to se osjeti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne znam je li ti poznat termin igrac sistema? On da mora sam nesto iskreirati ili uraditi, neces nikad vidjeti. S cim nas je ubio? Ponistenim golom u Becu? Ok, dao je gol u Zenici i nista vise. Pitam se jesi li ti uopste gledao te meceve.Edincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:04Laimer nas ubio u Becu i u Zenici, cuj goli qrc a frajer standardni u ekipi koja igra polufinale LP.![]()
Opet bosnjo nema sredine, ili si katastrofa ili si najbolji igrac na svijetu![]()
Ne znam gdje ja ikoga na ovoj temi od nasih uzdizem? Referirao sam se licno na Laimera da je qrc od igraca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Laimer je pojeo nasu desnu stranu i u Becu i u Zenici jos zabio dva gola a jedan jeftino ponisgen, pricaj ti sta hoces. Gledao sam ja i jednu i drugu tekmu uzivo.DamirT je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:12Ne znam je li ti poznat termin igrac sistema? On da mora sam nesto iskreirati ili uraditi, neces nikad vidjeti. S cim nas je ubio? Ponistenim golom u Becu? Ok, dao je gol u Zenici i nista vise. Pitam se jesi li ti uopste gledao te meceve.Edincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:04Laimer nas ubio u Becu i u Zenici, cuj goli qrc a frajer standardni u ekipi koja igra polufinale LP.![]()
Opet bosnjo nema sredine, ili si katastrofa ili si najbolji igrac na svijetu![]()
Ne znam gdje ja ikoga na ovoj temi od nasih uzdizem? Referirao sam se licno na Laimera da je qrc od igraca.
Jos jednom, ne moze jedan igrac biti goli qrac ako igra u Bayernu standardni.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ti idiote si pisao da je Olic los igrac i da " nema pojma" iako je igrao u Bayernu. Sada pises da igrac mora biti kvalitetan da bi igrao u takvom klubu.
Tacno si idiot i onom ko je u stalu koju ti zoves kucom doveo internet treba ruke odsjeci.
Tacno si idiot i onom ko je u stalu koju ti zoves kucom doveo internet treba ruke odsjeci.
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sto se palis toliko?napapijri1987 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:22Ti idiote si pisao da je Olic los igrac i da " nema pojma" iako je igrao u Bayernu. Sada pises da igrac mora biti kvalitetan da bi igrao u takvom klubu.
Jesam pisao da je los, jer je bio los, ali razlika je biti los i biti goli qurac sto je napisao momak.
- Bazinga12345
- Kontakt:
E vala ne znam kako ljudi mogu da se raspravljaju sa trolovima tipa ovaj edincapitano. 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Trent bio klasa u Liverpulu a u Realu ko mlohova k.Edincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:23Stanisic bio drzao Dedica na klupi u Benfici da igra.
Starter protiv Brage
Jako vazna utakmica za Benficu danas, oprezno Amare i bez naglih pokreta 
ima li neko link?
Upravu je Edo. Dedic je panj realno.Bazinga12345 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 16:25E vala ne znam kako ljudi mogu da se raspravljaju sa trolovima tipa ovaj edincapitano.![]()
Ako bi ovako ostalo, najvjerovatnije ostaju bez lige prvaka naredne godine
Kakvi hadalji majko mila.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je