Pisali ljudi ko da se radi o Brazilu iz 2002.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Sad nešto gledam ovo proširenje od idućeg svjetskog prvenstva, afrikancima sa 5 na 9+1(baraž) povećana mjesta, iz Oceanije će ići neko direktno + 1 u baraž (do sad samo 1 u baraž išao), azija sa 4 na 8, centralna amerika sa 3+1 na 6+2 u baraž uz ova 3 domaćina? Znači 9 reprezentacija iz centralne amerike?????? Južna amerika dobila samo 2 nova učesnika i europa samo 3, sramota
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Afrikanci kako igraju, i ovih 5 je puno. Uglavnom 2026 ce biti cirkusbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 17:54Sad nešto gledam ovo proširenje od idućeg svjetskog prvenstva, afrikancima sa 5 na 9+1(baraž) povećana mjesta, iz Oceanije će ići neko direktno + 1 u baraž (do sad samo 1 u baraž išao), azija sa 4 na 8, centralna amerika sa 3+1 na 6+2 u baraž uz ova 3 domaćina? Znači 9 reprezentacija iz centralne amerike?????? Južna amerika dobila samo 2 nova učesnika i europa samo 3, sramota
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisu jos zvabicno odlucili hoce'l biti 16 grupa po 3 ili 12 po 4. Ako bude 12 po 4 kako ce knockout fazu? Jer ako budu prolazile po 2 ekipe ostaje 24, ili ce mozda imati 8 najboljih treceplasiranih da isto prolaze?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 17:54Sad nešto gledam ovo proširenje od idućeg svjetskog prvenstva, afrikancima sa 5 na 9+1(baraž) povećana mjesta, iz Oceanije će ići neko direktno + 1 u baraž (do sad samo 1 u baraž išao), azija sa 4 na 8, centralna amerika sa 3+1 na 6+2 u baraž uz ova 3 domaćina? Znači 9 reprezentacija iz centralne amerike?????? Južna amerika dobila samo 2 nova učesnika i europa samo 3, sramota
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Afrikanci makar nešto znaju s loptom ako ništa, ima kvalitetnih reprezentacija po imenima, ali ovo sa centralnom amerikom je kriminal, znači pored Amerike Meksika i Kanade, imat ćemo još 6 učesnika od ovih reprezentacija:DamirT je napisao/la: ↑26 nov 2022, 17:58Afrikanci kako igraju, i ovih 5 je puno. Uglavnom 2026 ce biti cirkusbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 17:54Sad nešto gledam ovo proširenje od idućeg svjetskog prvenstva, afrikancima sa 5 na 9+1(baraž) povećana mjesta, iz Oceanije će ići neko direktno + 1 u baraž (do sad samo 1 u baraž išao), azija sa 4 na 8, centralna amerika sa 3+1 na 6+2 u baraž uz ova 3 domaćina? Znači 9 reprezentacija iz centralne amerike?????? Južna amerika dobila samo 2 nova učesnika i europa samo 3, sramota
Kostarika, Trinidad i Tobago, Salvador, Gvatemala, Honduras, Panama, Belize, Anguilla, Antigua i Barbuda, Aruba, Bahami, Barbados, Jamajka, Bermuda, Bonaire, Britanska djevičanska ostrva, Kajmanski otoci, Kuba, Curacao, Dominika, Dominikanska republika, Haiti, Gvadalup, Martinik, Montserrat, Portoriko, St. Kitts i Nevis, Sveta Lucija itd.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
To ne znam, moguće i da naprave neki cirkus kao ove godine sa EL i LK, tipa da prvi idu direktno u 1/8, drugi i treći u 1/16 pa onda križanja, bog zna šta oni planirajualemsa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 18:00Nisu jos zvabicno odlucili hoce'l biti 16 grupa po 3 ili 12 po 4. Ako bude 12 po 4 kako ce knockout fazu? Jer ako budu prolazile po 2 ekipe ostaje 24, ili ce mozda imati 8 najboljih treceplasiranih da isto prolaze?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 17:54Sad nešto gledam ovo proširenje od idućeg svjetskog prvenstva, afrikancima sa 5 na 9+1(baraž) povećana mjesta, iz Oceanije će ići neko direktno + 1 u baraž (do sad samo 1 u baraž išao), azija sa 4 na 8, centralna amerika sa 3+1 na 6+2 u baraž uz ova 3 domaćina? Znači 9 reprezentacija iz centralne amerike?????? Južna amerika dobila samo 2 nova učesnika i europa samo 3, sramota
Ne znam sta FIFI ide kroz glavu kad donose ovako retardirane te odluke koje ce ukopat fudbal.Zamisli napetosti cekat utakmicu novi zeland trinidad tobago
Da, zamislite kako bi jako bilo evropsko da je ostalo na 16 repki.Svaka grupa bi realno bila grupa smrti
Jeste, i manje sanse da se povredi jak igrac protiv tamo Hondurasa, ali sa 48 repki ce imati 80 tekmi, plus ljudi dolaze iz +16 drzava, trose pare na ulaznice, smjestaj, hranu, pice itd. Cisti biznis potez, pada kvalitet ali u parama su u velikom plusu.
Kako da ostanu na vlasti.
Infantino je ovo sa 48 progurao zbog glasova koje je dobio da ostane glavni u FIFAi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zato što se krezuboj masi servira užasan kvalitet, a znamo da današnji ljudi nemaju standard ni ukus. Ovo prvenstvo je odron, kvalitet 0.
Kada se pričalo o Super ligi, argument je bio, dojadilo bi bilo gledati svake sedmice Real Juventus ili Milan Barsa.
Ja nisam u životu upoznao nekog ko je prešao sa teletine na paštetu.
Kada se pričalo o Super ligi, argument je bio, dojadilo bi bilo gledati svake sedmice Real Juventus ili Milan Barsa.
Ja nisam u životu upoznao nekog ko je prešao sa teletine na paštetu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo su radi popuralizacije fudbala uradili, kako oni kažu
Sveta Lucija i sličan cirkus, tako npr Srednja Amerika daje skoro ko EU repki na idućem svjetskom (9-13), daje kao i Afrika (9) i daje više od Azije (8)
Inače Platini je prvi imao ideju da ovo nakucka na 40 ekipa, ali je Infantino sproveo ipak na 48

Inače Platini je prvi imao ideju da ovo nakucka na 40 ekipa, ali je Infantino sproveo ipak na 48
- baboedindzeko09
- Kontakt:
2 utakmice cekam da nekakav Mehle odigra pas svom saigracu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nije, EU ce imat 16. A ovi iz srednje Amerike 9, iz razloga sto su 3 domacini (usa, canada i mexico)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 18:16Ovo su radi popuralizacije fudbala uradili, kako oni kažuSveta Lucija i sličan cirkus, tako npr Srednja Amerika daje skoro ko EU repki na idućem svjetskom (9-13), daje kao i Afrika (9) i daje više od Azije (8)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najbolji na svijetu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Predobar jbga 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da, moja greška, 13 ih je do sad išlo, 16 ih ide od 2026.alemsa je napisao/la: ↑26 nov 2022, 18:20Nije, EU ce imat 16. A ovi iz srednje Amerike 9, iz razloga sto su 3 domacini (usa, canada i mexico)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 nov 2022, 18:16Ovo su radi popuralizacije fudbala uradili, kako oni kažuSveta Lucija i sličan cirkus, tako npr Srednja Amerika daje skoro ko EU repki na idućem svjetskom (9-13), daje kao i Afrika (9) i daje više od Azije (8)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.