Zašto nema Copa u igri?
Rangersi 0-3?SheldonCooper je napisao/la:Samo 9 asistencija za 3 četvrtineRangersi izgubiše
Kidd konačno igra dobru partiju! Ako Knicksi izgube glavni krivac će biti JR, užasan je, ne znam šta radi na parketu uopće? Daj Brewera
![]()
Zašto nema Copa u igri?
Carlo je napisao/la:Rangersi 0-3?SheldonCooper je napisao/la:Samo 9 asistencija za 3 četvrtineRangersi izgubiše
Kidd konačno igra dobru partiju! Ako Knicksi izgube glavni krivac će biti JR, užasan je, ne znam šta radi na parketu uopće? Daj Brewera
![]()
Zašto nema Copa u igri?![]()
Copea nema zbog Woodyjevih rotacija. Cope je dobar u ofanzivi, ali u defanzivi nije baš zato ga i Woody ne ubacuje osim kad startuje. Mislim dobar je on igrač, odličan scorer, ali u ovakvoj utakmici nam je preča defanziva.
Istina, ali eto... Woody voli JRa, a JR poludi s 3-4 uzastopna šuta kad se najmanje očekujeSheldonCooper je napisao/la:Carlo je napisao/la:Rangersi 0-3?SheldonCooper je napisao/la:Samo 9 asistencija za 3 četvrtineRangersi izgubiše
![]()
Zašto nema Copa u igri?![]()
Copea nema zbog Woodyjevih rotacija. Cope je dobar u ofanzivi, ali u defanzivi nije baš zato ga i Woody ne ubacuje osim kad startuje. Mislim dobar je on igrač, odličan scorer, ali u ovakvoj utakmici nam je preča defanziva.
1:3![]()
Korisniji bi bio od JR, barem bi duplo manje lopti potrošio, a i onako Knicksi igraju sa niskom 5orkom
Poludim i ja kad on uzme 3-4 uzastopna suta i naravno baca cigle.Carlo je napisao/la:Istina, ali eto... Woody voli JRa, a JR poludi s 3-4 uzastopna šuta kad se najmanje očekuje
JR ko medo, čovjek zasnio kako je zima krenulaDejaNMG je napisao/la:Poludim i ja kad on uzme 3-4 uzastopna suta i naravno baca cigle.Carlo je napisao/la:Istina, ali eto... Woody voli JRa, a JR poludi s 3-4 uzastopna šuta kad se najmanje očekuje
Ma medjed, ti mu jos od milja.Carlo je napisao/la:JR ko medo, čovjek zasnio kako je zima krenula
Carlo je napisao/la:JR ko medo, čovjek zasnio kako je zima krenulaDejaNMG je napisao/la:Poludim i ja kad on uzme 3-4 uzastopna suta i naravno baca cigle.Carlo je napisao/la:Istina, ali eto... Woody voli JRa, a JR poludi s 3-4 uzastopna šuta kad se najmanje očekuje
Nije to samopouzdanje, to je kur.coboljaSheldonCooper je napisao/la:![]()
ali ima samopouzdanje **** Jordana, nema veze što mu je šut 10% on i dalje baca kad god stigne
5 i po do kraja +6, moglo bi knicksi ovo i dobit možda
![]()
Rondo triple duble, da Knicksi imaju ovakog
Evo ga opetDejaNMG je napisao/la:Nije to samopouzdanje, to je kur.coboljaSheldonCooper je napisao/la:![]()
ali ima samopouzdanje **** Jordana, nema veze što mu je šut 10% on i dalje baca kad god stigne
5 i po do kraja +6, moglo bi knicksi ovo i dobit možda
![]()
Rondo triple duble, da Knicksi imaju ovakog
Carlo je napisao/la:Daj ba šta je Smithu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.