AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AS Roma
navijam svim srcem za vas protiv milana
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
Evil Genius II
to je i moja neka racunica. imaju povreda dosta cini mi se (barem u veznom redu) a i puno bitniju tekmu s barcom pa bi mi to mozda trebali iskoristiti ali poznavajuci nas ocekujem neocekivano. borini je pauzirao protiv genoe tako da ce ga sigurno zabiti u milanu, a i totti se dugo nije upisao u strijelce, ko znaAllAbout je napisao/la:racunam na to da su se umorili kroz produzetke u kupu i da ce se stedit za barcu..3 boda me ne bi iznenadila..ali toplo/hladno ove sezone me tjera da se suzdrzim
ne bi bilo lose ni od juventusa da nam skine inter s vrataL'Avvocato je napisao/la:navijam svim srcem za vas protiv milana
Ne da ne bi bilo loše... bilo bi odlično...
Trica Romi na bodovnom kontu i trica Interu.... ali u mreži
Trica Romi na bodovnom kontu i trica Interu.... ali u mreži
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Osvojila djeca primavera kup, 0-0 na olimpiku pred 20milja ljudi i super atmosferom

nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
prejako navijanje bilo ... sve pohvale rominim navijačima ... al je utakmica bezveze bila, pogotovo prvo poluvrijeme
u drugom je bilo prilika na obje strane ... roma i juve po 2 zicera promašili ... romina dva skino branescu odlicnim reakcijama a naša dva oba pored gola završila, padovanov i chibsahov ... ovaj chibsahov je bilo nemoguće promašiti al et crnjo je nekako posla kraj gola
čestitke rominim omladincima, ima talentovanih igrača fakat ... kod nas će onaj branescu biti vrhunski golman, kakva smirenost za njegove godine jbt ono je fenomenalno, refleks, izlijetanje kod prekida, 1 na 1 situacije ... sve ima, nije ni čudo da su ga fm napucali maksimalno
u drugom je bilo prilika na obje strane ... roma i juve po 2 zicera promašili ... romina dva skino branescu odlicnim reakcijama a naša dva oba pored gola završila, padovanov i chibsahov ... ovaj chibsahov je bilo nemoguće promašiti al et crnjo je nekako posla kraj gola
čestitke rominim omladincima, ima talentovanih igrača fakat ... kod nas će onaj branescu biti vrhunski golman, kakva smirenost za njegove godine jbt ono je fenomenalno, refleks, izlijetanje kod prekida, 1 na 1 situacije ... sve ima, nije ni čudo da su ga fm napucali maksimalno
★★★
-
Evil Genius II
ono malo sto sam vidio na plaho losem streamu je ponisten gol rome, ofsajd je cini mi se bio i nasi odma baklju bacaju
navijacima svaka cast, inace je klub dijelio utakmice besplatno kako bi pomogli nasim omladincima i drago mi je da su uspjeli jer atmosfera je bila bolja nego na nekim prvoligaskim tekmama. raduje me sto imamo par ekstra telanta i nadam se da sabatinijev fetis za mladim juznoamerikanicma nece sputati neke od nase djece da dodju do prvog tima.
inace, pravo je aktuelna prica oko meni jako dragog igraca g. rossija (villarreal) koji je jos jednom izrazio zelju za povratkom u italiju i pohvalio je romin projekat. rekao je i da mu se svidja enriqueva filozofija i da je to fudbal koji on licno preferira. jutros procitah izjavu njegovog agenta kako bi roma bio prvi izbor ako bi doslo do transfera, ajd ti sad znaj je li to istina ili ne. uglavnom, suska se suska. sabatini je takodje izjavio da na ljeto potpisujemo tri provjerena igraca i jos par talenata bez kojih on ocigledno ne moze
forza roma
inace, pravo je aktuelna prica oko meni jako dragog igraca g. rossija (villarreal) koji je jos jednom izrazio zelju za povratkom u italiju i pohvalio je romin projekat. rekao je i da mu se svidja enriqueva filozofija i da je to fudbal koji on licno preferira. jutros procitah izjavu njegovog agenta kako bi roma bio prvi izbor ako bi doslo do transfera, ajd ti sad znaj je li to istina ili ne. uglavnom, suska se suska. sabatini je takodje izjavio da na ljeto potpisujemo tri provjerena igraca i jos par talenata bez kojih on ocigledno ne moze
forza roma
danas je enrique isprobavao da treningu trio : bojan-totti - borini. ja sam se nadao osvaldu umjesto tottija, ali enrique nema muda ostaviti tottija na klupi u ovako vaznoj utakmici.
da, sabatini rekao da ce u romu doci tri top igraca. ja se nadam da nece biti pojacnja u napadu, obzirom da je to najaci dio tima , i da je tu vec porilicna guzva :osvaldo, totti, lamela, borini, bojan.
ja bi volio da se dovede vrhunski stoper, kao i dva vrhunska beka.
da, sabatini rekao da ce u romu doci tri top igraca. ja se nadam da nece biti pojacnja u napadu, obzirom da je to najaci dio tima , i da je tu vec porilicna guzva :osvaldo, totti, lamela, borini, bojan.
ja bi volio da se dovede vrhunski stoper, kao i dva vrhunska beka.
- IlPrincipino
- Kontakt:
odbrana je po meni prioritet za Romu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
Evil Genius II
naravno da jeste ali kad je g.rossi u pitanju trebalo bi se naci mjesta za njega 
- IlPrincipino
- Kontakt:
G.Rossi je definitivno u prošloj sezoni igrao fantastično..samo sada je pitanje kakav će se vratiti poslije ove povrede...
kada pogledam Romu tu je meni opet prioritet odbrana..Romin napad je opet daleko bolji od odbrane...dsota je tu istrošenih i polovnih igrača...smiješno mi je kada vidim da je Tadei najbolji bek u Romi...mislim da je to prioritet...napadači su došli u ljetnom prelaznom roku i mislim da će iduće prvenstvo biti samo još bolji...
kada pogledam Romu tu je meni opet prioritet odbrana..Romin napad je opet daleko bolji od odbrane...dsota je tu istrošenih i polovnih igrača...smiješno mi je kada vidim da je Tadei najbolji bek u Romi...mislim da je to prioritet...napadači su došli u ljetnom prelaznom roku i mislim da će iduće prvenstvo biti samo još bolji...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
Evil Genius II
ma u pravu si ti, ja se samo malo zezam u vezi rossija jer nekako mi to nadrealno zvuci da ce on preci kod nas. sto se tice odbrane to je definitivno prioritet i to bekovi prije svega jer i najbolji stoperi svijeta ako se neodgovornom igrom bekova nadju u situacijama u kojima se nalaze nasi stoperi nece moci uradit mnogo toga. jedan kvalitetan veznjak bi isto tako trebao jer mi u situaciji kada se povrijedi neko od tria gago-ddr-pjanic ne mozemo sebi priustit da igraju greco ili simplicio a zelimo borbu za LP.
- IlPrincipino
- Kontakt:
ovi sada amerikanci ulažu što je jako dobro...ali pročitah jutros neki Dodo se spominje...ok tražiti pojačanja po Brazilu ali ne treba ni pretjerati..još kupiti njega koji nije ni naviknut i odmah ga u prvu postavu...nešto slično sa onim Marquinom ili kako već..
razmišljam sada..ne bi bilo loše kada bi Roma pokušala dovesti Ogbonu(iako bi volio da dodje u Juventus)...bolje da predje u Romu nego da ode vani..dosta se puštalo ovog što valja da ide vani..pa nek probaju da vrate i Criscita...zatim Matia Silvestre...mogao bi to Sabatini srediti...onda Cassani isto iz Fiorentine...neke prodati i još nešto love dodati i eto jako dobre odbrane...ovo je onako na prvu...
a vezni red...Gago, De Rossi i Pjanić jako dobar...pomalo uvoditi ovog kapitena vaše primavere Viviana..bolje vašem djetetu dati priliku nego nekom nehljeboviću...
razmišljam sada..ne bi bilo loše kada bi Roma pokušala dovesti Ogbonu(iako bi volio da dodje u Juventus)...bolje da predje u Romu nego da ode vani..dosta se puštalo ovog što valja da ide vani..pa nek probaju da vrate i Criscita...zatim Matia Silvestre...mogao bi to Sabatini srediti...onda Cassani isto iz Fiorentine...neke prodati i još nešto love dodati i eto jako dobre odbrane...ovo je onako na prvu...
a vezni red...Gago, De Rossi i Pjanić jako dobar...pomalo uvoditi ovog kapitena vaše primavere Viviana..bolje vašem djetetu dati priliku nego nekom nehljeboviću...
-
Evil Genius II
mene da se pita ja bih prvo u svojoj avliji potrazio neke igrace tipa crescenzi koji moze biti itekako jaka konkurencija sadasnjim nazovimo ih bekovima, posudjeni florenzi koji je jedan od najboljih igraca crotonea ove sezone ili viviani koji bi definitivno imao mjesta prije greca, simplicia i ajde perrotte ALI dodo i slicni taletni su jednostavno jedan od rizika rada sa sabatinijem koji je, budimo realni, odlican u poslu koji radi ali taj fetis za juznoamerikancima me cesto zna iznervirati.
sto se tice ogbonne, on je jedno od imena koja su se i ranije spominjala kada su u pitanju transferi rome i nekako sam uvijek bio protiv njegovog dovodjenja jer mi je bio relativno nepoznat i nedokazan igrac ali nakon dominacije protiv amerikanca u zadnjoj prijateljskoj ne bih imao nista protiv da on bude to pojacanje na stoperu. criscito isto tako nelosa opcija ali cassani mi je vec samo iskusnija verzija prosjecnog beka tj rosija kojeg vec imamo. ipak preferiram islu za desnog beka ali kako stvari stoje on ce u inter.
sto se tice veznog reda, uz spomenutu trojicu i dva mladica iz primavere jedan veznjak bi nam itekako dobro dosao i mislim da bi time kompletirali jedan od jacih veznih redova serie a.
sto se tice ogbonne, on je jedno od imena koja su se i ranije spominjala kada su u pitanju transferi rome i nekako sam uvijek bio protiv njegovog dovodjenja jer mi je bio relativno nepoznat i nedokazan igrac ali nakon dominacije protiv amerikanca u zadnjoj prijateljskoj ne bih imao nista protiv da on bude to pojacanje na stoperu. criscito isto tako nelosa opcija ali cassani mi je vec samo iskusnija verzija prosjecnog beka tj rosija kojeg vec imamo. ipak preferiram islu za desnog beka ali kako stvari stoje on ce u inter.
sto se tice veznog reda, uz spomenutu trojicu i dva mladica iz primavere jedan veznjak bi nam itekako dobro dosao i mislim da bi time kompletirali jedan od jacih veznih redova serie a.
E kako je raja, hoće Raoma maznut večeras Milan?? Ja bih volio vidjeti u napadu Osvalada, i Borinija a iza njih Tottija, bez obih malih manekenčića, Bojana i Lamele.
Što se tiče dovođenja igrača, piše se o tome svako malo, svakako da bi G.Rossi bio feneomenalan izbor, jer Bojan je na posudbi, njega mogu vratiti nazad koliko me sjećanje služi.
Uz G.Rosija sad se spominjao i Ederson iz lyona, on mi je vala beze igrač, mada Bastos bi mi odgovarao.
A realno jedan od te trojice, što se spominje, bi mogao biti Bosingva, drugi hajmo reći G.Rossi, a treći...Isla???

Što se tiče dovođenja igrača, piše se o tome svako malo, svakako da bi G.Rossi bio feneomenalan izbor, jer Bojan je na posudbi, njega mogu vratiti nazad koliko me sjećanje služi.
Uz G.Rosija sad se spominjao i Ederson iz lyona, on mi je vala beze igrač, mada Bastos bi mi odgovarao.
A realno jedan od te trojice, što se spominje, bi mogao biti Bosingva, drugi hajmo reći G.Rossi, a treći...Isla???
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- spielführer_21
- Kontakt:
Izgleda da će ti se želja ispuniti...teodolit je napisao/la:E kako je raja, hoće Raoma maznut večeras Milan?? Ja bih volio vidjeti u napadu Osvalada, i Borinija a iza njih Tottija, bez obih malih manekenčića, Bojana i Lamele.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- IlPrincipino
- Kontakt:
bekovi očajni..odbrana očajna...volio bih da večeras uzmete barem bod ali bit će zafrkano...
- L'Avvocato
- Kontakt:
da nema ove dobrane roma bi bila beton ... vezni i napad prejaki
još malo do utakmice
još malo do utakmice
★★★
Eh taman sam takav napad htio,al kao sto ste vec rekli odbrana...ma moze Roma do pobjede cak,jer protiv vecih mi nekako lakse igraju,a i nema baletana u napadu.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Da stvarno solidna ekipa koja bi da ima malo bolju odbranu bila sigurno u vrhu. Poprilicno i mlada ekipa tako da je za ocekivati da gledamo stvarno dobar fudbal u italiji za koju godinu, ne mislim ovo samo i na Romu vjerujem da ce se i ostale ekipe fino pojacati najprije Inter.L'Avvocato je napisao/la:da nema ove dobrane roma bi bila beton ... vezni i napad prejaki
još malo do utakmice
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.