Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Je l' ko primijetio ručku našeg dragog Borisa Bilića maloprije na poluvremenu utakmice ? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
i meni se ne svidaju nasi komentatori ali je ocito da nemamo trenutno u javnom servisu boljih i valja nam trpit.istina je da je ponekad zalosno slusati kakve komentare daju puno amaterizma al sta ces.moja najveca zamjerka je da ne govore puno o igracima koliko ima godina gdje igra gdje je igrao,to se sve moze ubaciti u prenos posto vise od pola utakmice komentator ili suti ili prica gluposti..ja sinoc gledam utakmicu i onaj pilar nije los igrac i interesuje me gdje igraju on i jiracek i na kraju rece da pilar ide u wolvsburg a jiraceka nije ni spomenuo,evo odo ukucat jiraceka da vidim ciji je igrac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Fazon je u tome što treba platiti nekome da bude sukomentator. Neće niko svoje vrijeme trošiti za džaba i glumiti humanitarca za propalu televiziju. Za Konjića se slažem, čovjek fino priča i baš se vidi da jako dobro poznaje materiju ali je zna lijepo i objasniti, za razliku od nekih kojima bi to trebala biti profesija.spielführer_21 je napisao/la:Konjić meni nije loš, trebalo bi ga probati kao sukomentatora (kad prenosi sa šukom bio bi tandem šukomentator i sukomentatorAllGunsBlazing je napisao/la:Mene samo interesuje kako to da Englezi i njihovi fudbaleri mogu dobro komentarisati, a nasi fudbaleri dvije ne znaju spojiti kako treba. Zar je moguce da mi nemamo ni jednog fudbalera da pristojno prica, da zna materiju, jer ocigledno da su vece greske ukoliko je komentator sam, ovako bi imao manje vremena da prica, mogoa bi i razmisliti o cemu prica, i bili bi kvalitetniji.). Ne znam što to i ne urade, možda nemaju 2 mikrofona
ps. da Jim Beglin je.. ima poprilično zayeban akcenat, slabije ga razumijem.. a Champion ide k'o halva..
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa vjerovatno mu plaćaju da bude gost u studiju, tako da je isti vrag. Bolje neka ukinu emisiju prije utakmice i ubace sukomentatora.voltron30 je napisao/la:
Fazon je u tome što treba platiti nekome da bude sukomentator. Neće niko svoje vrijeme trošiti za džaba i glumiti humanitarca za propalu televiziju. Za Konjića se slažem, čovjek fino priča i baš se vidi da jako dobro poznaje materiju ali je zna lijepo i objasniti, za razliku od nekih kojima bi to trebala biti profesija.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Titova-Juga
- Kontakt:
Haha ona dvojica sa EuroSporta su stvarno jos jednom dokazali da su kraljevi 
Prikazuju Mourinha kako cita poruku na mob i neko dijete po njemu.
Kaze ovaj, evo i njegove kcerke pored njega.. ili sina.. sta god da je ovo...
A stvarno dijete tako izgleda da ne mozes pogodit
Prikazuju Mourinha kako cita poruku na mob i neko dijete po njemu.
Kaze ovaj, evo i njegove kcerke pored njega.. ili sina.. sta god da je ovo...
A stvarno dijete tako izgleda da ne mozes pogodit
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Problem uvijek na kraju ispadne *ebena programska šema, nikada ne ostupaju od nje.
Gledam ima 2 dana ako se ne varam Nadala i Djokovića, oni prekinuše prenos zbog dnevnika
Ma nemaju oni novaca za 2 komentatora, i ovaj jedan što bude ne može se reći da je jedan ali vrijedan u ovom slučaju
Gledam ima 2 dana ako se ne varam Nadala i Djokovića, oni prekinuše prenos zbog dnevnika
Ma nemaju oni novaca za 2 komentatora, i ovaj jedan što bude ne može se reći da je jedan ali vrijedan u ovom slučaju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ena Branković za komentatora

mislim da bi se bolje snala od Bilica

mislim da bi se bolje snala od Bilica
@Bayern@heart ne znam sjećaš li se njenih početaka na FTV, kako se gubila u Dnevniku kada je vodila rubriku Sport
al evo u zadnje vrijeme se popravila
al gura ovo drvo nema tu nista bez motorke 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ko su komentatori večeras ? Neće mi valjda Bilić pokvariti utakmicu u terminu od 20:45 !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Baš su sinoć pominjali kako će on biti i bilo je smileya ovakvog tipaHigh je napisao/la:Ko su komentatori večeras ? Neće mi valjda Bilić pokvariti utakmicu u terminu od 20:45 !
Ma ima streamova koliko hoćete ljudi moji, što se nervirate bezveze
- inacefindecko
- Kontakt:
joj Šuke
u svakoj riječi mu se vidi koliko mrzi portugalce i ronalda
u svakoj riječi mu se vidi koliko mrzi portugalce i ronalda
Danijel Agger bivši igrač Liverpoola, Kaer igrač Wolsburga ...
Ovoliko neznanja nije humano.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Suko: Nicklas Bendtner 5 utakmica protiv Danske 5 golova.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Suko ga vjecito sam sebi suka
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jel samo meni smijesno i zalosno ovo sto se trenutno desava na ftv,tacno se bojim zautakmicu sta ce biti
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Evo ovaj sto je sad(20:15) najavljivao utakmicu ima dobar glas, zasto njega ne stave jbm 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Kjaer je i dalje pod ugovorom sa Wolfsburgom, samo što je posuđen Romi (vjerovatno će ga i otkupiti).Henderson je napisao/la:Danijel Agger bivši igrač Liverpoola, Kaer igrač Wolsburga ...![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
po meni je konjic odlican stvarno ga milina slusati,covjek zna nogomet u dusu,igrao ga citav zivot,lijepo sve objasni i za nas laike koji nismo sve te strateske zamisli vidjeli...volio bih jednom cudi naseg safeta da kaze nesto slicno,da barem vidim -cujem da zna tematiku 
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
i ovaj ognjen dujkovic ima dobar glas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.