Mislim na tim(team), plate i ostale troskove.123456 je napisao/la:Koliko znam stadion negradi Nijaz vec opstina N.Gradnime_tm87 je napisao/la:Il Nijaz ima para na bacanje il je lud. Lik samo ulaze pare ,a nigdje da mu se vrate. krace nazvano propala investicija ili ti ga bacanje para.Sve najbolje OlimpiCu samo govorim cinjenice ....nadam se da ce te i vi osvojit nesto u buducnosti. Da gracic smanji taj minus.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
danas cu ja biti dole na otoci na bazenu pa cu uslikati da vidim dokle su dosli i kakve su stolice
čitaj malo jedan sektor je postavljen !boje stolica su dugine boje.2pride3 je napisao/la:dali neko zna jesul li se stolice pocele postavljati na otoci
E hajmo sad' simpatizeri i navijaci Olimpica...organizacija,uvezite se koliko god vas malo bilo za pocetak,ovo otvaranje stadiona je odlicna prilika da se nesto pokusa napraviti.
Pa i navijaca Beogradskog Rada je prije 20 godina bilo 20,a sada su treca grupa po snazi u Beogradu
Ovo je samo primjer,nebitno,ali dokaz da se moze kada se hoce.
Preporuka Gracicu,za prvu tekmu ulaznice djaba ili po simbolicnim cijenama
Pa i navijaca Beogradskog Rada je prije 20 godina bilo 20,a sada su treca grupa po snazi u Beogradu
Ovo je lijepo procitat-volio bih da ima poštovanja izmedju OLIMPICA,ŽELJE i naravno SARAJEVA,korektno navijanje.normalan odnos a u medjusobnim susretima neka pobjedi ko bude bolji i dosta je ružnih natpisa jedni o drugima.HVALA i puno uspjeha ovim klubovima u daljem takmicenju ,,,,,,-A- je napisao/la:E hajmo sad' simpatizeri i navijaci Olimpica...organizacija,uvezite se koliko god vas malo bilo za pocetak,ovo otvaranje stadiona je odlicna prilika da se nesto pokusa napraviti.
Pa i navijaca Beogradskog Rada je prije 20 godina bilo 20,a sada su treca grupa po snazi u Beogradu![]()
Zipa Subasica, hladno 2 gola u debiju za pobjedu Dynama nad Bochumom. Olimpic je napravio pravi potez sa posudjivanjem Subasicu u NJemacku. Kao sto je neko rekao, tamo ce mu cijena samo rasti, ali on je jos uvijek igrac Olimpica i onda sljedece sezonee ga lagano prodati za 2 mil. Istina, vise bih volio da je ostao igrati kod u Olimpicu, ali i ovako nije lose.
Sada Olimpic prelazi na svoj stadion i nadam se da ce na Otoci praviti mnogo bolje rezultate.
Sada Olimpic prelazi na svoj stadion i nadam se da ce na Otoci praviti mnogo bolje rezultate.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Subasicu ugovor sa Olimpicom istice na ljeto 2012,a do tada ce biti u Njemackoj na posudbi.Tada ce mu ugovor isteci i on ce biti slobodan igrac.suhakrpa je napisao/la:Zipa Subasica, hladno 2 gola u debiju za pobjedu Dynama nad Bochumom. Olimpic je napravio pravi potez sa posudjivanjem Subasicu u NJemacku. Kao sto je neko rekao, tamo ce mu cijena samo rasti, ali on je jos uvijek igrac Olimpica i onda sljedece sezonee ga lagano prodati za 2 mil. Istina, vise bih volio da je ostao igrati kod u Olimpicu, ali i ovako nije lose.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
E.paša nije baš tako kako si napisao------ugovor o posudbi je malo drugacije napisan,,,,i nije baš bezbolanFK Sarajevo je napisao/la:Subasicu ugovor sa Olimpicom istice na ljeto 2012,a do tada ce biti u Njemackoj na posudbi.Tada ce mu ugovor isteci i on ce biti slobodan igrac.suhakrpa je napisao/la:Zipa Subasica, hladno 2 gola u debiju za pobjedu Dynama nad Bochumom. Olimpic je napravio pravi potez sa posudjivanjem Subasicu u NJemacku. Kao sto je neko rekao, tamo ce mu cijena samo rasti, ali on je jos uvijek igrac Olimpica i onda sljedece sezonee ga lagano prodati za 2 mil. Istina, vise bih volio da je ostao igrati kod u Olimpicu, ali i ovako nije lose.
Ja bih pre rekao da je ovo za snimanje utakmica,nesta slicno kao u I.Sarajevu,jer nema prostora na tribinama za kamere. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- neutralan__
- Kontakt:
Jeste to.Semafor će vjerovatno biti obični na početku.Nego šta je sa stolicama,što su ušareniliDevil je napisao/la:Ja bih pre rekao da je ovo za snimanje utakmica,nesta slicno kao u I.Sarajevu,jer nema prostora na tribinama za kamere.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Dino Hamzić u Olimpicu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
tako to biva koga nogiraju iz Želje ili Sarajeva obicno odu na Otoku.Mancini je napisao/la:Dino Hamzić u Olimpicu!
@Devil
tako je.
Mislim da ce semafor biti tamo iza gola
super za OLimpik, jer ovaj Fejzić je katastrofa i odličan će vam stadion bitiMancini je napisao/la:Dino Hamzić u Olimpicu!
Sta je ovo, ped.erizam i renesansa, mozda Gracic hoce da ugosti gay paradu
Ipak se ne otvori do Zelje, pa ni do Borca, po ko zna koje obecanje koje je palo u vodu, a vidim i praksa dovodjenja fudbalera po svaku cijenu se nastavlja, otpad od Zelje i Sarajeva uredno se skuplja na Otoci.
Vi ko kakav kolektor, jbt, stavili mrezu i sto god talaknemo u Miljacku vi fatate, kapa dole.
I jos nesto za Pabiza, sta bi od onih makedonskih perspektiva, prosle godine si pametovo za Ganceva da je tanak ko flis papir, a ovi vasi gori od Ganceva milion puta, izgleda neko Nijazu muda pod bubrege prodaje.
Stvarno ovaj Olimpic(k) podsjeca na cirkus, toliko turbulencije u jednom klubu jos vidio nisam.
Ipak se ne otvori do Zelje, pa ni do Borca, po ko zna koje obecanje koje je palo u vodu, a vidim i praksa dovodjenja fudbalera po svaku cijenu se nastavlja, otpad od Zelje i Sarajeva uredno se skuplja na Otoci.
Vi ko kakav kolektor, jbt, stavili mrezu i sto god talaknemo u Miljacku vi fatate, kapa dole.
I jos nesto za Pabiza, sta bi od onih makedonskih perspektiva, prosle godine si pametovo za Ganceva da je tanak ko flis papir, a ovi vasi gori od Ganceva milion puta, izgleda neko Nijazu muda pod bubrege prodaje.
Stvarno ovaj Olimpic(k) podsjeca na cirkus, toliko turbulencije u jednom klubu jos vidio nisam.
Cuva Bog Zelju svog!
@Mirzza Tvoj post je za kolektora.Nastavio ti po starom,uvreda za uvredom.Napiši nekad nešto normalno neće ti ništa faliti!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Daj,nemojte me zezati da su ovo stolice?!?!

Daj nemojte zezati ove olimpikove huligane , vidite da su im napravili pregradu da nebi došlo do sukoba između navijačkih grupa.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.