Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
a eto bar smo nakon sinoc dobili novi trio fantastico na stoperskim pozicijama
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Moram dodati i ovo. Svaki put kad je lopta išla u naš šesneastereac srce mi stane kad vidim onog Supića . Kod onog slobodnjaka mi je bio isto ko da je penal. Nekakav krakat, nesiguran golaman za kojeg ne znaš jel linijski ili all round golman. Krene pa stane najviše mi liči na albatrosa na suhom. Ja se nadam da neće biti na golu u Zenici jer će Belgijanci napadati ko osice. Hej Keno pusta ranoooo.
Ja bih samo da upozorim da pripazite na rijecnik,jer ne mogu da shvatim ljude koji su umjesto da slave negdje nasu pobjedu ,ovdje napisali toliko psovki i boze sacuvaj cega jos.Smirite se i probajte voditi normalnu raspravu jer ubuduce ce se sve vulgarnosti kaznjavati strogo!
AMAR OSIM!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sinoc i nije imo bas nesto puno posla, al nekako je izgledo u jednom trenutku dosta sigurno, za par sekundi te vamo, te tamo, a imo je onu dobru odbranu u 83 minuti...a nije sinoc ni puno grijesio...SimoK je napisao/la:Moram dodati i ovo. Svaki put kad je lopta išla u naš šesneastereac srce mi stane kad vidim onog Supića . Kod onog slobodnjaka mi je bio isto ko da je penal. Nekakav krakat, nesiguran golaman za kojeg ne znaš jel linijski ili all round golman. Krene pa stane najviše mi liči na albatrosa na suhom. Ja se nadam da neće biti na golu u Zenici jer će Belgijanci napadati ko osice. Hej Keno pusta ranoooo.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Principatus
- Kontakt:
Meni je Supic djelovao bolje nego sto sam ocekivao, u prvim momentima je unio mir kada su belgijanci krenuli i bio je dosta pazljiv, skidao je lopte koje su mogle postati opasne i ono pri kraju kad je udarac glavom odbranio pred golom. Mogla ga je uhvatiti trema i slicne stvari, za prvu igru u repci solidno pa skoro dobro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A sta je to on sinoc pogrijesio? Je li svaki centarsut uhvatio? Jeste. To je bila njegova zadaca, jer su belgijanci bas zbog naseg golmana igrali visoke lopte i neugodne centarsuteve, ali on se nije zbunio i svoj posao je odradio vrhunski.SimoK je napisao/la:Moram dodati i ovo. Svaki put kad je lopta išla u naš šesneastereac srce mi stane kad vidim onog Supića . Kod onog slobodnjaka mi je bio isto ko da je penal. Nekakav krakat, nesiguran golaman za kojeg ne znaš jel linijski ili all round golman. Krene pa stane najviše mi liči na albatrosa na suhom. Ja se nadam da neće biti na golu u Zenici jer će Belgijanci napadati ko osice. Hej Keno pusta ranoooo.
Zaista mi vise niste jasni. Dobijemo 4-2 u sred Belgije i vi se opet igrate selektora, opet nesto ne valja, samo pametujete. Zasto ljude ne ostavite na miru i lijepo cekate naredni mec u Zenici.
Eto, SimoK bi nesto dodao, kao da je njegovo misljenje nekome bitno. On bi da kritikuje Supica, a boljeg golmana u tom trenutku nismo imali. Mozda je trebao braniti onaj mali iz Zelje?? Mozda nije! To nikad necemo saznati, jer je Nemanja bio sjajan i sto je najbitnije... nije kriv za golove!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma statitika i jeste na njegovoj strani. Ja govorim o opštem dojmu. Nekako ne ulijeva povjerenje. Možda samo nisam navikao na njega 

- Principatus
- Kontakt:
Hehe ja mislim da je to vise sto nismo navikli, nije ni meni bilo drugacije, strahovao sam se svake lopte, ali kao sto sam rekao za mene je vise pozitivno iznenandjenje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Eto tvoje je mišljenje ko nešto relevantno. Ovo je forum,mjesto dijaloga ljubitelja bh. fudbalske reprezentacije. Ako ti se ne sviđa šta pojedini članovi ili ja pišemo možeš se komotno vratiti u pećinu iz koje si i izašao.Virtu4l je napisao/la:A sta je to on sinoc pogrijesio? Je li svaki centarsut uhvatio? Jeste. To je bila njegova zadaca, jer su belgijanci bas zbog naseg golmana igrali visoke lopte i neugodne centarsuteve, ali on se nije zbunio i svoj posao je odradio vrhunski.SimoK je napisao/la:Moram dodati i ovo. Svaki put kad je lopta išla u naš šesneastereac srce mi stane kad vidim onog Supića . Kod onog slobodnjaka mi je bio isto ko da je penal. Nekakav krakat, nesiguran golaman za kojeg ne znaš jel linijski ili all round golman. Krene pa stane najviše mi liči na albatrosa na suhom. Ja se nadam da neće biti na golu u Zenici jer će Belgijanci napadati ko osice. Hej Keno pusta ranoooo.
Zaista mi vise niste jasni. Dobijemo 4-2 u sred Belgije i vi se opet igrate selektora, opet nesto ne valja, samo pametujete. Zasto ljude ne ostavite na miru i lijepo cekate naredni mec u Zenici.
Eto, SimoK bi nesto dodao, kao da je njegovo misljenje nekome bitno. On bi da kritikuje Supica, a boljeg golmana u tom trenutku nismo imali. Mozda je trebao braniti onaj mali iz Zelje?? Mozda nije! To nikad necemo saznati, jer je Nemanja bio sjajan i sto je najbitnije... nije kriv za golove!

SimoK je napisao/la: Eto tvoje je mišljenje ko nešto relevantno. Ovo je forum,mjesto dijaloga ljubitelja bh. fudbalske reprezentacije. Ako ti se ne sviđa šta pojedini članovi ili ja pišemo možeš se komotno vratiti u pećinu iz koje si i izašao.
Moje misljenje nije relevantno i u glavnom ga ne iznosim, a i kada iznosim, to svakako nisu gluposti kao sto su tvoje. Samo procitaj svoje postove, ali polako, rijec po rijec, skontat ces da si panglu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljudi u Zenici 3:0 za nas Miske Dzeko i Muslimovic strijelci ...
HAJMOOOOO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nemoj se bolan ljuiti. Ako ti ja mogu poslužiti da izliječiš frustracije, stojim ti na raspolaganju.Virtu4l je napisao/la:SimoK je napisao/la: Eto tvoje je mišljenje ko nešto relevantno. Ovo je forum,mjesto dijaloga ljubitelja bh. fudbalske reprezentacije. Ako ti se ne sviđa šta pojedini članovi ili ja pišemo možeš se komotno vratiti u pećinu iz koje si i izašao.
Moje misljenje nije relevantno i u glavnom ga ne iznosim, a i kada iznosim, to svakako nisu gluposti kao sto su tvoje. Samo procitaj svoje postove, ali polako, rijec po rijec, skontat ces da si panglu.

- reds_forever
- Kontakt:
sinoc smo stvarno dobro igrali,najvise me iznenadio supić,dobro se pokazao 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Sacuvajte tu ostrinu do srijede
pa svi na B.Polje,manite se ovoga onoga,sta ce biti,kad ce biti.Dali ce biti zabrana ili NE.
pa nismo mi organizovali tekmu u Belgiji,jedino sta ce biti i sta je bilo,novcane kazne onim momcima koji su upalili baklje(pa su privedeni na kratko nakon tekme,a neki su prosli ko hlad
tj. napustili su belgiju bez problema)
svi koji posjeduju bilo kakve snimke bakljade,neka se strpi jos par dana,pa ako hoce da pusti te snimke na net neka to uradi,ali nije jos pametno da se stavljaju snimci na net
e da,Marjan je KRALj
danas kad sam pogledao snimak,nisam mogao vjerovati,covjek je najjaci,Ibisevicu nikad vise nece pasti na pamet da sa njim vodi bilo kakvu utakmicu 

pa nismo mi organizovali tekmu u Belgiji,jedino sta ce biti i sta je bilo,novcane kazne onim momcima koji su upalili baklje(pa su privedeni na kratko nakon tekme,a neki su prosli ko hlad

svi koji posjeduju bilo kakve snimke bakljade,neka se strpi jos par dana,pa ako hoce da pusti te snimke na net neka to uradi,ali nije jos pametno da se stavljaju snimci na net

e da,Marjan je KRALj

BB BiH
Vidis kako lupas... nigdje veze, skroz off topic.SimoK je napisao/la: Nemoj se bolan ljuiti. Ako ti ja mogu poslužiti da izliječiš frustracije, stojim ti na raspolaganju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
LFCBiH je napisao/la:Ljudi u Zenici 3:0 za nas Miske Dzeko i Muslimovic strijelci ...
2:1
Topić-dopel pak

Drago mi je sto smo pobjedili u Genku ali ipak mislim da ce biti teze pobjediti u Zenici. Moze se desiti da nas Belgijanci iznenade sto se tice same taktike ali i njihove formacije na terenu.
Govorio sam i govoricu opet : Treba biti oprezan!
Govorio sam i govoricu opet : Treba biti oprezan!
- rob do bagro
- Kontakt:
mogu mislit atmosfere u srijedu ovdje ljudi u Zenici su vec zagrijani mislim bice pakleno na Bilinom Polju
BOSNA BOSNA BOSNAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
BOSNA BOSNA BOSNAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Mora bolan Dzeko dati go da stigne i ako bogda prestigne Soncka na listi najboljih strijelaca trenutno je Dzeko na diobi drugog mjesta sa Runijem i Villom sa 5 datih golova a Sonck dao 6. Mora to Dzeko stici i prestici abd..SimoK je napisao/la:LFCBiH je napisao/la:Ljudi u Zenici 3:0 za nas Miske Dzeko i Muslimovic strijelci ...
2:1
Topić-dopel pak

Hoceli opet hayat prenositi ili neko drugi...Ale Ale ALEEE IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALEEEEEEEEEE
Trebamo biti oprezni pred sriejdnu aBd da ih oderemo do daske, samo da uzmemo 3 boda hairli

Trebamo biti oprezni pred sriejdnu aBd da ih oderemo do daske, samo da uzmemo 3 boda hairli

mB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.