Ma imaju hejbet nekakvih arena, mogu makar na jednoj prenositi našu Mladost : )aneks je napisao/la:Tako je bilo planirano do danas. Ali danas je komentator na utakmici koju je igrao partizan rekao da je upitan sutrasnji prenos i da najvjerovatnije nece biti realiziran zbog preklapanja termina utakmica.FKMLADOSTDK je napisao/la:Na Areni 1 u programskoj šemi za sutra, stoji planirana utakmica : )aneks je napisao/la:Kako sad stoje stvari sutra nece biti prenosa na arena sport zbog preklapanja termina utakmica. Sutra partizan ne igra u najacem sastavu kako sam ja cuo priliku ce dobiti igraci koji su manje igrali predhodne utakmice.
FK Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma ne razmišljaju oni na način na koji mi razmišljamo. Žalosno da ih to uopšte ne interesuje, a planiraju sve više ulagati u mlade igrače i prodavati iste. Dobra reklama je najbitnija u svemu! Pa da su odradili prenose ove tri utakmice što su odigrali sigurno bi bilo još više interesovanja za pojedine igrače. Al' vrhunac će biti ako ni sutra ne bude, do danas sigurnog, prenosa ni na Partizanom YT kanalu.FKMLADOSTDK je napisao/la:Ali bez obzira na medije, klub bi trebao u budučnosti poraditi na vlastitom PR i ažurirati dostupnost informacijama o aktivnostima. Između ostalog, danas raditi stream utakmica na faceboku ili you tube nije ama baš nikakav problem niti iziskuje mnogo novca.L' Imperator je napisao/la:Portal sportsport.ba je u Antaliji. Pišu o svim bh. klubovima tamo, osim, naravno, o Mladosti.
#samoRudar #zauvijek
Steta ako je istina ovo za prenos utakmice sa partizanom.
Ma mislim da ce jos vode proteci dok ne skontaj da treba i u marketing malo ulagati.
Ma mislim da ce jos vode proteci dok ne skontaj da treba i u marketing malo ulagati.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Najžalosnije u svemu je što na svim stadionima na kojima se trenira i igraju pripremne utakmice u Turskoj, imaš wi-fi, tako da uopšte nema problema za streamovanje utakmica. Za malko ozbiljnije klubove koji koriste kamere za snimanje i prenos tekmi, imaš pored terena tornjeve sa kojih možeš to raditi. I sad se sve svodi na to da moraš imati osobu koja će držati mobitel ili kameru i snimati tekmu. Niko od nas ne traži profi snimak u 4k. Stavi mobilni i da imamo bilo šta.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Evo iz kluba javljaju da je tekma prebačena na Arena sport 3. Kažem ja da oni imaju hejbet Arena : )
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Utakmica u 13 h, arena sport 3...
- L' Imperator
- Kontakt:
Ostali dio ekspedicije čine: Goce Sedloski (glavni trener), Aleksandar Vlaho (pomoćni trener), Denis Ćorić (pomoćni trener), Jure Ivanković (pomoćni trener), Nikola Marić (trener vratara), Mate Brekalo (kondicijski trener), Dalibor Šilić (sportski direktor), Dragan Mijatović (fizioterapeut), Grgo Sesar (fizioterapeut), Zoran Bilać (oružar), Marko Karačić (NKŠB TV) i Josip Jelić (NKŠB TV).
Evo kako to ozbiljni klubovi rade. Naravno, sve utakmice Širokog su bile u direktnim prenosima.
Evo kako to ozbiljni klubovi rade. Naravno, sve utakmice Širokog su bile u direktnim prenosima.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Marković lijevi bek, nikako se ne snalazi na toj poziciji. Isaković je više više bio na desnom beku već na štoperu. Još se povrijedi, valjda nije ništa opasno. Ni on ne ulijeva sigurnost. Nikolić mali, realno, nula. Previše vraćaju loptu nazad. Arežina daleko najbolji. Welbeck odmah iza njega. Prolazna ocjena i Fanimo mada ga nikako ne koriste. U drugom poluvremenu Guzinu umjesto Atajića koji se ne trudi nimalo.
#samoRudar #zauvijek
Ovaj prenos je bio ok dok se nije ukljucio ovaj debilni komentator
BHF
Jbo mu selo mater...Miske01 je napisao/la:Ovaj prenos je bio ok dok se nije ukljucio ovaj debilni komentator
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kaze neki klub iz Bosne, al ne znam ja koji jer nije ni Sarajevo ni Zeljo... fol prati kaze dugo Partizan hahahhaha, ubij me ako fudbal prati... ja bih bolji priienos u osmom osnovne napravioSkojevska je napisao/la:Jbo mu selo mater...Miske01 je napisao/la:Ovaj prenos je bio ok dok se nije ukljucio ovaj debilni komentator
BHF
Koliko podcjenjuje nije realno.Miske01 je napisao/la:Kaze neki klub iz Bosne, al ne znam ja koji jer nije ni Sarajevo ni Zeljo... fol prati kaze dugo Partizan hahahhaha, ubij me ako fudbal prati... ja bih bolji priienos u osmom osnovne napravioSkojevska je napisao/la:Jbo mu selo mater...Miske01 je napisao/la:Ovaj prenos je bio ok dok se nije ukljucio ovaj debilni komentator
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Cuj sad sudiju vrijedja, kaze zavrsio karijeru treba mu CZ dres uruciti Bzs hahah
BHF
Nemojte reci da ne poznajete lik i djelo ludog Žeksa sa "Partizanovog vesnika", gdje 90 % emisije prica o Zvezdi 
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 07 feb 2019, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kakav je ovo ludjakmarconato je napisao/la:Nemojte reci da ne poznajete lik i djelo ludog Zeksa sa "Partizanovog vesnika", gdje 90 % emisije prica o Zvezdi
Kaze preporucujem igracima Partizana kad se vrate kuci da zaborave da su ikad bili na ovim pripremama.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- prisonbreak
- Kontakt:
Alaj se ismija, sta je ovo ti majkw..
Jedno 200 x selo doboj pored kaknja, ocajno. Hahahah
Jedno 200 x selo doboj pored kaknja, ocajno. Hahahah
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma lud covjek 100 %.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa i na wiki pise da je seloSkojevska je napisao/la:Jbo mu selo mater...Miske01 je napisao/la:Ovaj prenos je bio ok dok se nije ukljucio ovaj debilni komentator
Kakav je ovo majmun,onaj garo dva puta ide laktom i normalno dobija crveni,ovaj se ibreti sto mu je dao crveni.
FK SARAJEVO.
Gdje ide prenos da čujem tog umjetnika malo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.