Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Reusa otpisati moze samo budala...nece daleko dogurati.
Ljudi bez Rojsa postali svjetski prvaci 2014 godine.lumani je napisao/la:Reusa otpisati moze samo budala...nece daleko dogurati.

Zdena04 je napisao/la:Ljudi bez Rojsa postali svjetski prvaci 2014 godine.lumani je napisao/la:Reusa otpisati moze samo budala...nece daleko dogurati.
kakve to ima veze

Jarane moj u pitanju je opet povreda. Hajd sad ti meni navedi koji su to "drugi razlozi" na koje misliš? Gdje si tu informaciju pokupio?
Raspored ne daje baš puno razloga za veselje - ako sve bude prema očekivanjima u 1/4- finalu dolazi Belgija/Italija a u 1/2-finalu prvi favorit Francuska koja pored svega ima i neke neraščišćene račune... elem polufinale i dioba 3. mjesta bi bio neki maksimum.
Situacija bi bila vedrija sa drugim mjestom u skupini ali panceri jednostavno nisu skloni kalkulacijama, što je u suštini sportski ali nije oportuno.
Situacija bi bila vedrija sa drugim mjestom u skupini ali panceri jednostavno nisu skloni kalkulacijama, što je u suštini sportski ali nije oportuno.
Otpao zbog povrede.lumani je napisao/la:
kakve to ima vezebio je povrijeden i nije igrao,a sada je otpao iz nekih drugh razloga.
Nije Elf naša repka pa da menadžeri kroje sastav.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne zamjerite momku za Rojsa nije upućen, uletio je ovdje sa NBA teme, među nas svršavaoce na njemačku repku i njemački fudbal 
Ako pogledamo unazad Nijemci praktički najduže od svih top reprezentacija nisu podbacili na velikom takmičenju, još od 2004. i ispadanja u grupnoj fazi. Poslije toga su završavali ili treći, ili drugi ili prvi na velikim takmičenjima, tako da se bojim nekog kraha uzrokovanog zasićenjem igrača; poput Italije, Španije i Engleske na WC 2014 ili Holandije 2012 kad su svi ispadali u grupi. Imam osjećaj da ako se prođe grupa Nijemci idu makar do polufinala.

Ako pogledamo unazad Nijemci praktički najduže od svih top reprezentacija nisu podbacili na velikom takmičenju, još od 2004. i ispadanja u grupnoj fazi. Poslije toga su završavali ili treći, ili drugi ili prvi na velikim takmičenjima, tako da se bojim nekog kraha uzrokovanog zasićenjem igrača; poput Italije, Španije i Engleske na WC 2014 ili Holandije 2012 kad su svi ispadali u grupi. Imam osjećaj da ako se prođe grupa Nijemci idu makar do polufinala.
Citam ove njegove gluposti par stranica unazad I kontam da mu odgovorim na ove postove za Emrea al' sam odustao kad sam vidio kako te je unistio argumentima oko MesutaVGS je napisao/la:Vidim sad kome se obracam, necu dalje![]()

Biraj svoje bitke kume

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ozil je bolji od Mullera , a Can je klasa i najbolji njemaki bek cak i ispred legendarnog Lahma.
Kakvi poznavaoci igre i prilika oko Die Mannschafta svaka cast.
Kakvi poznavaoci igre i prilika oko Die Mannschafta svaka cast.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Konacno si shvatio 

Kakva šminka

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
coelho41 je napisao/la:Ne zamjerite momku za Rojsa nije upućen, uletio je ovdje sa NBA teme, među nas svršavaoce na njemačku repku i njemački fudbal
hahah

Ne znam ko je drugi, al znam da je i Hummels među povrijeđenim, ali i dalje tvrdim da nije Elf naša repka, pa da Schweini bira koga će selektor povest.lumani je napisao/la:hahahja idem redovno gledati Bundeligu
Pasha moj solidni
Reus je povrijeden,a idu 2 druga igraca sa povredama.
coelho41 je napisao/la:Ne znam ko je drugi, al znam da je i Hummels među povrijeđenim, ali i dalje tvrdim da nije Elf naša repka, pa da Schweini bira koga će selektor povest.lumani je napisao/la:hahahja idem redovno gledati Bundeligu
Pasha moj solidni
Reus je povrijeden,a idu 2 druga igraca sa povredama.
Schweini

Ma uzeo sam ga samo KAO PRIMJER naših kapitena Spahića i Džeke koji su imali svoje prste upletene u odabir igrača kod selektora Sušića. Naravno da nema on veze sa bilo čime.
Misli na Hummelsa i Bastijana. Nije Elf naša repka al Low ne zrači nekom inteligencijom i moodima , još su nedohvatljivi potezi običnim smrtnicima pozivi u ELF igračima poput Podolskog, Cana i ekipe.
Druže 2010 je Low pozvao Mullera, Boatenga(u Hamburgu dok je igrao), Kroosa iz Leverkusena, Ozila iz Werdera itd. mi lupali gluposti kao danas, a napravio je od njih igračine; 2014. je isto imao nekih sumnjivih poziva poput Mustafija i Kramera, Gintera itd i opet smo lupali gluposti, na kraju su se opet opravdali.
Lik vodi njemačku od 2006. nemoš reć da je debil što poziva igrače kakve misli da mu trebaju, pa makar to bio i neuništivi Poldi, Gomez i Can, na kraju krajeva ne znam šta imaš protiv njih zasluženo momci došli, odigrali super sezone.
Lik vodi njemačku od 2006. nemoš reć da je debil što poziva igrače kakve misli da mu trebaju, pa makar to bio i neuništivi Poldi, Gomez i Can, na kraju krajeva ne znam šta imaš protiv njih zasluženo momci došli, odigrali super sezone.
Ne znam zašto ljudi imaju išta protiv Cana. Pa momak je odličan u Liverpoolu bio ono što je igrao. Imao jeste tih povreda, ali uvijek kad je igrao bio je jedan od najboljih. Čvrst, borben, agilan, daje sve od sebe uvijek. Plus, veznjak koji može jako dobro odigrati i stopera i beka po potrebi.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Je l' Low pozvan na svadbu?
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pobjeda nad Madjarima, igra nista posebno, ali je bitno da nisu primili gol, zadnjih 10 utakmica cini mi se primali su pogodak..
Auto gol madjara i gol Thomasa Mullera dovoljno je bilo za pobjedu Elfa, ali tek ce na Euru ova momcad pokazati koliko mogu !!
Ja bas nisam optimista, ali mislim da idu bar do polufinala !!
Auto gol madjara i gol Thomasa Mullera dovoljno je bilo za pobjedu Elfa, ali tek ce na Euru ova momcad pokazati koliko mogu !!
Ja bas nisam optimista, ali mislim da idu bar do polufinala !!
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.