kako smo prošli na zadnjem europskom kad se već vraćaš u prošlost??? šta bi tek trebali navijači BiH misliti o svojoj reprezentaciji koja jos uvijek nije otisla ni na jedno takmicenje kada bi se vodili tvojim primjerom?Kalasnjikov je napisao/la: Šta trebam imati pozitivno mišljenje o klubu koji ruši sve rekorde u negativnostima u Ligi Prvaka?![]()
![]()
![]()
Kako smo prošli na zadnjem Svjetskom Prvenstvu?![]()
![]()
![]()
Ovakve gluposti neću ni komentirati.Ti slobodno živi u uvjerenju da je Hrvatska najbolja,iako nije bila ni na SP,a nije mogla biti prva ni u ovoj jadnoj skupini sa jadnicima kao što su Grci,Izraelci,Latvijci i slične velesile.
navedi mi post u kojem sam ja rekao da je Hrvatska najbolja??? (nismo Brazil,ali po tvojim postovima bi se reklo da je i Zimbabve bolji).
ta Grčka je bila europski prvak,ta Grcka ulaze u nogomet bar 20 puta više od Hrvatske,ta Grčka ima uvijek 1 ili 2 kluba u Ligi prvaka,tako da ih teško možeš svrstati u društvo Latvije i Izraela...sasvim solidna reprezentacija koju,ako nisi u formi,teško možeš dobiti
slušaj,nisi ti prvi koji se na ovom forumu predstavlja kao navijac jedne reprezentacije,a onda maksimalno pljuje i sere po istoj,to su stari djeciji fazoni,a to navijači ne rade...druže,trolaš,čak i ne pokušavaš da se uključiš u nekakvu normalnu komunikaciju i da objasniš svoje stavove,nego kao dijete ponavljas "kako smo prosli na SP?"(prosli smo kako smo prosli,ne mozes uvijek ici na SP i EP).ipak je Hrvatska zemlja od 4,5 miliona stanovnika i ne ulaze u nogomet koliko ulazu npr.Njemacka,Engleska i ostale velesile.dovoljno je reci da nam reprezentacija trenira u Sloveniji,jer nemamo kamp u Hrvatskoj,tako da je svaki plasman veliki uspjeh i sve što se napravi preko toga je bonus...