Transparenti diljem Zagreba: USKOK dolazi, Mamić odlazi!
'Dinamo iz Europe, Mamići u Remetinec' i 'Je.. mu se za zakone, je.. mu se za poraze', samo su neki od transparenata postavljenih tijekom petka diljem Zagreba
Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo nastavlja borbu protiv Zdravka Mamića, a poslala nam je fotografije transparenata postavljenih diljem Zagreba. Od Dubrave, preko centra do zapada Grada. Navijači su ogorčeni ružnim porazima u Ligi prvaka, a neki i time što je Mamić na čeku kluba.
Svi transparenti upućeni su izvršnom predsjedniku 'modrih':
'Mrš iz Dinama bando lopovska'
'Uskok dolazi, Mamić odlazi'
'Je.. mu se za zakone, je.. mu se za poraze'
'NarkoMamić'
'Mamiću, računi?'
'Mamiću, bojiš li se zatvora?'
'Cufre trn u oku, Mamiću smanji koku'
'Našmrkani letiš iz 'd'
'Mamiću lopove'
'Dinamo iz Europe, Mamići u Remetinec'
'Mamić je ubio Dinamo'
mrsko mi stavljat slike, jer imaju u tekstu svi natpisi sa transparenata...samo bi volio kad bi ova ekipa koja radi te transparente bila malo kreativnija, a ne uradila transparente kako se moj prijatelj izrazio 'na posteljini'...nisu problem bijele plahte, al da se to napravi nekako ljepse, ovo kao da su neka djeca pravila...da sam iz Zagreba i da se bavim ovim barem bi se potrudio da lici na nesto, jer sve ce bit objavljeno u novinama i bilo bi lijepo da se pokaze da ozbiljni ljudi to rade...svaka cast njima na trudu, al to se moze puno, puno bolje...Mamic se samo moze nasmijat kad vidi kako to sve izgleda, mene prvog ovakvo sto nebi ni trunku preplasilo jer mi ne izgleda ni malo ozbiljno
bez uvrede deckima koji to rade, samo savjet dajem