Bas tako! Kao sto Savanović rece; u pioniru bi i Golden State paoVirtu4l je napisao/la:Ne znaju ovi ni kad je počela ni kad je završila himnamarconato je napisao/la:Zvezdo zgazi ih sveeee!!! TOP 16![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 18 dec 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
šta reći? pa teža grupa?marconato je napisao/la:Sta tek reci na ovu drugu:DANTES je napisao/la:teška grupa
Real
CSKA
Olympiacos
Barca
Khimki
Laboral Kuxa
Zalgiris
Brose
@trib nema niko samo lokomotivi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za utakmicu necu nista da pisem.. ali zato za top 16, kakva grupa bog te mazo
Tri turske ekipe, Cedevita i PAO..
Realno, sanse za prolaz su minimalne.. ali nismo bili ni favoriti u ovoj prvoj fazi, tako da je sve moguce. Kad ovako gazimo sa Thompsonom u poluraspadu i bez Mitrovica/Dangubica, sta li ce biti kad i ako oni dodju na svoj nivo..
Ima li neko raspored top 16 faze?
PS - Gudura je skautiran jos prije dvije godine.. i tada sam bio siguran da je momak za velika djela
Odlicna stvar i za Zvezdu i za kosarku u Srbiji sto je dobio sansu. Kao sto rece Maik: Gudurić se uvek pojavi kada nam je potreban.
Tri turske ekipe, Cedevita i PAO..
Realno, sanse za prolaz su minimalne.. ali nismo bili ni favoriti u ovoj prvoj fazi, tako da je sve moguce. Kad ovako gazimo sa Thompsonom u poluraspadu i bez Mitrovica/Dangubica, sta li ce biti kad i ako oni dodju na svoj nivo..
Ima li neko raspored top 16 faze?
PS - Gudura je skautiran jos prije dvije godine.. i tada sam bio siguran da je momak za velika djela
Sutra Podgorica, u cetvrtak nam stize Zadar. Ako dobijemo obe, stvarno smo kraljevi kosarke.
Buducnost je "poludela" posle onog poraza u BG od nas , sad je vreme da ih spustimo. Ako ih omlatimo u Moraci bice im to prvi poraz u sezoni na svom terenu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kako je moglo da bude ovo je odlicno.
Ne mogu da verujem da covek sve vreme drzi Cirbesa u igri a on srlja u odbrani, masi zicere, pravi bespotrebne faulove...Sut za 2p 0/7. Kad vidis da mu bas nikako ne ide menjaj ga.
Ne mogu da verujem da covek sve vreme drzi Cirbesa u igri a on srlja u odbrani, masi zicere, pravi bespotrebne faulove...Sut za 2p 0/7. Kad vidis da mu bas nikako ne ide menjaj ga.
Problem je sto ga ne moze izvaditi jer je zamjena Stimac
Cim on uvede Stimca, Pavicevic ubacuje Subotica i onda nam razvlace odbranu kako hoce.. Kontam da ga jedino moze Tejic adekvatno zamijeniti, barem u odbrani.
Ono sto ja ne razumijem jeste zasto zadnji napad ide na Cirbesa, a ne na npr. Thompsona koji ne igra lose.
Ono sto ja ne razumijem jeste zasto zadnji napad ide na Cirbesa, a ne na npr. Thompsona koji ne igra lose.
Ovom trojkom Sehovica je sve gotovo.
Ne moze se pobijediti Buducnost kada u ekipi igra samo jedan igrac, Guduric. Njemu svaka cast.. ostali igraju ocajno, sa izuzetkom Thompsona.
Lazic mi neopisano vadi zivce sa svojim prodorima. Ne samo sada, nego inace.. njegovi prodori, igranje pika, uvijek vode u neki promasaj ili izgubljenu loptu. Momak jednostanvo nema stofa za to i ne vidim zasto mu se daje ta uloga, kada je najbolji segment njegove igre odbrana i sut iz mjesta.
Ne moze se pobijediti Buducnost kada u ekipi igra samo jedan igrac, Guduric. Njemu svaka cast.. ostali igraju ocajno, sa izuzetkom Thompsona.
Lazic mi neopisano vadi zivce sa svojim prodorima. Ne samo sada, nego inace.. njegovi prodori, igranje pika, uvijek vode u neki promasaj ili izgubljenu loptu. Momak jednostanvo nema stofa za to i ne vidim zasto mu se daje ta uloga, kada je najbolji segment njegove igre odbrana i sut iz mjesta.
Sprdnja. Cirbes zavrsio utakmicu sa 0/9 za 2p, Miler nista ne moze da pogodi, Lazic ocajan.
U prvoj i trecoj dajemo po 11p.
U prvoj i trecoj dajemo po 11p.
- alan_kardec
- Kontakt:
Jedina dobra stvar je što nas nisu nabili preko 21 razlike. Gudurić odličan, Štimac je ubacio nekih poena, može se reći da je bio korektan, ovo ostalo niko ništa. Cirbes nije ni doputovao u PG, Miller pogodio nešto na početku kasnije ništa, Jović loš, Williams ništa, Thompson i Simonović su imali dobrih rola u odbrani, naprijed ništa.
Generalno gledano, u napadu smo sve rješavali individualno, odbrane nije bilo skoro nikako, čim smo je počeli igrati odmah smo stigli na -3 i imali nekoliko napada i za potpuni priključak. U trećoj četvrtini sam očekivao reakciju bar u odbrani ako ne u napadu, kad ono ništa, Tadija meće dvije trojke na isteku napada i to je bio kraj, nakon toga mislim da nismo ni jednom prišli ispod -9. Najgore od svega mi je što ni oni nisu odigrali ništa posebno a dobili su nas baš glatko.
Ponašanje Tadije Dragićevića kao nekoga ko je ponikao u Zvezdi i bio kapiten Zvezde je u najmanju ruku diskutabilno. Njemu na čast.
Generalno gledano, u napadu smo sve rješavali individualno, odbrane nije bilo skoro nikako, čim smo je počeli igrati odmah smo stigli na -3 i imali nekoliko napada i za potpuni priključak. U trećoj četvrtini sam očekivao reakciju bar u odbrani ako ne u napadu, kad ono ništa, Tadija meće dvije trojke na isteku napada i to je bio kraj, nakon toga mislim da nismo ni jednom prišli ispod -9. Najgore od svega mi je što ni oni nisu odigrali ništa posebno a dobili su nas baš glatko.
Ponašanje Tadije Dragićevića kao nekoga ko je ponikao u Zvezdi i bio kapiten Zvezde je u najmanju ruku diskutabilno. Njemu na čast.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
http://www.mojacrvenazvezda.net/126951/ ... -ulaznica/
Dobra odluka kluba da poveca cijene ulaznica za top 16.. Ali nisam nesto optimista po pitanju prodaje ovih polusezonskih. 11 hiljada je mnogo, iako je opravdana cijena.. Dobro je za one koji mogu ispostovati vecinu utakmica, dakle pored EL da mogu ici na ABA ligu i KLS.. tesko da ce mnogi van Beograda i okoline uzeti ovu polusezonsku. Ako se proda 500+ bice puna kapa.
Dobra odluka kluba da poveca cijene ulaznica za top 16.. Ali nisam nesto optimista po pitanju prodaje ovih polusezonskih. 11 hiljada je mnogo, iako je opravdana cijena.. Dobro je za one koji mogu ispostovati vecinu utakmica, dakle pored EL da mogu ici na ABA ligu i KLS.. tesko da ce mnogi van Beograda i okoline uzeti ovu polusezonsku. Ako se proda 500+ bice puna kapa.
@dscile potcenio si uticaj onih koje mnogo i ne zanima kosarka , ali ce biti redovni na TOP 16.dscile je napisao/la:http://www.mojacrvenazvezda.net/126951/ ... -ulaznica/
U Areni startujemo 8. januara, uprava je uspela da pomeri utakmicu za jedan dan.
Mekel otisao iz kluba, potpisao za Unikahu.
Mozda jesam malo potcijenio, ali ti koji su u grupama i bez sezonske nece ostati bez karte za meceve i Pioniru..
Pisem generalno za narod u unuturasnjosti, RS ili slicno.. Onima koji idu da navijaju, ali ne idu na svaki mec kosarkaske sekcije. Takvi tesko da mogu otplatiti ovih 11 hiljada.. Mada, kao sto sam vec rekao, gledajuci sve utakmice koje ce se igrati, cijena je potpuno opravdana. Tu nema price.. ali isto tako stojim da je opravdana samo za one koji ce moci prisustvovati i na dosta meceva van EL.
Ja u potpunosti podrzavam to lagano dizanje cijene jer nam samo na takav nacin klub moze biti bolji i bolje funkcionisati.. Naravno, do neke granice, jer nije realno da kod nas za koju godinu cijena karte bude 2000-3000
Pisem generalno za narod u unuturasnjosti, RS ili slicno.. Onima koji idu da navijaju, ali ne idu na svaki mec kosarkaske sekcije. Takvi tesko da mogu otplatiti ovih 11 hiljada.. Mada, kao sto sam vec rekao, gledajuci sve utakmice koje ce se igrati, cijena je potpuno opravdana. Tu nema price.. ali isto tako stojim da je opravdana samo za one koji ce moci prisustvovati i na dosta meceva van EL.
Ja u potpunosti podrzavam to lagano dizanje cijene jer nam samo na takav nacin klub moze biti bolji i bolje funkcionisati.. Naravno, do neke granice, jer nije realno da kod nas za koju godinu cijena karte bude 2000-3000
Pozdravljam inicijativu, nemoj samo da preteraju sa cenama, nije ovo USA.dscile je napisao/la:
Zayebao sam se malopre kad sam rekao da je Mekel potpisao za Unikahu. Nije ! A srpski novinari su dezinformatori, ali jedan nas bivsi igrac jeste potpisao za njih, Demarkus Nelson.
Nisam znao da im treba jos jedan play, Demarkus je vec potpisao a on isto kao i Markovic moze da igra i na poziciji 1 i na poziciji 2.filip13 je napisao/la:http://supersport.rs/kosarka/Evrolige/3 ... ionir.html
zar je marković u zvezdi?
Znam, znam.DANTES je napisao/la:@trib ali marković slomio nogu
Williams odlazi, Micic dolazi 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.