Carvalha je susp. savez na 1g a ionako je on sam rekao da vise ne zeli igrati za repku.Colo Colo je napisao/la:Samo da Carvalha ne pozove.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
- Megamon
- Kontakt:
Realno i njima je odbrana u lijepom qurcu bez Pepea i Carvalha.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
I kazu Pepe mesar,kako su to samo farcalonisti navikali,pa B.Alves je dosta grublji od njega
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Vec je ove sezone i u ligi prvaka stigao dobiti crveni karton..
A drugi igrac Zenita,sjajni Danny,koji je play,nesto ko Misimovic,ali s obzirom da Portugal ne igra formaciju u kojoj bi bilo mjesta za takvoga igraca,njega se vjerovatno necemo morati bojati
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Vec je ove sezone i u ligi prvaka stigao dobiti crveni karton..
A drugi igrac Zenita,sjajni Danny,koji je play,nesto ko Misimovic,ali s obzirom da Portugal ne igra formaciju u kojoj bi bilo mjesta za takvoga igraca,njega se vjerovatno necemo morati bojati
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve su to ciganiDylan Dog je napisao/la:I kazu Pepe mesar,kako su to samo farcalonisti navikali,pa B.Alves je dosta grublji od njega
@Megamon .. Zasto bez Pepe-a ? Pepe ce igrati protiv BiH.
- Boateng_27
- Kontakt:
Sad kad budem iso na tekmu vise bi se obradovao kada bih vidio Quaresmu nego Ronalda 
Ovi ostali su mi itekako poznati
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Megamon
- Kontakt:
Zar nije nesto suspendovanGoalgetter je napisao/la:Sve su to ciganiDylan Dog je napisao/la:I kazu Pepe mesar,kako su to samo farcalonisti navikali,pa B.Alves je dosta grublji od njega.
@Megamon .. Zasto bez Pepe-a ? Pepe ce igrati protiv BiH.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- skyisthelimit
Boateng_27 je napisao/la:Sad kad budem iso na tekmu vise bi se obradovao kada bih vidio Quaresmu nego Ronalda
znaci ti ides tekmu da bi vidio neku portugalsku zvijezdicu...A to nasi nisu zvijezde
15.10 - 15.06 ...
to lave...sad mi svi znamo da si bio 2009 na tekmi protiv portugala i takodjer znamo da ces i za 11 dana ici na tekmu, takodjer protiv portugala...brate, ako se vec falis, radi to malo neprimjetnije i "skromnije"....Boateng_27 je napisao/la:Sad kad budem iso na tekmu vise bi se obradovao kada bih vidio Quaresmu nego Ronalda
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Jao kako Begović spasi čist pogodak
Kapa dole majstore.
Kapa dole majstore.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja mislim da je samo Carvalho suspendovan.Megamon je napisao/la: Zar nije nesto suspendovan
Cuj ovo!!! C.Ronaldo na treningu pred susret lige prvaka iskrenuo zglob!!!
Za nevjerovati!!!!!
Za nevjerovati!!!!!
Kraj mi a river.mirza_9 je napisao/la:Godinho: Prošli put smo bili zastrašivani i nismo imali mira
Portugalci su izgubili u predigri. Prva utakmica baraža igrat će se u Zenici, 11. novembra. Ovu vijest danas je i službeno dobio i Portugalski nogometni savez, koji je uputio zahtjev UEFA da se kako sada kažu preispitaju uslovi na Bilinom polju.
Portugalci su bili zabrinuti prije svega terenom, ali i dešavanjima prije dvije godine kada je Portugal prvi put gostovao u Zenici.
"Mi smo tražili samo da se preispita kvalitet trave, ali i zaštitna ograda oko terena, ali i druga pitanja vezana za sigurnost i mir s obzirom na ono što smo doživjeli 2009“, rekao je danas sportski direktor Portugala, Carlos Godinho, koji je dodao da nisu od UEFA tražili da se promjeni lokacija odigravanja utakmice, već samo da ukažu na propuste koji su bili izraženi 2009. godine.
Godinho je podsjetio da ne želi da se ponovi ono što se njima dogodilo u prošloj utakmici baraža u Zenici kada su bili zastrašivani.
„Novinari su bili zastrašeni, igrači...Niko nije imao mira prije početka utakmice. Više hiljada ljudi s agresivnim tonom je bilo ispred našeg hotela. Bilo je niz takvih neugodnih situacija“, rekao je Godinho.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Vala ovi španci sa govornom manom imaju igrače da ga sa centra mogu komotno zabiti,od Cristine,Nania,Meirelesa itd.treba oprezan biti.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Goalgetter
- Kontakt:
Nevjerujem nista dok ne posaljes link vijesti.bordo je napisao/la:Cuj ovo!!! C.Ronaldo na treningu pred susret lige prvaka iskrenuo zglob!!!
Za nevjerovati!!!!!
- Boateng_27
- Kontakt:
@skyisthelimit naše zvijezde su mi više i dosadile
i ne idem na tekmu zbog 'gledanja' zvjezdica nego zbog navijanja
@'kiseli' imaš šta protiv ?
@'kiseli' imaš šta protiv ?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Fura raju...Goalgetter je napisao/la:Nevjerujem nista dok ne posaljes link vijesti.bordo je napisao/la:Cuj ovo!!! C.Ronaldo na treningu pred susret lige prvaka iskrenuo zglob!!!
Za nevjerovati!!!!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Goalgetter je napisao/la:Nevjerujem nista dok ne posaljes link vijesti.bordo je napisao/la:Cuj ovo!!! C.Ronaldo na treningu pred susret lige prvaka iskrenuo zglob!!!
Za nevjerovati!!!!!
Suti bolan necu li naslutiti da ga neko polomi!!! Mamu mu **** odvratnu!!!
Hoćeš mu puno i nauditi ako syebe zglob. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Da je makar clan Arsenala,pauzirao bi 2 mjeseca dok ne otkriju o cemu se radiArnelinho je napisao/la:Hoćeš mu puno i nauditi ako syebe zglob.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma necu mu puno nauditi,nego reko bilo kakva povreda daga nema!!!
Jer hinjavac je to Tesko da moze doci do teze povrede!!! DA MU HOCE KAKAV KRKAN
ULETITI SA DVIJE NOGE!!!
Jer hinjavac je to Tesko da moze doci do teze povrede!!! DA MU HOCE KAKAV KRKAN
ULETITI SA DVIJE NOGE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.